Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Funshine

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reggeli Tiffanynál Divatbolondok 2010.06.24 06:00:00
 Akkor mégegyszer...                „ A világ tele van a divat áldozataival..."Giorgio…..
Scarlett Johansson már nem csak a Mango arca, hanem egy táskát is tervezett a spanyol cég számára. Ő azonban - ellentétben sok celebtársával - nem öncélúan designerkedik, hanem jótékonysából: a Haiti áldozatok megsegítésére.A táska márciustól világszerte kapható lesz majd a…..
Mindig mindenki azon sápítozik, hogy milyen gebék a modellek, miért nem lehet "valódi" nőkön bemuatni a ruhákat. Senki nem néz ki úgy a valóságban, mégis mindenki olyan akar lenni, mint az újságok címlapján szereplő lányok...sokáig lehet ezen vitatkozni. A…..
8ker Szaros karácsony 2009.12.26 16:19:00
 Csillapodnak az ünnepek lassan-lassan, de van, ami ilyenkor sem pihen: a kutyaszar termelése. Pár napig vastag hó alatt bújtak meg, orvvul támadva a cipőket, csizmákat, aztán a meleg hatására előkerültek, szétfolyva, megolvadva. (Közben rájöttem, azért nem néznek fel az…..
Funshine 2009.12.27 00:16:06
@rexter: Nem mindenkinek jut ez a sors, észrevetted? assssssztaa, te szerencsés nagy kertes, nagy kutyás nagyokoskaka.
Elhagyni Budapestet Szomszédok No2 2009.12.01 17:30:00
Amikor megtudtuk, hogy mögöttünk egy orvos házaspár lakik, megnyugodunk, na, velük biztos nem lesz semmi bajunk, orvosok tehát művelt, tanult emberek, tehát az együttélés szabályait biztosan tiszteletben tartják.Hát persze…Az első vizuális kapcsolat apropója az volt, hogy az…..
Lőrincz Lilla és Borsos János képzőművészeket a jelek szerint a nyomasztó helyzetek motiválják. A legtöbbünket a blogposztokat követő kommentek kilencven százaléka egyszerűen csak elszomorít. Vagy erősíti a meggyőződést, hogy sokak számára vonzóbb és egyszerűbb az…..
Style & Budapest Zsófi, 26 2009.09.10 20:45:00
klasszikus streetstyle szett -piros-fehérnapszemüveg /sunglasses: Stradivariuskendő /scarf: Zarafelső /top: Orsaykarkötő /bracelet: H&Mfülbevaló /earring: H&Mnadrág /trousers: Zaracipő /shoes: Humanic..
Funshine 2009.09.10 22:54:28
Ma reggeli történet.A Kossuth térről haladtam a Széchenyi rakpart felé. A tér sarkán van egy kereszteződés, ahol az alsó rakpart felől érkezőknek van elsőbbsége. Előttem egy biciklis haladt, viszonylag nagy sebességgel, egy srác, aki lehetett vagy tizenhat éves. A rakpart…..
Egy ideje már be van tervezve a Machete film, amelynek alapját a Grindhouse egyik ál-előzetese képezi. Úgy volt, hogy már tavaly láthattuk volna ezt a produkciót, ám csak csúszott a forgatás kezdete. Jelen állás szerint július 29.-én indulhatnak a felvételek,  Ethan Maniquis…..
Funshine 2009.07.17 22:26:37
A milánói divathéten mutatták be, ezt a Dolce & Gabbana RTW 2009 őszi-téli kollekcióba tartozó Marilyn Monroe arcképes ruhát, amit fazonra természetesen az '50-es - '60-as évek ihletett.  Alapvetően nem szeretem a fényképpel feldobott ruhadarabokat, főleg akkor nem ha a…..
OurFashion Love or Hate? Amber Rose 2009.04.07 16:47:00
Kanye West új barátnője jött, és megbolygatta a divatvilágot félcentis hajával, extrém dizájnercuccaival, elképesztő napszemüvegeivel, kerek fenekével és spandex imádatával. Minden valamirevaló divatmagazin és blog írt róla - hol elrettentő példaként, hol pedig követendő,…..
A koponyák csak az emok attribútumai, vagy szimpla halandók is hordhatják őket? Mert ha igen, akkor szerintem ezek a koponyás Alexander McQueen kulcstartók (például egy táskára akasztva) aranyos kiegészítők lehetnek. Persze elhiszem azt is, ha ez már valakinél kiveri a…..
Yves Saint Laurent szívecskés szandálja / papucsa nagyon tetszik, de nem tudom elképzelni róla, hogy kényelmes legyen. Azonban nagy pozitívumnak könyvelem el, hogy a divatháznál végre újra nyitnak a fiatalok felé és a fiatalos stílus felé. Ez a modell viszont abszolút olyan, hogy…..
OurFashion Gucci Cruise 2010 2009.05.30 13:06:00
 Valahogy a Cruise kollekciók mindig nagyon tetszenek. Áradoztam a napokban az YSL darabokról, de a Gucci lookbook fotók elsöpörték az Yves Saint Laurent divatház képeit. Az összes darabot elfogadnám, főleg a kékeket és a fehéreket. Most kivételesen a modell lányt is jó…..
Humbino újra lecsap, és üzen azoknak is, akik azzal a kifogással éltek, hogy hát ez lehetne bármelyik bölcsész. Persze, na és? Az igaz, hogy az általam leírt kategóriák illenek a bölcsészekre is, de ne felejtsük el, hogy a pszichológia szak a bölcsészkar része volt, így nem…..
Hálás köszönetet rebegük az egykori tévés jósból és legendás távgyógyítóból, kikupált Joshi Bharatért a Tv2-nek, hiszen a kristálygömbök és tarotkártya világából szakállánál fogva előrángatott joviális úr végre az egykori bioponkettesre is elhozta azt a semmihez sem…..
 A Corvinus Egyetem felmérése szerint Magyarországon amióta nem közvetlenül fenyegeti börtönnel a drogfogyasztókat az állam, egyre visszaszorulóban a marihuána (fű) fogyasztása. A fiatalok már nem a füvezést használják arra, hogy megkülönböztessék magukat a felnőttek…..
Funshine 2009.03.27 23:30:11