Regisztráció Blogot indítok
Adatok
redfield

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A detroiti Pavel Dacjukra is számítana Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány a pénteken kezdődő világbajnokságon abban az esetben, ha a Red Wings éjjel kiesne az NHL-playoffból. Az oroszok nagyon fogadkoznak, Bikov mellett Zaharkin másodedző és Vlagyiszlav Tretyak szövetségi…..
Ahogy tavaly, úgy idén is legyőzte az SC Csíkszereda a HC Csíkszeredát a román bajnokság döntőjében. Az utolsó mérkőzésen 3-2-re nyertek Wallenbergék, ezzel lett 4-1 a vége. A HC alapvető célkitűzése a háromból három volt, de háromból egy lett belőle. Az Alba Volán…..
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Jelentős meglepetésre vezetni sem tudott a HC az SC ellen a román bajnoki döntő első mérkőzésén. Sok kiállítással és sérüléssel járó csata volt az, de szerencsére csak az egy eltiltott, Saluga nem áll csapata rendelkezésére vasárnap. Romániai idő szerint 14.30-kor,…..
redfield 2009.03.15 18:14:51
@csiki drukker: Nem gondolod egy picit korai leirni a Hc-t,kulonosen Piret,Polcot? Meg nincs vege,ne legyel enyire nagy szaju,,sztelisek''?,milyen parhuzam,a mol ligaban ti, akkor 1 amator csapat voltatok!! De mindenkepp,nyerni is tudni kell! Gratulalok a 2-0ert!
A román bajnoki döntőben folytatódott az SC szárnyalása. Az első mérkőzés 6-4-es győzelme után a másodikon is két góllal verték az előzetesen esélyesebbnek tartott HC-t. Így a négy győztes meccsig tartó döntőben 2-0-ra vezetnek. Filip góljára Zabludovszkij még az első…..
redfield 2009.03.15 17:56:54
@Balee25: Vard ki a veget,ne igyal a medve borere!
Szerda este helyi idő szerint 19.15-kor kezdetét veszi a román – esetleg székely – bajnoki döntő Csíkszeredában. A HC Csíkszereda és az SC Csíkszereda legalább négyszer, legfeljebb hétszer találkozik. A Sport Club a legutóbbi két kiírás győztese, tízszeres román…..
redfield 2009.03.13 23:31:48
@Realisan mindent: Ha realisan latnal mindent,azt is latnad,hogy sajnos a ti szektorotokban is eleg sok a ,,sittes'',mondom sajnos,mert adott esetekben egy kalap ala tesznek veluk,es igy jellemzik a szurkolo taborokat!De en hiszem,hogy majd egyszer mi is felnovunk,es normalis keretek kozt fogunk tudni szurkolni,plane,ha a gyerekkori baratjaink ellen jatszunk,es felfogjuk,hogy az ellenfel nem ellenseg!
Kőkemény ellenfele volt a Mol Liga győztese az EBEL-kilencediknek, annyira, hogy meg is nyerte a mérkőzést. Az Alba Volán nem tudta azt a gyors, sokpasszos játékot játszani, amellyel egy nappal korábban lehengerelte az SC-t. A fehérváriak csak szaladtak az eredmény után, a HC 14.…..
Az utolsó harmadban nyerte meg az alapszakaszgyőztes a Mol Liga-döntő első mérkőzését, negyven perc után még 2-2 volt az állás. A hivatalos pályaválasztónak volt egy jó formában játszó Mihály Árpádja, a klasszis mesterhármasa elégnek bizonyult a győzelemhez, 5-2.…..
redfield 2009.02.28 15:16:59
@Muki76: kjh