Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Border

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vidéken élő és ott kertészkedő, háztáji gazdálkodó kertbarát olvasóimtól most elnézést kérek, mert ez a bejegyzés elsősorban azoknak szól, akik "pestiek", de legalábbis eddig nagyvárosban éltek, ott nevelkedtek, szocializálódtak. A vidéki olvasók ugyanis majd leginkább…..
Border 2014.02.26 08:42:34
@egy másik répatorta:
Szerintem az angolkert nagyon szép tud lenni, bár gondozni azt is kell.
A minap low budget filmeken gondolkodtam és érdekes felismerés tört rám, miszerint meglepő módon a sci-fi műfaj tudja felmutatni a legtöbb kevés pénzből készült, de értékes művet. Ezekből válogattam most párat, melyeket mindenképp látnod kell, ha még nem láttad. Szólok, a…..
Border 2014.02.24 22:31:17
Kényszerű szünetünket megszakítva itt az ideje, hogy újra olvasóink kedvét keressük.  Tehát: egyet fizet, kettőt kap: egy téma, ami mindjárt két minisorozatot folytat: szovjetek és kutyák egyben. Sokan hallottunk már az egykori szovjet "csodafegyverről" a páncélosok…..
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
Megtörtént, igaz már annak 10 éve, de szerintem most annál rosszabb a helyzet.A kisöreg (86 éves volt) saját házában legurult egy lépcsőn és felszakadt a fejbőre. Bevittem a János Kórház sürgősségére, ahol elsősegélyben részesítették, összevarrták a feje búbján a…..
Border 2011.05.28 16:02:40
@Izett:
Érdemes elolvasni Oliver Sacks: Férfi, aki kalapnak nézte a feleségét című könyvét.

moly.hu/konyvek/oliver-sacks-a-ferfi-aki-kalapnak-nezte-a-feleseget
Kedves Praxis!   Egy évvel ezelőtti nőgyógyászati kalandomat szeretném elmesélni. Sajnos napokon keresztül fájt a hasam, arra gyanakodtam, hogy talán felfázhattam, vagy hasonló, vagy összeszedtem egy jó kis gyulladást. Már jobban éreztem magam, amikorra rászántam magamat a…..
Praxis Szimulánsnak nézett 2011.02.14 06:00:00
Két éve télen ágynak döntött egy magas lázzal, fejfájással járó influenza. Pár napra rá, mivel a tüneteim nem javultak, felkerestem a háziorvosomat, aki ellátott megfelelő gyógyszerekkel, valamint legalább egy hét ágynyugalmat javasolt, amit be is tartottam. Egy hét elteltével…..
Volt már ehelyütt heimpálszidás, de azt hiszem nem lehet ezt elégszer megtenni. 2 éves fiam ekcémás. Nem komolyan, csak mondjuk évente 1X-2X előjön egy-egy seb, amit már nem tudok kezelni. A köztes időszakban egy testápolóval tudom szinten tartani a bőrét, elvileg megakadályozza,…..
Praxis Minden relatív 2010.09.15 06:00:00
Amikor megtudtam, hogy meg fogják műteni a térdem, már olvasója voltam a blognak, sőt meg is írtam egy velem megtörtént esetet. A fogadtatása vegyes volt, ezért elhatároztam, hogy a friss történetet is megosztom Veletek, de talán egy kicsit rendhagyóbb formában. Majd a történet…..
retro gastro Donald rágó 2010.05.05 06:51:00
A '70-es '80-as évek egyik szimbóluma. Darabja 3 Ft volt, amiből bőven kijött egy zacskó Dunakavics, vagy két Sportszelet. Szóval nem volt olcsó, nem is nagyon jutottam hozzá. A golyórágóhoz hasonlóan 2-3-at összerágva óriási lufikat lehetett fújni belőle. Egy-egy ilyen rágót…..
Border 2010.06.06 23:55:47
Ha november, kabrió, bár szerintem a sztori fék, hahaha.A kép innenSziasztok! Egy történetet szeretnék megosztani veletek a gazdag emberek világából. Mind a két felet jól ismerem, tudom hogy ők nem írnák meg maguktól, ezért írom meg én mert szerintem durva. A szereplők…..
Border 2009.11.07 12:08:58
@Letícia-Charlotte in SBp:

a 26 részes film sűrítése a fenti sztori.

az üldözéses sztori: Gretna Green or Bust címet viseli a filmben.
Morzsi tegnap olyat látott, ami sajnálatos módon elég gyakran előfordul, főleg zsúfolt nagyobb városokban, ahol mindenki rohan autóval és gyalogosan egyaránt. Azért az sokat elárul, ha egy széles út zebráján a belső sávban gázolnak el egy egyébként szabályosan áthaladó…..
Border 2009.06.04 16:08:30
@SilentSound:
Amit megtehetsz, hogy elmész tanúnak a gk vezető ellen.