Regisztráció Blogot indítok
Adatok
matrozinas

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ifj. monarchista Címer a címerben 2009.09.18 16:39:00
Tudjuk-e, hogy a Budavári Sikló tövénél lévő, a vár falát 1880 óta díszítő nagycímer közepén mi látható? A Habsburg címer. Aki nem hiszi/nem látta/nem emlékszik/nem tudja hogyan néz ki, lépjen ide...
A különféle közlekedési eszközöket ért katasztrófák és tragédiák az összeesküvéselméletek bajnokainak kedvencei közé tartoznak. Minél rendkívülibb maga a szerencsétlenség által érintett jármű, annál nagyobb elánnal lehet nekiállni és szétcincálni a hivatalos…..
Ezzel a kétrészesre tervezett poszttal Hoerbi kolléga lepett meg bennünket. Amint azt olvasóink látni fogják, a Lusitania témája olyannyira többfunkciós, hogy tán még a konteóblogba is beleférne, de tiboru - miként az igazán nagy formátumú férfiak - tényleg tud veszíteni... Kezdődjék tehát a finom…..
matrozinas 2009.02.28 13:07:21
@Question: "Ha tényleg bevetik őket a háború utolsó napjaiban". Nem írtam, hogy mikor, hogyan kellett volna lépnünk, stratégiai helyzetünket kihasználnunk, ezt én nem tudhatom... De a történelem tükrében látszik, hogy sok rossz döntést hoztunk... Mint tudjuk, egy háborút könnyebb elkezdeni, mint befejezni! Csak arra kívántam rámutatni, hogy amit a propaganda harsog, messze van az (egyik) igazságtól!

Egyébként érdekes ez a kenőanyag-probléma. A k.u.k. flottánál nem tudok róla, pedig iparunk és gazdaságunk nem azon a szinten volt mint a németeké. Ennek ellenére (hadi)hajóink igen jelentős feladatokat láttak el az Adrián - egészen az összeomlásig. Köszönöm, majd utánanézek.