Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rábavölgyi

154 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Blake verssel és egy elegáns kollekció bemutatásával szeretnék nektek értékes pillanatokat szerezni. A hozzá fűzött versből is kitűnik, hogy a kollekció elkészítésének hátterében nem vidám események állnak. Éppen ez az oka annak, hogy a magabiztos, bátor és gyönyörű nő áll a középpontban,…..
Tegnap kelet felé orientálódtunk a Hooker&Young segítségével, ma a nyugat a téma. Egyszerű, hétköznapi formák látványos monokróm felvételeken... Hair: Hooker & Young Art Team Make-up: Megumi Styling: Clare Frith Photography: Michael Young A csapat többszörös jelöltje és nyertese a…..
Nagylányom rajong az ázsiai kultúráért, az ő kedvéért (is) osztom meg Hooker & Young látványos KYOTO kollekcióját. Hair: Hooker & Young Protégé Team Make-Up: Kelly Covell Photography: Michael Young..
Köszönöm, hogy ilyen sokan foglalkoztatok a témával. A "hajszárítós" nyert.....
Csináltunk egy gyors fotózást a 2017. évi kártyanaptárhoz. Egy kis segítségre van szükségem... Az alábbi képek közül melyik képet látnátok szívesen viszont a naptáron és/vagy a VIP kártyán? A galéria megnyitásához kattintsatok az alábbi képre: Kérlek, hogy komment formájában szavazzatok a…..
A Salon International állandó szereplője a Sassoon Academy csapata, akik most is intenzív, komplex élménnyel ajándékozták meg a világ egyik legnagyobb fodrász kiállítására látogatókat. A kollekció az Androgün nevet kapta...  fotó: Rachel Oates courtesy of Sassoon..
Minden évben "kötelező" program a Mahogany szeminárium. Csodálatos vonalak és színek jellemzik az idei kollekciót is. ..
A Hairdresser Journal idén is elkényeztetett minket. A brit fodrász szakma színe javát színpadára állította a Salon Internationalen. A szombat és a vasárnap délelőtt a fiúké volt. Nagyrészt itt töltöttem ezt az időszakot, ezt az anyagot láthatjátok most.  ..
A Sassoon Akadémia idén is színes összeállítást mutatott be a Salon Internationalen, melyben jól elfért egymás mellett az elegáns, futurisztikus fekete-fehér és a szakadt grunge. ..
Most pedig következzenek a hivatalos képek. Fotó és digitális munkák: Marco Erbi. ..
Patrick Cameron elegáns frizura kollekciójának neve Pink - az Egyszerű kollekció. Új DVD-jén 20 gyönyörű kontyot készít el lépésről lépésre. A Salon Internationalon ízelítőt kaphattunk a frizurákból Patrick egyedülálló és magával ragadó előadásmódjában. Most a…..
Not just how to cut hair, but why... Csak holnap lesz vége a Salon Internationalnek, de már most tudom, hogy számomra a legmeghatározóbb élmény a Mazella&Palmer rövidke bemutatója volt. Az ő jelmondatuk sokat elárul törekvésükről. Novemberben Budapestre látogatnak. Én is ott…..
Közeleg a Salon International. Most egy kicsit korábban megyünk Londonba, kicsit körül nézünk munka ügyben és a várost is jó lenne jobban megismerni. Megírom az első bejegyzést a kiállítással kapcsolatban, hiszen menetrendszerűen megérkezett Patrick Cameron új kollekciója, mely…..
Harry Boocock a The Hair Studio vezetője által megálmodott kollekció a Transition névre hallgat. Látványos és hordható frizuráinak adott elnevezés talán a klasszikus és a modern közötti átmenetre utal. forrás: AJC ..
Ideje egy kicsit pihenni is és a bloggal foglalkozni. Íme két szép kép a Szivárvány Szobából... Ki szeretne ilyet? ..
A frizurák elkészítésében Akint a "késő 70-es évek inspirálták, a frizurák elkészítése a minimál jegyében készültek és a középpontban a precíz hajvágás állt." A kollekcióra a sci-fi is hatással volt, nekem rögtön eszembe tutott Tamara, ahogy az Orion…..
Az Éhezők viadalának premierjein láthattuk Jennifer Lawrence új rövid frizuráját. Természetes hatású melír, a legfrissebb divatot követő fazon... Tetszik. Nektek? Párizsban (fotó: Getty Images, Marc Piasecki) Berlinben (fotó: RexFeatures/PuzzlePix) Forrás: InStyle.hu..
A női frizurák pajesz részének meghagyása lehet a jövő év slágere, szinte egy fodrász kollekciójából sem hiányzik egy-két darab. A skót fodrászok üdvöskéje Suzie McGill idei sorozatának fele erről szól. fotó: John Rawson ..
Sőt, idén újra nagy hangsúlyt kap az általában Elvis Presley-vel azonosított stílus, melyet láthatjuk sima vagy hullámos hajból, oldalt kapcsolattal vagy anélkül esetleg merészen kiborotválva. A Toni&Guy a quiff mellett egy másik nagy klasszikust is bevetett, az oldalra fésült…..
Hajas László és csapatának gyönyörű frizurái után bemutatom a három kedvencemet. Ezek a képek is Alex Barron-Hough, TIGI Bed Head Studio munkáját dícsérik. Az osztrák kollégáktól sok, gyönyörű frizura kollekciót osztok meg a facebook oldalamon. Most is nagyot…..
Álljunk meg egy pillanatra a Salon International bemutatásával és térjünk át egy másik londoni helyszínre. Elsőként nálunk a blogon láthatjátok az idei Alternative Hair Show képeit Alex Barron-Hough, TIGI Bed Head Studio jóvoltából. Az esemény azon túl, hogy…..
forrás: AlisonJamesonConsultants forrás: Mahogany Hairdressing Idén is érdekes szemináriumot tartott a Mahogany csapata. A kollekció eddig publikált négy tagja mellett a Salon International-en láthattunk két bónusz frizura elkészítését is. fotók: Rábavölgyi Iván..
Maradjunk még egy kicsit a Rush-nál. Mindegyik 2014-es kollekcióban van két-három frizura, ahol a pajesz rész nagy hangsúlyt kap. Láttunk erre példát a Salon International Mahogany szemináriumán is. Ha tetszik vagy az arcformánk igényli, használjuk az ötletet. Mahogany fotó:…..
A Salon International után mindig rajtam van a nyomás. A rengeteg érdekes új információ közül mivel kezdjem? Rush, azaz rohanás. Megadom magam az első gondolatnak, kezdjük az egyik kedvenc csapatom, a sokszorosan díjnyertes Rush egyik 2014-es kollekciójával, melyet Tina Farey…..
Egy hét múlva ilyenkor már lázasan készülünk londoni szállodai szobánkban a másnap reggeli találkozóra Patrick Cameron-nal a sajtószobában. Már kaphattunk egy kis előzetest az új kollekcióból... forrás: Patrick Cameron Hair International..