Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morgomir5

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átlagosnál valamivel több szenvedés árán, de végül csak kész lett az újabb bemutató, a már korábban ígért Asylum-filmről. ..
Ahogy a videóban is elhangzik, hamarosan Froggal, Sparowwal és Nexusszal - akik közül Frog és Nexus előkelő helyezést értek el a Filmelemzők Oscar-ján anno, és azóta saját blogot készítenek (Perfect Insanity, Movietank) - együtt megnézünk egy általatok választott gányolmányt,…..
Régóta tervezett videót sikerült most bepótolnunk, amiben az eddig bemutatott filmek közül összeszedtük a tíz legidegesítőbbet, amikre a legkevésbé akarunk emlékezni. ..
Morgomir5 2011.02.24 16:55:00
Ebben a bejegyzésben megtekinthetitek az eddig beérkezett videókat, egyelőre egybesűrítve, majd a díjátadó közeledtével szépen egyesével is kiteszem őket a blogra. A pályázók videóit megtaláljátok a blog bal oldali hasábján is, így ti is nyomon követhetitek az Oscar…..
Mivel két film is volt, amiről nem igazán tudtam volna egy teljes videó erejéig beszélni, egy videóban elintéztem mindkettőt, a végén egy kis meglepetéssel. ..
Többen is jeleztétek már, mennyire jól illene ez a film a sorozatba, és tényleg kár lett volna kihagyni, hiszen nagyon hálás videóalany volt. A sok baromsága és istentelen hülyesége ellenére azonban egyfajta perverz módon lehet szórakozni ezen a filmen. Az idióta beszólások…..
Baaad Movies Baaad Movies - trailer 2010.04.25 23:59:00
Egy kis bemelegítő az egyik filmhez, ami nemsokára terítékre kerül majd! ..
Asszem nincs mit hozzáfűzni... kisebb-nagyobb szenvedések árán, de csak kész lettem ezzel a videóval is. Hamarosan számíthattok még egy top10-es listára, addig is jó szórakozást ehhez! ..
Eszméletlen régóta megvan már a film, és legalább egy éve láthattam, aztán valahogy kiment a fejemből, hogy egyáltalán megvan. Most, hogy ráakadtam, úgy éreztem, ennek örömére muszáj lesz készítenem belőle egy bemutatót! ..
Találós kérdés. Gyanítom már mindenki játszott ezzel a kihagyhatatlan játékkal, úgyhogy tessék gondolkodni. Mi az, ami mindig előbukkan, újra és újra? Stella? Párszor megjelent, valóban, de nem ő rá gondolok. Esetleg a Nineken sörreklám? Az is gyakori, de megint rossz tipp.…..
Morgomir5 2009.12.05 11:19:09
Biohazor ajánlotta a Kardok Könyve c. filmet már jó ideje, és most végre elkészült a bemutatója. Ez tipikusan az a fajta film, ami jó is lehetett volna, ha nem akartak volna minden áron misztikus hablatyot belepakolni. Na meg azt az akciót!..
Nagy szenvedés volt megcsinálni a videót, mindig közbejött valami, ami miatt kezdhettem előről, de hál'Istennek kész van végre. A filmet köszönöm Mangekyo-nak, a videóhoz pedig jó szórakozást mindenkinek!..
Először is elnézést a sok kimaradásért, de az utóbbi öt napban kb két óra szabadidőm volt, sajnos (SAJNOS?!?!?!?!?! Hála Istennek, hogy végre tudok dolgozni!!!), Sorter meg ugye már említette, hogy elég hosszú napjai vannak a suliban, sok a házi, és amikor hazaér, általában…..
Baaad Movies Hakuso - Top 10 anime 2009.09.05 18:11:00
Hakuso szó szerint megostromolt minket az utóbbi hetekben, persze mi örülünk ennek. Jó darabig nem láthatunk tőle új videót, viszont addig is íme a személyes toplistája a kedvenc animéiről. A videó hasonló az előző top tíz-éhez (legjobb ázsiai filmek), de mérföldekkel jobb…..
Baaad Movies Katakombák/ By Hakuso 2009.08.28 11:21:00
Hakuso, aki a nagyszerű rövid filmkritikák című blogot is vezeti, volt oylan kedves, és elkészítette a Katakombák című borzalom bemutatóját. Véleményünk szinte telejsen egyezik, de én pont a bosszantó egyhangúsága miatt nem szívesen mutattam volna be a filmet. Hakuso azonban…..
ROFL-net Ilyet sem láttatok még 2009.08.20 05:07:00
Morgomir5 2009.08.20 09:28:05
ROFL-net FPS betegség 2009.08.14 05:18:00
Morgomir5 2009.08.14 09:12:09
Manapság már minden ötletből filmet csinálnak, az egyértelműtől (Harry Potter, Alkonyat, G.I. Joe) a teljesen elborultakig (Monopoly, Crank 2). Sokat gondolkodtunk valamelyik nap azon, hogy melyek azok a művek, amikből ígéretes produkciókat készíthetnének, de a mai napig nem is…..
Morgomir5 2009.08.10 22:13:59
Az Asylum nevű hírhedt stúdió filmjei közül még csak a Terminators lehet ismerős, hála Effektának. Most mi is bemutatunk egyet, mégpedig az I.e. 100 millió-t, ami, ha nem is jó, de azért annyira nem katasztrófális, mint az említett borzalom. Ha nem lenne az a bizonyos hiba, akár még élvezhető is…..
A gonosz ébredése című zombifilmet úgy kezdtem el nézni, hogy semmit nem vártam, de az első fél óra után meglepve tapasztaltam, hogy amit látok, az egész tetszetős! Elkezdtem reménykedni, hogy talán ez a film a Gyöngyszemek közé kerül be, de nem volt ekkora szerencsém. A film második fele olyan,…..
ERŐS IDEGZETŰEKNEK! :P ..
Baaad Movies Főszerepben a Versus! 2009.06.03 13:30:00
Üdv mindenkinek!Elég rég jelentkeztem, pár dolognak "köszönhetően", de végre eljutottam oda, hogy megcsináljam az új skint, aminek témája nem is lehetne más, mint az évad főtémája, a Versus. Eme remek film jópár álmatlan éjszakát fog okozni a blogunk látogatóinak.…..
Régebben volt a blogon egy bejegyzés, melyben a tíz legrosszabb videojátékadaptációt felsoroló listát láthattátok. Na, ebben a tíz legjobb gigantikus szörnyeteget állították össze, amiket valaha látott a mozivászon. És mindezt a játékbemutatók Atyaúristene, Nerd követte el!…..