Regisztráció Blogot indítok
Adatok
t4br

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom, ritkán vonatozom. Egy időben ingáztam a főváros és Kelet-Magyarország között, de szerencsére már csak alkalomszerűen megyek. Az egyik ilyen alkalom apropóján pedig végül mégis a vasút mellett döntöttem. A régi rossz emlékek megfakultak, gondoltam, adok egy esélyt. Az autó kevésbé…..
t4br 2019.07.09 08:49:18
@Jegkoko: A felujitassal nem vagyok teljesen kepben. En az eszaki reszen (Berlin, Nieder-sachsen) szoktam utazni, es itt folyamatosan vannak kesesek. Panaszkodik is mindenki miatta, meg a nemetek is, pedig az szerintem nagy szo... :D Sokan inkabb autoval mennek, mert bar lassabb, mint a vonat, de olcsobb, es szerintuk kiszamithato (ami nyilvan nem igaz... mivel tele az autopalya balesetekkel).

@Zabalint: arra egyaltalan nem vagyok ismeros. A vonatok itt is nagyon jok, ertem a kulonbseget, amit irsz, de azert kesnek is errefele.

Igazabol amiert kommenteltem, nem a nemet vasut lehuzasa, csak az, hogy ha valami nem tokeletes, attol meg nem total rossz a MAV, nyilvan a tobb oras keses ultragaz, es megertem ha valaki ezen kiakad. Viszont azert, mert nem jo a WIFI, vagy kesik negyed orat... hat az sajnos itt a nagyon fejlett Nemetorszagban is elofordul, es ettol meg nem kell a plafonon lenni.
t4br 2019.07.09 10:35:54
@Zabalint: a wifi szerintem use-case fuggo. En konkretan emiatt nem tudok vonaton dolgozni, amennyiben kenyelmi funkciokent hasznalod, teljesed igazad van. Sajnos a legkondinal nekem ez volt tobbszor a tapasztalatom, orulok, ha nalad nem voltak tapasztalhatoak ilyen problemak.

A kommunikacio sajnos tenyleg nem erossege a MAV-nak. En is tettem meg a Budapest-Szeged tavolsagot kb. 6 ora alatt, tudom mirol van szo, es tokeletesen igaza van annak, aki kiakad rajta. Viszont amit nem szeretek, es ez nemcsak a MAV-ra igaz, hanem globalisan, hogy sokak szerint minden ami magyar, az szar, es ez egy altalanos velekedes. Ha valaki tobb evet kulfoldon rajon, hogy
kozel sem ennyire sem fekete-feher a tortenet.
Ha te vagy a szabad világ vezetője, nem guríthatsz szarral. Jól tudják ezt a nagy víz másik oldalán is, nem is játszottak sokat amikor Obamából elnök lett. Az új kocsi nagyobb ablakokat kapott Bushénál, meg hülye nevet is: Cadillac Elnöki Limuzin. Persze nem a név a lényeg, hanem…..