Regisztráció Blogot indítok
Adatok
svédmasszőr

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két rövid előzetes, túl nagy meglepetés nincsen bennük, bár Gubás Gabi Gryllus Dorka dominaszerkója lehet belefér a szemöldökráncolós kategóriába. Az éttermi jelenet kicsit When Harry Met Sally-s, de mindegy, gondolom, direkt. Új évad november 17-től az RTL Klubon...
Van egy olyan műsortípus, amit bevállalva nem nagyon lőhet mellé az ember, mégpedig a celebeket szívatós. A TV2 ennek az extrém verzióját, az Ezek megőrültek című, japán tévévetélkedők és gólyatáborok szerelemgyerekére emlékeztető játékokkal megspékelt agymenés negyedik évadát indította el tegnap,…..
A forrás megjelölése nélkül, szinte szóról szóra idézte a TV2 híradója az RTL adását. Takáts Zsuzsanna volt az, akit 1961-ben, 18 éves korában, az akkor 21 éves Kiss László két társával megerőszakolt. A most 73 éves nőről sokáig azt beszélték, hogy már nem él, meg egyébként is "szeretett kefélni",…..
Amikor Friderikusz Sándor megfogalmazta azt a közleményt, amiben megszakított minden kapcsolatot a számára vállalhatatlanná vált TV2-vel, minden bizonnyal végiggondolta a következményeket is, vagy ha nem, akkor az ügyvédje vélhetően felhívta a figyelmét arra, hogy érvényes szerződésből, egy…..
Gönczi híradóssá avanzsálásáról Havas Henrik, aki ugye mindenig, mindenről képes véleményt nyilvánítani, ha felhívja valamelyik bulvárlap, azt bírta mondani, hogy Ez vicc! Ő egy nagyon helyes fiú, kedvelem is, jól énekel, de tízen akárhány évig súgógépről olvasott szegény teljesen érdektelen…..
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Én eddig úgy tudtam, hogy ahol előre elkérik a masszázsért járó tiszteletdíjat, az szimpla kupleráj, abból is a rosszabb fajta.Rosszabb, mert olyan cédák dolgoznak ott, akik ahhoz szoktak, hogy leveszik és átvágják őket és/vagy maguk is ilyenek.   Miért kéri valaki előre a…..