Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, tudom. Retek még a hang is meg a kép is, de hát mit várunk... ez a első ilyen videó, szóval akár prototípusként is fel lehet fogni, és lehet élvezni :) ..
Negyedik hete tart az őrület. A számokat mindenki ismeri, csak a múlt héten 1500-nál több honfitársunkat vesztettük el, a kórházi dolgozók segítségért kiáltanak. És nem, nem az a segítség, ha laikus önkénteseket toborzunk az utcáról és négy óra alatt igyekszünk kiképezni őket. Nem az a…..
A konfliktus amerikai szemmel Ma már egyre kevesebben keresgélnek DVD-k között, ha egy történelmi témában filmes forrásokra vadásznak, inkább a YouTube-ra kattintanak. Ez azonban nem mindig volt így, és a kétezres évek közepéről én is őrzők három lemezt, amelyek egy amerikai dokumentumfilm…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2021.03.17 20:45:08
@Monty H.: Régen fenn volt de most nem találom. Hol elérhető?
Világjárvány, mindmeghalunk, ugyanmárénnem, maradjotthon, csakleugromapiacra. Miközben elég egyértelmű, hogy egy - történelmi léptékkel mérve is - jó nagy sz.rnak vagyunk fül- és szemtanúi, sőt, tulajdonképpen fő- és epizódszereplői, a kis magyar rögvaló úgy, ahogy van elkeserítő. Hogy ez az…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2020.04.12 16:58:44
comment:com X-Faktor, csak pénzzel 2019.02.02 07:51:15
  Nem én találtam ki az RTL-en hamarosan bemutatkozó Cápák között című gazdasági reality műsorról, hogy ez olyan mint az X-Faktor, csak pénzzel, viszont annyira találó rá, hogy lenyúlom. A pénzügyi világban mozgó öltönyös-szigorú kiskosztümös bankárokra és befektetőkre valamiért a világ minden…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2019.02.03 09:43:08
Január 8-tól, tehát mától átmenetileg szünetel az RTL Klubon a magyarul Balóval, adta hírül a tévécsatorna. A közlemény szerint Baló György maga kérte, hogy egészségügyi okok miatt tartson szünetet a műsor. Négy évnyi napi műsorkészítés után pihenésre és orvosi kezelésre van szükségem, ezért a…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2019.01.08 13:12:05
A tudásalapú vetélkedőkre itthon mindig is hajlamosak voltunk úgy tekinteni, mint valamiféle kinyilatkoztatásra, a könnyen, tömegek számára elérhető Tudás alfájára és ómegájára, a kvízmesterekre meg a Tudás Őrzőire. Ilyen volt Egri János és az Elmebajnokság, azaz az angol Mastermind hazai verziója,…..
Az utolsó két részhez érkezett az Aranyéletről szóló kibeszélünk. A posztban spoileresen beszélünk mindenről, ami a harmadik évadban történt...
>Sajnos az ide haza gyártott rendvédelmi felszerelések is hagynak némi kívánnivalót maguk után, ezért gyakorta az állomány saját magának szerzi be a különféle célzsebeket. Alapvetően a rendőr járőrök, akik kötelezően magukkal kell vigyék a bejegyzésben felsorolásra…..
1957 nyarán, bő félévvel az októberi forradalom leverése után, az alig háromezer fős lakosú Martfűn ismét megbomlott a biztonságos és gondoskodó szocializmusba vetett hitt. Július 23.-án, a leginkább a cipőgyáráról ismert település és Tiszaföldvár között húzódód dűlőút mellett egy női holtestre…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.11.10 23:46:20
@kewcheg: De a film nagyobb része 7-8 évvel az elsp gyilkosság után játazódik, amikor már gyártásban volt ez a modell.
  Póverdbáj, ugyan már, nem hajtja ezt semmi sehová. Addig itt lesz a kiemelés minden posztomban, míg legalább egy kibaszott játékelemben meg nem látom a Big Brothert. Jó hírünk van, visszatértek a sziluettek, az egyik vezet 52-48-ra a kiafaszagyerek versenyben, ami majd egy párbajban…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.09.09 14:43:14
@Cérnahuszár: Volt róla egy cikk, hogy régebben meleg magazinba vállalt fotózást, lehet amiatt reagált így.
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.06.20 17:30:31
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.06.14 00:07:51
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.06.14 00:21:36
Tökünk se akart ekkora listát írni a tapló magyar autósokról, de amikor elkezdtük poénból bemondogatni a legbosszantóbb suttyóságokat, öt perc alatt jutottunk túl a tízen. Nyilván mindenki találkozott ezekkel, meg úgyis ugyanez lesz mindörökké, de ha csak páran elgondolkoznak és legközelebb nem…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.05.08 19:11:46
A Maradj talpon! vetélkedő szeptember 22-i forgatásán a műsor egyik statisztája, a 32 éves Dobos Kinga az egyik szünetben rosszul lett, majd nem sokkal később meghalt. Élettársa halála ügyében panaszt tett Boda Sándor, a tisztifőorvosi hivatal most lezárult vizsgálata szerint azonban senki sem…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2016.02.17 21:18:28
@Raven1975:
ha lezuhant a cukra, akkor cukrot (glukózt) adtak. Az inzulin tovább csökkentené a vércukorszintet...
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
Úgy vártam az új The Late Show-t a CBS-en Stephen Colberttel, mint a messiást, mert jelenleg elég unalmas és egyhangú a késő esti talkshow felhozatal, ha csak az amerikai országos csatornákat nézzük. “Fallonizálódott” a műfaj, már képtelenség ilyen típusú műsort elképzelni…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2015.09.13 17:44:16
A tavalyi év egyik legnagyobb hazai közönségsikere. És én még így látatlanban örültem is neki. Mert tudjátok, akármennyire is szőrösszívűnek tűnnek a bloggerek, a lelkük mélyén a többségünk nem szeretne sz*r filmeket látni, és általában nem azért ülünk be a moziba,…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2015.08.23 00:13:10
@lisztes: Köszi! A közelmúlt többi (jobban sikerült) magyar filmjével, mint Isteni műszak, Kaméleon, Nyomozó fogsz foglalkozni?
Idén júliusban (egészen pontosan július 3-án) volt 30 éve, hogy bemutatták az amerikai mozik Michael J. Fox és Christopher Lloyd a Vissza a jövőbe című, örök klasszikusnak számító családi sci-fijét. Amiben a szemtelenül fiatal Michael J. Foxnak, azaz Marty McFlynak egy kedves,…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2015.07.19 11:55:26
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2014.02.09 09:05:34
Érted ki megy? Mozi 2013.10.25 15:09:00
A filmről olyan mennyiségű kritika jelent meg, hogy egy percig sem kívánok a kidolgozottságával foglalkozni. Igen, visszaköszön benne Tarantino Kill Bill-je, éreztem némi Coen testvéres karaktert és láttam pár Guy Ritchie-re utaló vágást. Rendben is van, a rendező is elmondta,…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2013.12.04 17:53:18
Nem tudom, hová lesz a világ, ha a nyári gyakorlatra érkezett hallgatók nem csak egy Radnóti-verset nem ismernek fel, de annak a forrását sem tudják, hogy: "A fehér zóna az utasok gyors ki-, és beszállására szolgál. A piros zónában megállni tilos." Nahát. ..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2013.07.27 15:35:13
Korábban írtuk már, hogy Gundel Takács Gábor kiszáll a Maradj talpon! című vetélkedőből, amit a köztévé azzal a lendülettel meg is szüntet majd, de akkora lett a népharag, hogy az MTVA sietve visszakozott, és újabb évadot kért az m1 egyetlen valóban nézett műsorából - de…..
Kínosan túlhúzott siratóval és javarészt közepesen izgalmas táncokkal tért vissza képernyőre a Szombat esti láz, az RTL ki tudja hányadik rangú showműsora, amit akkor kapnak elő a kalapból, amikor akarnak - például ha egy új csatornát kell szépen felépíteni. Ami a Super…..
szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum 2013.03.11 16:06:07