Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qqri

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
A modern és elegáns Abborrkroken villát John Robert Nilsson tervezte, Stockholm megyéjében (Stockholms län), a Värmdö szigeten található. A tengerszint felett 75 méter magasan, sziklás fennsíkon elterülő villa mintegy 2700 m²-en uralja a tájat, tökéletes panorámával a tengerre.…..
Egyelőre nem talált gazdára az elmúlt hónapokban Pest - ár alapján - legburzsujabb lakása. Ez azonban láthatóan nem szegte az eladó kedvét, a lakás nemrég megjelent egy új ingatlaniroda kínálatában, ahol az árra rádobtak még mintegy százmillió forintot. Így most már 850…..
szamárSágok felháborító 2011.12.13 18:25:00
Nem ezt akartam ma blogolni, de ezt muszáj volt kiraknom.Hát vannak bajok... El kell innen menni, nincs mese //itt is megjelent barikad.hu/node/18779 // hirdetés ..
Bo Brinkelfalk fotós legalábbis így gondolja, ezért létrehozott egy divatanyagot, hogy Amy Winehouse emléke előtt tisztelegjen. A képek valóban az énekesnő stílusát idézik, a ruhák egytől egyig a különleges kollekció darabjai. A smink és a haj szerintem megkoronázza a…..
Nálunk járt a Samsung legújabb notebook üdvöskéje a 900X3A típusú, szupervékony notebook, ami nem titkolt szándékkal próbálja lenyomni a "Nemmondjukkianevét" trónjáról annak vékony notebookját. Mivel a LivingAndroid már széttesztelte és jól meg is mondta a magáét…..
OurFashion Lopd el a stílust! 2011.08.11 14:09:02
A The Sunday Times Style különkiadásában Samantha Gradoville nyarat idéző képeken pózol. Még van egy nyári hónapotok, hogy ellopjátok a stílusát. Segítünk benne, hogy egy kicsit olcsóbban beszerezhessétek az ehhez szükséges szettet:1. Women'Secret bikini felső 19,95 euró2.…..
Aranyház FikcióföldénTonnaszámban mért nemesfém, T-Rex csontok és milliárd dolláros ár: ezek azok a jellemzők, melyek együttállása garantálja, hogy az adott hír hitelessége, khm... megkérdőjelezhető. Az uborkaszezon persze nagy ellenség, valamivel ilyenkor is meg kell tölteni…..
Még múlt héten kaptam egy személyes felhívást, hogy nézzek utána néhány bérkommentelőnek, vagyis ahogy mostanában pontosabb, fake usernek. A dolog alapja a Kreatívban és a Kreatív Online-on megjelent cikk volt arról, hogy a korábban fórumokban és blogokban tanyázó…..
Mit adnak New York-ban 39 millió dollárért? Többek között egy vadonatúj, háromszintes, 845 m2-es ingatlant Manhattanben. Elsőre nagyon is jól hangzik, különösen, ha azt vesszük, hogy az új építésű házban 24 órás portaszolgálat, teremgarázs, fitneszterem és még egy olyan…..
OurFashion Alappakk gólyatáborra! 2011.08.02 08:56:00
Pár napja megkértünk titeket a Facebook Rajongói oldalunkon, hogy lájkoljatok egy bejegyzést, ha friss gólyák vagyok. Miután majdnem 200-an jeleztétek, hogy idén kezdtek neki a felsőoktatásnak, így úgy gondoltuk kijár nektek egy gólyatáboros poszt:Arra, hogy mit vigyünk…..
Konkrétan barkácsolni kell, hogy egyáltalán szarul elfusson a Lion az első generációs Aireken. Pedig elvileg minden rendben lenne, a hardver elbírja, és mégis. Törzsolvasónk, Fransisco Miranda leírta nekünk tapasztalatait, és egy megoldási javaslatot. Figyelem: mindenki a saját…..
qqri 2011.07.28 17:34:47
Stella McCartney színes, vidám és játékos kampányképei után meglepő volt szembetalálkozni a 2011-es őszi-téli komor fotókkal. Örömhír azonban hogy egy kis kihagyás után visszatért a márkához Natalia Vodianova, akinek bájos arca már szinte teljesen összefonódott a Stella…..
Appleblog Áj em a Mac, áj em a PC 2011.07.26 16:07:00
A 9to5Mac-en találtam ezt a tényleg nagyon vicces képet, ami egy amerikai McDonald's-ban készült, és azt mutatja be, hogyan tudsz a wifihez csatlakozni ha XP-d Vistád, Windows Vistád 7-ed, vagy ha Maced van.Még ha nem is tudod elolvasni a szöveget, a hasábok mérete akkor is sokat elárul…..
Így péntek délutánra már nem találtam olyan hírt nektek, ami úgy izomból átütné az ingerküszöböt, így aztán fogadjátok szeretettel Sanyi találatát, ami a Skype - így immár a Microsoft - weboldalán egy MacBook Airrel mutatja meg, milyen is egy laptop. Értem, hogy ennél nincs…..
Mindent leírtak róla, amit csak lehetett. Hátsó így, hátsó úgy, nekem mégis a mellek jönnek be inkább Erikánál, na meg az arc, amely bájosan ártatlan, olyan mint, ha egy kedves régi ismerős lenne, akivel sokan akarnának járni. Azt hiszem utoljára Dobó Kata teste volt utoljára…..
99%-os valószínűséggel belefutottunk egy kamuprofilba és egy durva Trollba. Ha csak Hassay Zsófia nem vonzódik extrém módon a plasztikai sebészethez kamu a profil. Elnézést kérünk és a lentieket így olvassátok, meghagyjuk az eredeti bejegyzést!   Rosszindulatúak…..
A Korea Times információi szerint az Apple és a Samsung megegyezett a 2011-es processzorok számát illetően, állítólag a 2010-es mennyiség négyszeresét kérték a dél-koreai gyártól. Ezzel pedig az a figyelemreméltó helyzet állt elő, hogy az Apple foglalja le magának a Samsung…..