Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baksai

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valamit valamiért. Ha az angolok így döntöttek, akkor menniük kell. Ami történt legyen figyelmeztetés Európa hazardőreinek, populistáinak és nemzetvesztőinek. Elsősorban Orbán Viktornak. Idevezet a hitványságuk: erősödő orosz befolyás, területi igények, zuhanő tőzsdei és valutaárfolyamok. Nem a…..
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
Az Apple néhai ura a jachtok terén is más filozófiát vallott, amivel sokkolta is a hajós társadalmat. A Venus igazi különlegesség, azóta sem készült még csak hasonló sem, a szakma is a mai napig csodájára jár. A meglehetősen radikális külsejű, 78 méteres Venus egyike a…..
Baksai 2014.07.05 09:16:45
Hihetetlen, de igaz, a Hírtévé még mélyebbre ásta magát a mocsárba azzal, ahogy péntek 17 órás híradójában "bizonyítékokkal" állt elő.A Hírtelevízió érzékenyen reagált azokra a visszhangokra, amelyek a köteles bekiabálás hangsávjába történő beavatkozás…..
Baksai 2014.02.02 11:08:22
@enpera: A gumilövedékkel meglőttek mindegyike a lábán sérült meg !! Az a szegény békésen tüntető épp a következő utcakőért hajolt le, hogy azt is békésen a rendőrökhöz vágja, így járt !! Kicsit hülyének tetszel lenni !!
A Hírtelevízió politikát csinál. És élvezi.Múlt szombaton rendezték az MSZP nagygyűlését, amelyen a Mesterházy-beszéd közben elhangzott egy bekiabálás. (Sőt, nem is egy, de ugye csak egyet hallunk folyton.). A Hírtévé vasárnap déli híradójában leplezte le, hogy mi…..
Bicske, Kossuth utcában lévő áruházból érkezett 2014. január 25-én délelőtt az első bejelentés lopásról. Egy 79 éves bicskei férfi három darab burgonyát akart fizetés nélkül kivinni az üzletből. Cselekménye során azonban a biztonsági őrök tetten érték. A rendőrök…..
Elkel majd az imbuszkulcs, ha a Svéd nyeri a szövetségi kapitányi pályázatot. Sven-Göran Eriksson pályázatának egyik legnagyobb ütőkártyája az, hogy a magyar futball történetében ő lenne a leggazdaságosabb szövetségi kapitány. Flancos első osztályú repülőút helyett…..
Amikor Gyurcsány kilépett a III/II-es  kémelhárító Medgyessy  könnyedén átléphető árnyékából, sok mindent nem tudtunk még. Nem tudtuk, hogy Medgyessy 100 napos rezsicsökkentő programja a pénzügyi-gazdasági világválsággal találkozva, a csőd szélére taszítja az…..
Azt mondta Szekeres Imre az ATV Startnak nyilatkozva, hogy 2004-ben azért nem vállalt szerepet a hivatalba lépő Gyurcsány-kormányban, mert nem értett egyet a gazdaságpolitikával. Ehhez képest Szekeres a Medgyessy-kormány idején a kancellárián foglalkozott gazdaságpolitikai…..
Baksai 2013.01.04 20:39:04
@lajos0: Kicsit hiányos az átlagműveltséged, ha ezekről az elemző módszerekről így nyilatkozol. A szóhasználat, a testbeszéd, a Rendkívül sokat elárulnak ezek valakiről, a személyiségéről, s főleg ezek változása, s még inkább ha ezek egy témához kapcsolódóak !! A beszédek tartalom elemzése már a II. Világháború előtti korszakból ismert módszer. Ha kicsit olvasottabb lennél, tudnád mennyire eredményes tudott lenni. Persze aki komolyan veszi, annak ismernie kell a korlátait, s helyértéken tudja alkalmazni !!
Baksai 2013.01.04 20:45:37
@lajos0: Japánban 90 % feletti a felsőfokú végzettségűek aránya !! Ott nem hátrány hanem előny, hogy pl. a szerelő zöme üzemmérnöki végzettségű. /Ez egyébként így van a neves európai gyártóknál is: Ferrari, Roys-Rolls/ A tudás még sehol, soha senkinek nem okozott hátrányt. Bármilyen felső végzettség, több nyelven beszélés, magasabb átlagműveltség nem ártott senkinek. Mondjuk Önnek sem ártana !!
Baksai 2013.01.04 23:00:52
@lajos0: Hol és ki mondta, hogy ezek bizonyíték értékűek ? Erősítenek vagy gyengítenek összefüggéseket.
Állít valamit, aztán a saját állítását cáfolja !!??
A II. Világháborús megjegyzésemhez írt kommentje pl. azt sejteti, hogy halvány ismereti sincsenek az akkori felderítő és elhárítási események történelméről.
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
Baksai 2009.04.29 03:13:30
@VicGilson: A szólásszabadság partalanságával elértük, hogy politikusok családtagjait is inzultálják, hogy megfélelmítéssel szakértők közszsereplés vállalásától elálljanak, hogy frusztrált bunkók egyenruhában masírozgassanak......