Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bejgli

440 bejegyzést írt és 490 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kisrigók mit akarok ezzel? 2014.09.10 14:07:55
mit akarok? elképzelhetővé tenni, hogy milyenek a hétköznapok egy családban, ahová örökbefogadott gyerekek érkeznek, nem csecsemők, nem tipegők, okos, nagy óvódások. kinek szól?  annak a többezer nőnek és férfinak, akik gyerekre várnak, akik már elképzelték magukat egy…..
Bejgli 2014.09.12 07:03:09
@retrovírus: "Szerintem teljesen kizárt, hogy egy idegen fattya után bármilyen érzelmet lehet táplálni". Szerintem abszolút lehetséges, bár tény, hogy jól fejlett empátiás érzék és színes érzelmi világ szükségeltetik hozzá ;)

@paulonviki: Csodálatos a blogod! Gratulálok és boldog éveket kívánok! :)
Fiatalon az egyik legnagyobb sztár lett, majd drogfüggősége és börtönbüntetése kettétörte a karrierjét. Ő viszont visszatért, Vasemberként győzelmet aratott, és jelenleg Hollywood legjobban fizetett színésze. Ami miatt pedig annyian szeretik, az az őszinte, önirónikus…..
Bejgli 2014.08.08 12:20:35
@jolaca: Ez a nálunk régebbi formája, ma már furcsa, de nem helytelen :) És persze félremagyarázható :)
Pedig nagyon nem kéne annak lennie. A történet úgy kezdődött, hogy a hvg.hu feltett pár kérdést az MTVA-nak azzal kapcsolatban, hogy mégis, hogyan kerülhetett a tartalomszolgáltatási igazgatói posztra az a Pap Dániel, a Jobbik egykori méádiapolitikai kabinetfőnöke,…..
Ruby és Dina zabálás 2014.07.21 10:15:45
A teszt letelt ugye, a táp elfogyott, ám nagy elhatározásra jutottam, mert már unom vásárolni a konzerveket és főzni Csininek a csirkefarhátat: ezentúl mindannyian a Duo Délice-t esznek. Nem mondom, hogy nem volt durcázás és még be kell lőnöm, hogy melyik ebedlinek mennyi is kell…..
Néha már komolyan fizikai fájdalmat okoz az emberek hülyesége. Nem az a jóhiszemű, véletlen hülyeség, hanem az a szándékos, rosszindulatú butaság, amivel némelyek képesek mindenféle…..
Két napja van kint a villából, és amikor az RTL Klub ma reggeli műsorba beért, úgy szét volt csúszva, mint aki ezt a 48 órát konkrétan végigitta. Vagy anyagozta, mit lehet tudni. Kommentekben tessék szavazni: pia? drog? mindkettő?   A harmadik perctől indul a móka. ..
Ruby és Dina tesztelés 2014.04.25 14:20:08
Nagy megtiszteltetés érte a kutyanemű jószágokat, azon belül is Zsuzsikát: bekerült egy trnd-felmérésbe, egy hónapig tolhatta a ProPlan Duo Délice száraztápot. Szerencsére az ebek nem - na jó, Csincsi de - válogatósak, úgyhogy nem volt kétségem, hogy zabálni fogják az…..
Van ember, akinek be kellene mutatni eme filmet? Egy időben rogyásig adták a csatornák, viszont idén nem adta le egyik sem, úgyhogy gyorsan előszedtem a DVD-t, hogy nosztalgiázzak egy kicsit. S minthogy gyertyaszentelő kapcsán írtam az Idétlen Időkigről, gondoltam, nem hagyhatok ki egy ilyen…..
Most volt 62 éves Steven Seagal, aki egyébként nem csak színészkedik, hanem a zenébe is belekóstolt, ráadásul hamarosan Budapesten is koncertezik majd zenekarával, a Steven Seagal's Blues Banddel. Utóbbi tény kicsit elindított a fantáziámat, hiszen nem ő az egyetlen egyébként…..
Bejgli 2014.04.16 18:23:27
@-=white rabbit=-: A Blues Brothersben Jim testvére, John Belushi játszott. Azt nem tudom, nem találtam nyomát, hogy Jim esetleg a Blues Brothers 2000-ben beugrott-e :)
Nikiéknek nem jött össze a szombat esti hazataxizás, mert beszóltak, amiért 900 forintról indult az autó, amit nem vettek észre, amikor megérkezett, mert igazából két autót rendeltek: Történt, hogy az Örstől nem messze egy háznál iszogattunk barátaimmal (én mondjuk pont nem,…..
Vége a hét szűk esztendőnek, mindenki bent húzza a lóbőrt (KokkIza esetében előbőrt) a hálóban, és Viki nem is boldog, mert Debil horkol, Traktoros meg piszkálgatja KokkIza peckét ‘turul, majd rákucorodik, és az ilyen manőver bezony hanggal jár, cuppogóval, nedvesen…..
Az 1929-től évenként kiosztásra kerülő, a világ egyik legismertebb, az Amerikai Egyesült Államokban pedig minden bizonnyal legrangosabb filmes díjat, az Oscart (hivatalos nevén: Academy Award) a Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia adja ki több kategóriában. (Az Oscarról…..
Bejgli 2014.03.03 14:37:56
@Túrós: Meglehet :) szerintem már gyerekkorában kiérdemelte és egyre jobb, mint a finom bor ;) :D
Akinek lakásmacskája van (és imádja is a négylábút), az tudja, hogy az aranyosság avagy cukiság mi fán terem. Lucie olyannyira kimutatja szeretetét felénk, hogy azt hiába is akarnám magyarázni "macskaellenes" felfogásúaknak, nem hinnék el. Igen, Lucie nagyon hízeleg, ha kaját…..
Bejgli 2014.01.24 13:37:07
Az ezredforduló óta eltelt években egymást érik dekadens világunk által produkált - olykor vicces, de leginkább szánalmas - divattrendek. Az ilyen őrületekben egy a jó, nem tartanak örökké, bár általában évekig kell várni a lecsengésükre. Feltűnésükkor rémülten…..
Brad Pitt 50 éves. Ő Hollywood örök szépfiúja, aki fél karrierjét annak szentelte, hogy eme nimbuszától megszabaduljon. Azon kevesek egyike, aki sikerrel tette ezt, és a férfiak és nők szívében egyaránt kiemelt helyet foglal el. Sztárcsináló szerepében, az 1991-es Thelma és…..
Bejgli 2013.12.20 14:42:39
@timotheus78: Folyó szeli ketté? :D
Imádom Pittet, zseniális! :)
György fia Kristóf azt szeretné megtudni a kéményseprőktől, hogy még hány napig kell elzárt kutyákkal várni rájuk, mert lassan azért kezdenek éhesek lenni: Tisztelt Kéményseprők, Tegnapra, 2013.11.26-ra 11-15 óra között ígérték magukat. Feltüntetett házszámmal,…..
Ruby és Dina öregség 2013.11.22 00:34:12
Dögöljek meg, nem értem az embereket. Sem azt, aki elviszi a 14 éves, kicsit bice, kicsit vaksi kutyáját altatásra, sem azt, aki leadja a túl agilis ebét az Illatosra. Értem én, hogy sok a gond. Sőt, tudom is. Az első kutyáink - tacsik, naná! - 16 évet éltek. Mindketten. Az…..
Nem akarunk és nem is fogunk politizálni, de bazi nagy löket az új pártirodás cigi értékesítés a leszokni vágyó magyarságnak mostanság, úgyhogy a belső undort kihasználva jó ugródeszka most ez a pár nap arra, hogy letegyük a cigit, ami persze tudjuk, hogy baromi nehéz. Egyes…..
Felejtse el a mosómedvét. A Sörgyári capricciós szöveg simán működik a névrokon, ráadásul legális variációval is. Két és fél éve tesztelem, igazat beszélek. Ha valaha apróhirdetésben "hosszú szőrű, kedves macskát" próbálnak Önre sózni, fogjon gyanút. Ez egy Maine Coon lesz. Tudja, ez az a…..
Ruby és Dina játék 2013.09.20 15:33:10
Amikor a három kutya kizárólag a hátam mögött, a kanapén hajlandó játszani, külön figyelmet fordítva arra, hogy jól vesén rúgjanak, avagy a kétszer kettes, hatalmas ágyon csak rajtam tudnak jól aludni, elgondolkodom: jó gazdi vagyok-e, kell-e ennyi gyerek. Pláne, amikor a…..
Zenóbia Keksztekercs 2013.09.13 09:32:40
A tegnapi nap folyamán sikerült részt vennem egy olyan programban, ahol úgy száz nagyon-nagyon szomorú ember arcát kellett nézegetnem több órán keresztül, és bár azt gondoltam előtte, hogy vagyok én olyan érzéketlen, hogy ettől még vidáman ugrabugráljak majd hazafelé, de…..
Éppen 30 évvel ezelőtt láthatta a közönség először az 'István, a király' "ősi" verzióját Szörényi Leventétől és Bródy Jánostól... Ezt újította most meg a ritkán megszólaló Alföldi Róbert... Nagy várakozás előzte meg a Nemzeti Színház egykori direktorának…..
Elfogulatlan laikus helyett vérbeli István, a király rajongót menesztettünk a szegedi Dóm térre, aki Alföldi Róberttel szemben sem titkolja elfogultságát. Bolondul Stohlért, bírja a Kimnowakot: azt hitte, a földi paradicsomba váltott jegyet. Mégsem azt kapta, amit várt. A katarzis…..
Bejgli 2013.08.21 00:05:46
@Hajdú Peter: Ez a legjobb, így legalább nem befolyásolhat a véleményed a megítélésben ;)
Naiv ügyfél 10 év után új Whirlpool mosogatógépet vett 115 ezer forintért, ami azonban nem hozta az eddig megszokott teljesítményt. A szervizben több hetes teszteléssel sem sikerült reprodukálni a hibát, pedig előtte mindig marad koszos pohár, bármilyen mosogatóanyaggal. A…..