Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zöldfülű

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap két új munka érkezett a kiírásra, melyeket ez úton is hálásan köszönünk. Az első T.Zs. munkája, míg a második, stilizált kézipumpával opráló verziót a Frogdesign mérnökei rakták össze! Részletek hajtás után... ..
Ebéd után szoktam áttekinteni az akciós újságokat, a helyi lapokat, stb. A tegnapi áttekintés komoly mosolygásba torkollott. Ugyanis megérkezett az Auchan november 27-től december 3-ig érvényes aktuális ajánlata. Sokszor lapoztuk át, ugyanis a kisdeddel az akciós újságokon…..
Ó, mennyire várom már, hogy teljes valómban visszatérhessek Közétek! De sajnos még több hét, mire szusszanásnyi időre bezárnak az Alma Mater ódon kapui, hogy végre csak a nyári modorosságnak és a munkának adózhassak! A modormérő úgy tűnik, továbbra is szorgalmasan csipog…..
Zöldfülű 2009.05.14 20:23:02
@kraut: "és az első módosításnál már fel vannak háborodva, hogy de hát ezzel megölik az ő művészetét"

Képzeld el, hogy a grafikusnak az a dolga, hogy a lehető legjobban kiszolgálja a megrendelőt. Azért ő a grafikus, mert ő ért hozzá, de amikor a megrendelő, aki alapból lenézi a grafikust, mert a szomszéd Pistikének is van FotósBótja, és ki akarja élni 'kreatív' vágyait, simán agyonb@ssza a grafikus munkáját, mert nem ért hozzá. Aztán kikerül a grafikus kezéből egy a megrendelő által megerőszakolt munka, amihez fél a grafikus hozzárakni a nevét.