Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tumpara

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép alapján elsőre talán nem látszik, mi kerül közel 36 milliárd forintba Talán ez lenne a brit burzsuj álom? Ezt ugyan nem tudni, de azt igen, hogy a „cukorbáró” William Park Lyle által a múlt század elején építetett londoni ingatlan jelenleg a legdrágább ház a…..
Vajon minek kell még történnie ahhoz, hogy a magyar társadalom valós, létező problémaként lássa a családon belüli erőszakot? Hány nőnek és gyermeknek kell még meghalnia ahhoz, hogy a konzervatív, keresztény és nemzeti értékeket hirdető hatalom átlépje a saját, és…..
Tisztelt volt köztársasági elnök úr! Mint az Orbán-kormány egyik kommunikációs vezetője, határozottan visszautasítom, hogy bírálta a kormány politikáját, különös tekintettel a választójogi törvény tervezett módosításait. Nem tudok tekintettel lenni arra, hogy két éve…..
A viharos XX. század szörnyű kataklizmái ráébresztették az európai embert az addig történtek tarthatatlanságára, arra, hogy paradigma-váltásra van szükség. A kapitalizmus kegyetlenül kizsákmányoló kezdeti formáját Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban lassan…..
A második világháború után beköszöntött a jet-, és atomkorszak. Megjelentek az égen a helikopterek és többféle új anyagot is alkalmaztak a gyárak. Főként ezeknek köszönhető, hogy a mérnökök érdekes tervekkel álltak elő ezekben az időkben.A Bohn féle flying busAz Egyesült…..
Míg a magyar bankok néhány hónap alatt ígérik, hogy visszautalják a fantomizálódott nemzeti légitársaság felé befagyott pénzeket, a pusztuló Nyugaton egy hét alatt sikerült ezt a műveletet végrehajtani:Miután otthon hatalmas felhajtást látok az elveszett Malév jegyek körül,…..
 Ha érdekel, a szerelem inspirálja az embereket, hogy mindenféle művészeti ágban alkossanak verseket, regényeket, zenét, festményeket, de az is előfordult már, hogy Ámor nyila valakit annyira eltalált, hogy kastélyt épített szerelmének vagy szerelme jeleként. Folytatáshoz…..
Február 29-én Csehország ellen játszunk barátságos meccset, Rosicky egyszerre játssza el nyári csoportellenfeleink közül a horvát Modricot és a spanyol Xavit. Itt az ír keret. (Tudom, nem vagyok egy breaking news, a keretet már pénteken kihirdették, de Trapattoni döntését…..
Felemelő és meghatározó történelmi pillanat: az első ember a Holdra lép és büszke felfedezőként ledrótozza a zászlaját - majd alig tesz pár lépést.  Robert Krulwich-nak, az NPR szerzőjének mindez határozottan szemet szúrt és nyomban fel is tette a…..
Ó, a férfiszív, ha vérzik, és ó, a női nemi szerv, ha viszket, igen, akkor történnek csak igazán drámai események! A pénteki barátok közt epizódban végre történt valami, igazi színészi teljesítmény: Berényi Miklós beleélte magát a vigasztalásba, és huh, egy csuda volt!…..
Nívó Drága magyar bankok! 2012.01.31 08:07:00
A szerző (Droli) azt az elmebeteg ötletet találta ki, hogy emigrál disszidál - Magyarországra. Az erről szóló élményeit, tapasztalatait egy posztsorozatban írja meg, mindenki nagy örömére. Egy dolog biztosan hiányozni fog Írországból: a túlburjánzó bürokrácia hiánya. És…..
Varánusz Lehet Más a Pánik? 2012.01.17 05:40:00
Apró pánik, néhány enyhe szélütés, lábon kihordott agyvérzések és a szokásos mittudomén tökölés: ez ma az LMP. Schiffer András frakcióvezérségről lemondása szerintem zavart okozott az erőben, most meg toporognak, mint az egyszeri ember aki körbeszarta a szobát, és egy…..
Megdöbbentő, amikor már a visszafogott, racionális hangok is arra a következtetésre jutnak, hogy Magyarország felejtse el az önrendelkezést és a demokráciát. Ráadásul mindezt a demokrácia nevében... Mire asszociál az Európai Unió alapelveiről az átlagpolgár: demokrácia,…..
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..
548 óra New York Az U Thant-sziget 2011.11.26 16:03:00
Az ENSZ székházával szemben, az East River közepén áll egy aprócska, elfeledett sziget. Építési törmelék kupacaként emelkedik ki a folyó vizéből, zordnak és élettelennek tűnik. Még éppen csak 100 éves, fiatalabb, mint a Szabadság-szobor, története elférne egy szórólapon.…..
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Van az a pont amikor már  a hazugság cáfolatának a cáfolatát magyarázza a kormány. A diadalmenet tovább folytatódik, a kormány annyira jó, hogy már elértük, segítséget kérhetünk az IMF-től. Tisztázzuk: Ebben a helyzetben, amibe kerültünk, az ország jövőjét tekintve…..
IDDQD Hasselhoff wins... AGAIN 2011.11.17 13:11:40
Én ugyan a magam részéről teljesen elfogadhatónak tartanám azt az utópiát, ahol univerzum egyik legviccesebb embere, az öreg David Hasselhoff a játékipar általános reklámarca, és groteszk humorforrása, de attól tartok, a társadalom még nem érett meg erre. A kiadók mindenesetre…..
Ahogy annak már több bejegyzésben is hangot adtunk, Manhattan az ellentétek szigete – az építészetében épp úgy, mint lakóiban. A betondzsungel egységét óriási parkok szakítják meg itt-ott, ami az egészet nagyon élhetővé teszi. A kerület tervezésénél és a városrendezés…..
A világ változik, a fogyasztók változnak, a reklámok is változnak. Az ügynökségek különféle stratégiákkal próbálják tartani a lépést, de csak nagyon keveseknek sikerül megtalálni a siker kulcsát. A torontói John St. reklámügynökség munkatársainak azonban sikerült.…..
   Mert nem olyan egyszerű ez a helyzet. A felszínen csak egy középgyenge szörnyrománcot lát a néző, de ez a sorozat, már ami a film verzióit illeti, velejéig romlott. Van itt minden, ami a jó ízlésű befogadót az öngyilkosság felé terelgeti, mind a technikai, mind…..
Futballsznob Gól a mennyből 2011.11.02 08:08:00
 Van, amikor az eredmény mellékes. A tegnap esti Doncaster Rovers-Middlesbrough mérkőzés után  sem a hazaiakat nem érdekelte a vereség, sem vendégeket a győzelem. Az este egyetlen játékosról szólt, az újszülött fiát háromnapos korában elvesztő Billy Sharp-ról.…..