Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mardelszky

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevallom őszintén délután marhára izgultam, hogy Corey Taylorral kell interjút csinálnom a Slipknot budapesti koncertje előtt. Anno még amikor megjelent a Left Behind klipje, akkor mutatta meg egy jó barátom nekem a zenekart, és azóta nagyon csípem őket. Az interjú során…..
Ahogy ígértem, a tegnapi általános beszámoló után most jöjjenek maguk a filmek. Ugyanabban a posztban kiderült az is, hogy az itt nem szereplők -az időhiányon túl- miért maradtak ki. A felsorolás a megtekintés sorrendje szerint alakult. 1. A helyőrség  - A Szpecnaz ébredése /…..
Horror-Mirror Entity előzetes 2012.07.13 10:25:00
Nem tudom, hogy az aláfestő ária miatt, de nagyon jónak ígérkezik. Annak ellenére, hogy maga a sztori boprzasztóan lerágott csontnak tűnik már most. ..
  Lemond George Lucas, cenzúrázzák a netet, senki sem nézi meg a szűzvonalban-t a címe miatt...mi ez ha nem világégés?..
mardelszky 2012.07.03 14:54:43
...avagy a A Jeti bosszúja vs. A Jeti visszatér. Tegnap szándékosan nem volt matiné a poszt dömping miatt, így legalább mára is jutott valami. Az alábbi két Oscar és Arany Pálma gyanús filmet még én se láttam, de a címek önmagukért beszélnek. Bevallom még annak se néztem…..
Elérkeztünk végül a zárófejezethez, ami egy hatalmas adrenalin bomba lett. Nem mondom, hogy minden résznek ilyennek kellett volna lennie, de azt mindenki elismeri, hogy túl sok volt a tötyi-lötyis epizód. Na akkor lássuk, hogy kik azok, akik nem élik meg a következő…..
mardelszky 2012.04.21 00:44:13
@Dikolau:
a doki az első évad végén amikor mesél a vírusról elmondja hogy mindenkinél más-más időtartam a zombivá válás. pl. ott volt a szőke csaj húga, este harapták meg és halt meg, reggelre lett zombi, de shane meg mondjuk azonnal. (szóval ahogy épp a dramaturgia kívánja :D)
mardelszky 2012.04.21 19:19:19
@Dikolau:
nem is az, hogy nem volt érdekes mutatni, hanem lényegében tök mindegy hogyan halsz meg, be fog állni a zombi állapot, mert mindenki fertőzött. az idő meg más-más. (ami egyébként okos írói húzás, mert nem ásnak maguk alatt a készítők :D)
Horror-Mirror A nyuszi tojta 2012.04.09 16:21:00
Na jó, igazából nem, nekem kellett segítenem magamon. De attól még tény, hogy még pénteken sikerült korrekt filmeket, vérlázítóan olcsón áron szereznem. Az alábbi 5 filmért összesen 1200 Ft-ot (!) fizettem az egyik budapesti METRO-ban. Ez sajnos annak köszönhető, hogy a két…..
Drága kis feleségem nem rég egy nagyon fasza sci-fi filmzenés top listát rittyentett össze, ami ihletet adott ahhoz, hogy én is összeszedjem a legjobbakat. Be kell vallanom, hogy ez baromira nem volt könnyű! Több mint 20 lehetséges zenéből kellett mazsolázgatnom, és így is fáj a…..
Mint tudjátok (hiszen állandóan sulykoltam) szerettem volna kibővíteni a csapatot, hogy a horror minél több ágáról írhassunk, és hogy akár naponta többször is frissüljön a blog. Az eredmény kissé felemás, hiszen nem igazán árasztottatok el a jelentkezésekkel. Azért volt…..
Míg meg nem találjuk új szerkesztőtársainkat, addig is gondoltam írok egy jó kis összefoglalót ennek a remek sorozatnak az első évadáról. Bevallom, hogy én csak most hétvégén kezdtem el nézni, de annyira rabul ejtett, hogy rögtön behoztam a lemaradásomat, és már tűkön ülve…..
Egy kicsit tekintsünk ismét a múltba, hogy bemutathassam a(z) (eddigi) kedvenc giallomat.   Torso / I corpi presentano tracce di violenza carnale (1973)   Rendezte: Sergio Martino Meglátásom szerint kevés olyan film van a világon, amiben 5 másodperc alatt fedetlen keblek tárulnának…..
*: Ez volt az e-mail tárgyaA levél szerzője teljesen kerek perec módon megírta a bevezetőt, úgyhogy be is másolom egy az egyben. Még nem néztem bele, de majd bele fogok.Tavaly nyáron kicsiny városunkban a kiégés olyan szintet ért el hogy egy borzalmas zen film hatására…..
mardelszky 2011.08.28 23:17:30
@MrRogerRamone:

még tárgyalunk a Universallal és a Warnerrel, de hamarosan kiderül
mardelszky 2011.08.30 02:48:57
@krisk!:
végül is.. :D az avatar korszakalkotóan látványos, a star wars korszakalkotóan kult.
mi pedig korszakalkotóan nagy szart alkottunk :D
A szobatárs - The Roommate (2011) Rendezte: Christian E. ChristiansenMint látjátok, igyekszek lépést tartani a friss megjelenések terén, úgy hogy íme egy idén debütált alkotás egyenesen Amerikából. A rendezőt azonban innen Európából importálták, ő meg nyilván örült,…..
PS2. Baromság. DAMN. Return! 2011.05.23 13:44:00
4 hosszadalmas nap után visszatér az oldal rengeteg olvasójához bepromózva következő véleménykifejtő bejegyzését! Hány Sub Zero kell egy csirke megfagyasztásához?  Kettő. HAHAHAHA..
mardelszky 2011.05.23 19:54:50
A liszt effektus. Írta én. Tesztből sosem elég, megforrva áthaladva teszi belé. Megtorpanva, kihűlve sem látok hangyákat s nem rakok szegfűszeget elé. Koppan az ajtó, dobban a padló, elhaladva gyorsan vágtag a moly ló. Mi mit sem veszünk észre ebből pecsenye perselye három…..
Fontos! Mindennek van értelme. Az értelmetlenség puszta ereje is olyan hatást fejthet ki az univerzumban, mint egy cselédpatkány rozsomák tégla. Az első összefüggés, a címben említett két tárgy között.. hogy mind a kettőt meg lehet fogni. Aki nem hiszi járjon utána. A…..
mardelszky 2011.04.25 22:42:02
............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
Valamelyik nap nézelődtem az Amazon.com-on, mert már bizonyos szinten  irigykedek azokra, akiknek olyan szép díszdobozaik vannak, amiket itthon szinte lehetetlen beszerezni. Természetesen elsősorban a horror kiadványok között kutakodtam, így találtam is egy-két érdekesebbet,…..
...amikben az a legszebb, hogy hazánkban is könnyen beszerezhetőek. Ráadásul mindkettőt ugyanaz az ember rendezte.31. kilométer - Kilométro 31 (2006) Rendezte: Rigoberto CastanedaSok más filmből ihletett mű, mondhatni semmi újat nem tud felmutatni, de attól még egész kellemes.…..
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Sok egyetemista/főiskolás fellélegezhet, hiszen (legalábbis tudtommal) már a vizsgaidőszaknak nagyjából vége van, így nincs más hátra, mint azt a sok stresszt levezetni három olyan filmmel, amiben mások, másképp izzadnak helyettük. A lényeg, hogy nekik is meg kell felelniük.…..
A Rossz PC Játékok Sorozat poklának abszolút királya az "Alien Anarchy" (alias "Anarchy" alias "Varginha Incident"), amellyel anno piszkosul megszenvedtem. Nem is feltétlenül arra gondolok, hogy játszhatatlan volt és hányingert kaptam tőle, hanem az…..
Előre bejelentem, akárhogy is alakul ez a dráma-e játék körül, NEM lesz ebből 3. rész, ezek mind kiegészítő videók. A következő alany már megvan és tesztelem is. Régi barátainktól van, akiket már úgy hiányoltatok  ..
Azaz még több "GÁZDÁÁÁM!" Ami nekem anno nem sikerült, az (BG)-nek igen, hiszen nemhogy el tudta indítani a játékot, simán elkezdte feltölteni a pályákat! Itt az első kettő, a többit a profilján találhatjátok. Nem semmi kitartás és valóban, játszhatónak tűnik...
mardelszky 2010.06.03 20:59:10
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.05.18 18:51:00
Akik olvasgatják twitter üzeneteimet, azoknak büszkélkedhettem azzal, hogy múlt hét óta munkavállaló lettem, méghozzá most már rendesen, teljes munkaidőben, helyenként majd 10 órázva. Úgyhogy nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ilyenkor kevés idő (de leginkább energia) jut egy-egy…..