Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomi76

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nem tudom, hányan emlékeznek még a régi 124-es Merci kombimra, amit jó hét éve adtam el. Született is belőle egy cikk anno, Intergalaktikus lúzerszopás fénysebességgel címen. Mert az volt. Az eladás is, az autó is. Egy vagyont költöttem rá, hogy ilyen legyen Hogy…..
Tomi76 2014.11.24 07:20:49
@katasztrófavédelemi rendelhárító rohambrigád: Abszolút így van. Erre írtam lejjebb, hogy miért, mikor lehetett volna venni régi omegát is ha már nagy kombi kellett, vagy ha csak szétcseszni akkor 50-ért bármi. De lehet pont ez volt a lényeg, hogy teszteljék a csillagot mit bír. Vagy ha már csinálunk valamit (ami haszontalan) akkor legalább stílusosan. Lehet a top gear keze benne volt.
Tomi76 2014.11.24 09:16:27
@Csikós Zsolt: Az a baj ciki vagy nem de tényleg vannak ilyen típusú emberek sőt ismerek is egyet személyesen. Ő céges Renault kangooval jár és szerintem súrolja a 200 kg.Tudnék mesélni, és kap is a vezetőségtől érte, de nem tud megváltozni, ő ilyen állítólag sok a munka és nem ér rá autót takarítani.
Egy paraguayi rádióadó stúdiójában kuksolva viccesnek tűnhet, ahogy emberek eltaknyolnak a motorjaikkal, de igazából nem az. Kicsit sem. Tudom, változtatni nem tudnak rajta, segíteni sem sokat, de telipofával röhögni ennyi ember kínján... A sínek közel párhuzamosan futnak az…..
Amíg az ötvenes években az elhasznált autó fogalma ismeretlen volt Magyarországon, az USA-ban egymás után nyíltak a roncstelepek a forgalomból kiöregedett járműveknek. Itt is voltak ugyan totálkáros vagy háború alatt szétlőtt autók, de a virágzó kapitalizmus polgárai jó…..
Gondolom, nem csak nálunk része az ünnepeknek a rokonlátogatás. Évente egyszer eltöltünk pár napot a barátnőm családjával, de ez a kisebbeknek dögunalom. Amíg a családtagok a bejgli - halászlé - házi pálinka szentháromságba merülnek, addig a gyerekek kirámolják a szekrényt…..
Tomi76 2014.01.02 21:17:09
Nekem a homokfutóról ez jutott eszembe.
www.darda.co.uk/
Szerettem, bár az osztálytársamnak volt.
Ezúttal egy banki visszavett Leon jelenik meg a blog hasábjain, amely várja a szebb jövőt a kecskeméti telepen. A sztorit mindenki kitalálhatja az autó láttán. A jármű sérült volt, bizonyos karosszéria elemek javítva, szakszerűtlenül átfényezve. Hibajelzés : ABS, ESP.…..
Azúrkék - szinte mindenkinek a tengerek jutnak eszébe, a nyugalom, amit képes ez a szín árasztani. Na, ez a Renault 9-es mindent csinál, csak azt nem. Fenekestül forgatja fel minden vágyálmunkat, töri össze illúziónkat, akarva-akaratlanul is elérve az "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ"…..
Renault 11-ből lett szörnyszülött.   HELYETT: Igen, ez egy Escort, valóban. A forrásnál én értettem félre a dolgokat. Szorri! ..
Jajj,de csúnya! A hazafi 2012.05.17 07:21:00
Hazafiasságról beszélni egy Swift Sedan esetében érdekes. Pláne, hogy már faceliftelt, tehát a japán dolgokat max hírből hallhatta, ám a tulaja elvakult Suzukisként az eladó gépet WagonR-re minden további nélkül cserélné. Atesznak köszönhetjük ezt az igazán…..
Hűde szép! A nap képe - Astra G 2012.01.27 08:50:00
Csak egy jó felniszett és egy ültetés.Valljátok be, hogy így azért kéne. ;-)..
autózz! Öt méteres büntető 2011.11.17 07:43:00
Természetesen nem labdajátékokról lesz szó, hanem hatósági eljárásokról. Amikor tanultam vezetni, az oktatóm mesélte, hogy az egyik tanítványa simán leparkolt kb. 4 méterre a saroktól. A vizsgabiztos kérdésére, hogy milyen messze áll a kereszteződéstől, azt válaszolta, hogy…..
A sókárok (vagy showcarok) egy érdekes faj a tuningautókon belül. Elsősorban a külcsíny, a látvány, és/vagy a beltér az, amire a fő hangsúlyt fektetik, ezzel legtöbbször a közlekedésre szinte alkalmatlanná téve az alanyt, ami az Opel Calibrától egészen a Citroeneken át a…..
Két hasonló észrevétel is érkezett mostanában, hogy megbüntették tilosban várakozásért, holott nem volt egyértelmű tiltás. Ami azonos a két esetben, hogy osztott pályás úton parkoltak le a középső elválasztó "járdára". Sok helyen látni ilyeneket, de én sosem állok meg…..
Álló biciklistának gurulni igazi tahóság, még akkor is, ha az út közepén áll, és mi nem tudunk haladni tőle. Az "elgázolt" barát védelmére kelni szép és nemes dolog, de ezt fenyegetőzéssel megfejelni már baromság.  Nos, akkor nézzétek meg a videót, és…..
Fília Expressz Idióta pözsós 2010.04.09 16:37:00
Nem bírom megállni, hogy ne írjam ki magamból azt a dühöt, amit nemrég éreztem. Éppen, hogy kigurultam robogómmal a főútra, utolértem egy 206-ost. Előtte lekanyarodott valaki, azért értem mögé, és egyből a jobb hátsó kerekére pillantottam. Önkéntelenül is felfigyeltem arra,…..
...oltsd el egy markolóval!..
Tomi76 2010.04.02 22:06:22
@streetsta:
tegnap a Váci úton láttam én is. Még néztem is L-es frsz inges jól szituált férfi.Épp akkor mentek el a tűzoltók autóból kipakolva még sajnáltam is. Mert ha valami barna egyén lett volna 1 lelakott elhanyagolt autóval akkor oké, de így tényleg kár érte. Valahogy ettől rettegek nehogy 1x én is megéljem :(
Képzeljünk el egy autót, amely a tulaj szeme fénye. Mindent megad neki, első autó, szinte szerelmes belé. Majd valami véletlen folytán a szerelem abbamarad. Nem tudni, mitől, de változik az élet. Jön egy újabb, jön egy jobb. És a réginek mennie kell. A többit elmondja a…..
Autófília Lehet, hogy eltört 2010.03.17 09:00:00
Lehet bizony. Bárkivel előfordulhat. Szerencsére nem karambolról van szó, csak egy kis bosszúságról. Pár napja épp szépen sütött a nap mikor autóztunk. Kedves utasom egy hirtelen mozdulattal kipattintotta a helyéről a napellenző, ami a mozdulat továbbvitele folytán a kezében is…..
Parkolási bírság volt az egyetlen ezidáig, amit kaptam KJ-hez hasonlóan, akkor és ott is lett volna mit kötözködni, de is egy érdekes helyzet. Még ha azért büntették volna meg, mert a zebra előtt nincs meg az öt méter, azt megértem. De ilyen indokkal? Ennyire kell a pénz az…..
Tomi76 2010.03.13 23:03:45
@Marcellusca - nem kell Cavinton, én nem felejtek!: Sajna, pedig rendes voltam segítőkész :)
Tomi76 2010.03.13 23:10:01
@Marcellusca - nem kell Cavinton, én nem felejtek!: Sebaj ezek után szerzek 1 Szlovák rendszámos x5-öst talán nekem is bejön az élet ;)Ja most veszem észre bilibe lóg a kezem.
Tomi76 2010.03.13 23:43:11
@nyuszy: Igen egyedül én is ezért kezdtem el írni, sajnos ezek szerint van ilyen. Ki tudja még mi maradt ki a tanultakból? Hmm... esetleg jobbkéz szabály?
autózz! Keressünk benne logikát! 2009.09.10 17:40:00
Nagyon ritka, hogy ilyet kapunk, viszont számomra kifejezetten szórakoztató tud lenni, amikor két táblát úgy kombinálnak össze az okosok, hogy érthetetlen, miért is van úgy, ahogy. Most viszont egy napon kaptunk két ilyen levelet is, úgyhogy ezeket most egy posztban osztjuk meg…..
A világ legbetegebb extrém-triálosa Budapesten járt. A Megyeri híd felől érkezett a városba, majd Budán, a Várban mászta meg a falakat. A Fő utcára merőleges Apor Péter utcában a lépcsőn trükközött, majd a Lágymányosi híd pillérjén hihetetlen magasságba küzdötte fel…..
Belsőség Vissza a gyerekkorba 2009.06.24 15:14:00
Nyolc-kilenc éves lehettem, amikor először játszottam Csabi barátomnál, a panelház kilencedik emeletén azzal, amit mai magyar definíciójával élve vájatkormányzásos autópályának hívunk. Nem hinném, hogy akad olvasóink közül, aki nem ismerné az egyes elemekből összerakott, 12…..