Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kit_Kat

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ember legyen a talpán, aki követni tudja, milyen szerepek vannak még szabadon a Trónok harcában, most például hét újabb karakter kapott színészt, öt kisebb, és egy jelentősebb. A legfontosabb, hogy megvan Theon apja, azaz Balon Greyjoy, Patrick Malhaide alakítja majd, akit egy James…..
Kit_Kat 2011.08.26 16:10:48
@Sigismundus:
Még bőven vannak kiadó szerepek, de az általad említettek még nem is annyira lényegesek, pl. Chataya helyett berakhatnák Rost, ha már annyira erőltették az első évadban, legalább lenne valami jelentősebb szerepe is...:P
Még mindig ott van viszont Meera és Jojen, Félkezű Qhorin, Ramsay, akiknek fontosabb szerepük van (főleg a Reed tesóknak), remélem, hogy nem lesznek kihagyva.
Uwe Boll-ról köztudott, hogy szereti jártatni a száját, erőssége inkább a bokszban rejlik és nem a filmkészítésében. Boll nem igazán érti, hogy miért szidják őt az emberek, úgy gondolja nem érdemli meg a rengeteg negatív kritikát. A Screen Junkies a BloodyRayne harmadik része…..
Véget ért az AMC új üdvöskéjének első évada, leköszönt a The Killing, amit a kritikusok egészen a 13. epizód utolsó öt percéig még az évad eddigi legjobbjának tartottak, és aminek Emmy-díjakat követeltek már hetek óta. Amint azonban véget ért az ominózus finálé, és…..
Filmdroid 2011: Az Oscar nyertesek 2011.02.28 09:46:00
A király beszéde 12 jelöléséből négyet váltott díjra és azokat is a fő kategóriákban. Colin Firth a dadogós VI. György megformálásáért vehette át a szobrocskát, a legjobb női főszereplő Natalie Portman lett. Christian Bale és Melissa Leo szintén megérdemelten fáradhatott…..
Kit_Kat 2011.02.28 21:46:18
@efes: "Eleve nem értem, hogy egy szétcégéizett film operatőre hogyan kerülhet bele a kalapba?"

Szétcégéizett...LOL. Mostanában észrevettem, hogy menő lett az Eredetet utálni, de legalább ne állítsunk már hülyeségeket.
Wally Pfister nem a leggyengébb, hanem a legerősebb volt idén a mezőnyben és maximálisan megérdemelten nyert, az idei Oscar legkellemesebb meglepetése volt számomra. Én is sajnálom persze, hogy Deakins kilencedszerre is szobor nélkül ment haza, már-már pofátlanság az Akadémia részéről, de a True Grit nem a legerősebb munkája volt, ezért most lehet, hogy én sem díjaztam volna.

A gála tényleg nem volt túl jó, teljesen lagymatag és unalmas volt helyenként, Franco eléggé alkalmatlannak bizonyult műsorvezetőnek, Hathaway próbálta menteni a menthetőt, de ez még kevés volt... aki nem nézte, nem maradt le semmiről.
Kit_Kat 2011.03.01 16:19:56
@efes: Ez a "lufi" szó nekem nagyon nem tetszik, legyen szó bármilyen filmről, azt pedig nem értem, miért vár bárki is filozófikus mélységű mondanivalót egy blockbustertől - az Eredet pedig egyáltalán nem akar több lenni, mint ami, műfajában viszont az utóbbi évek legjobbja.

"Az Eredet operatőri szempontból átlagos teljesítmény," -> ezen jót röhögtem, bocsi, ajánlom a figyelmedbe a filmről készült "Így készült..." videókat, ha még mindig azt gondolod, hogy a film "szét van cégéizve", pont hogy próbálták kerülni a CGI használatát, ahol csak lehetett, ellentétben a legtöbb hollywoodi szuperprodukcióval. Már jópárszor láttam a filmet és össze sem tudom számolni, hány számomra emlékezetes jelenet van benne, amihez az operatőri munka is nagyban hozzájárult.

A 127 órával viszont egyetértek, az valóban megért volna egy jelölést...A kiály beszéde helyett, aminek kifejezetten nevetséges a jelölése, épp annyira, mint Hooper győzelme, de ebbe most nem mennék bele inkább.
Nem szívesen ugyan, de a fair play szellemének megfelelően közzétesszük mostan azt a videóüzenetet, amiben Puzsér Róbert válaszol az internetnek, így globál, mindenki megkapja a magáéért, még a c:c is bőven. NemFilmszakértő Róbert volt a főszereplője annak a Mokka-szegmensnek,…..
Kit_Kat 2011.02.24 14:51:26
Pont ez kellett neki, tovább magyarázni a bizonyítványát még tahóbb módon, ezzel most inkább csak rontott a helyzeten... Nem fogja fel, hogy nem a véleményével van a baj (különben sem ő az első, aki negatív véleménnyel van a filmről), hanem azzal, ahogyan tálalja azt. Jó az, ha valakinek van véleménye mindenről, de azért válogassa már meg a szavait (érdekes módon a trailerről Ledger halálával való poénkodásról mélyen hallgatott...), és hiába mentegetőzik, ha valakit élő adásba meghívnak, akkor igenis legyen legalább egy minimális szinten képben a dolgokkal. Bár inkább azzal kellett volna kezdenie, hogy minek ment el egyáltalán oda?

Az IMDb-t pedig nem értem, miért szajkózza ennyire, az is csak egy szubjektív lista, igen, félmillió ember szavazata alapján közel 9-es átlaggal rendelkezik a film, és akkor mi van? Az a lista nem azt akarja megmutatni, hogy mik a világ legjobb filmjei, hanem azt, hogy a nagyközönség által melyek a legjobban kedvelt filmek, nem értem, mi ezzel a probléma. Én is fel tudnék sorolni egy rakás olyan filmet, ami szerintem nem tartozna az élmezőnybe, most akkor én is jelentsem be a tévében, hogy xy filmet nem tudom komolyan venni, mert szerintem gagyi, és mentegetőzzek utána, miután sértően leszóltam mindent és mindenkit, aki/ami a filmmel kapcsolatos? Puzsér úr, ez nem az óvoda, eltévesztette a házszámot, legközelebbe szedj össze a véleményét normálisan, vagy inkább maradjon csöndben, sokkal jobban járna.
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Kit_Kat 2011.02.19 20:51:14
@HellsAngel: szép komment, ezt már csak Puzsér úrnak ill. a TV2 illetékeseinek kellene megmutatni :)

Egyébként az imént ment a mail a TV2-nek a videóval kapcsolatban. Tudom, hogy rám se fognak hederíteni, de valahogy ki kellett adnom magamból a felháborodásomat, meg különben is egész jól esett csesztetni őket.
Kit_Kat 2011.02.20 12:36:26
@csati: Látom, még mindig nem vagy képben. Senki sem várja el, hogy bárki is kívülről fújja több ezer Batman képregény tartalmát, még csak nem is kell szeretnie a képregényeket vagy a filmeket, de ha egyszer meghívják egy műsorba (még akkor is, ha ilyen gagyi limonádé műsorról van szó, mint a Mokka), akkor legalább illene egy kicsit képben lenni arról, hogy mik az aktuális dolgok az adott témában. Nagyjából fél perc alatt meg lehetett volna tudni, hogy a The Dark Knight Rises gonoszait Anne Hathaway és Tom Hardy játszák, májusban indul a forgatás és többek között Romániába is jönnek forgatni. Tessék, egy mondatban összefoglaltam az eddigi híreket, ha már annyira akarnak az új filmről beszélni, kb. ennyit kellett volna elmondani. Nehéz lett volna utánanézni, igaz? Ha még egy filmről sem képesek tájékozódni, akkor mit várjunk tőlük egy komolyabb témában?

A videójáték trailer meg szimplán gáz a feliratozással együtt...Az meg külön vicces, hogy ezt állították be a film trailerének, utána meg azt mondták, nem tudják ki a főgonosz, holott benne volt Hugo Strange... :)) Tehát elvileg mégiscsak tudták, hogy valami nem stimmel a trailerrel, persze jó a nézőket hülyének nézni, nekünk minden megfelel, ugye.

Puzsér "kritikáját" nem minősítem még egyszer, már megtettem máshol, de ha szerinted az teljesen rendben van, hogy:
1. össze-vissza beszél a filmről, nem támaszt alá semmit érvekkel, a Batman univerzumról szimplán fals dolgokat állít (amit HellsAngel fentebb szépen meg is fogalmazott);
2. látszik, hogy nem mostanában látta a filmet, pl. a skizofrénes idézet nem úgy volt, ahogy ő azt beállította, de azért szeretett volna nagyon okos lenni, ha már egyszer szakértőnek lett beállítva;
3. Ledger halálával viccelődött teljesen illetlenül és ízléstelenül, mert ehhez ugyebár nem kellett a Google-t használni, meg legalább Demcsák is vihoghatott egyet. Rendben, poénkodjon, ha annyira akar, de ne így, mert ez inkább szánalmas volt, mint vicces.

Persze, biztos követtek el már ennél nagyobb bakit is és fognak is, de ne legyünk már ennyire igénytelenek, ne nézzünk el nekik minden gagyiságot, amit megpróbálnak lenyomni a torkunkon.
Kit_Kat 2011.02.20 17:36:40
@csati: Mert ha a filmről akart beszélni, akkor illett volna tényeket közölni, legalább a főszereplők kilétét illetően. Nem azt mondom, hogy nyomtasson ki egy indexes cikket és olvassa fel, de amint láttad, egyiknek sem volt fogalma, hogy mi lesz a The Dark Knight Rises-ben, pedig elvileg ez volt a műsor témája... Egy picit utána kellett volna járni, ezek alapján pedig lehetett volna elbeszélgetni, hogy esetleg mi lehet a következő filmben, mit várnak tőle az előzőekhez képest stb.
Egyébként nem most hallottam Puzsért először, mivel már hallottam A hét mesterlövésze néhány adását, ott nem tűnt ennyire kreténnek, bár néha ott is összehord elég hülyeségeket, de vannak jó meglátásai is. A Batman-hez viszont halvány lila gőze sincs, ezért nem is volt semmi keresnivalója a műsorban...
Filmdroid 3 éves a Filmdroid!! 2010.10.30 20:00:00
Ki gondolta volna 2007 október 28-án, hogy eljutunk eddig? Meg se fordult a fejünkben, hogy hatalmas látogatottságot fog elérni a blog, nem törtünk babérokra. Filmrajongó lévén csupán egy cél vezérelt, hogy a lehető legtöbb infót megosszuk a többi filmkedvelővel.  Kezdetben…..
Christopher Nolan a Hero Complexnek adott interjúban elárulta, hogy a harmadik Denevérember film címe The Dark Knight Rises lesz. Ki lesz Gotham lovagjának nagy ellenfele? Egy biztos, Rébusz biztosan nem fog feltűnni, ezt Nolan erősítette meg és még annyit mondott, hogy sok régi…..
Kit_Kat 2010.10.27 20:12:15
@doggfather: Nolan már korábban megerősítette, hogy a Pingvin NEM lesz benne, és most ezek szerint Riddler sem, ezt kettőt már ki lehet zárni.

Nekem őszintén szólva mindegy, ki lesz a gonosz, ha az első két film színvonalát hozza (már pedig hozni fogja). A címmel sincs különösebb bajom, egy kicsit jobban belegondolva végülis következetes.
Hiányzott? Igen, már csak ez hiányzott. Az első kövér női szuperhős, méghozzá Uwe Boll hozza el nekünk. A horror-vígjáték címe Blubberella (itthon talán Tonna Donna néven fog futni?) lesz és oldalt megtekintheted a posztert is, sajnos még csak ilyen gyér minőségben lelhető…..
Filmdroid Élet a multiplexen túl 2010.10.11 11:59:00
Moziba járni valaha élő, közösségi élmény volt. De a lélektelen, büdös, cukros üdítőktől ragadó multiplexek egyre kevésbé tudnak versenybe szállni a szélessávú internettel és az egyre könnyebben megfizethető házi vetítőkkel. Miközben a zeneipar magáévá tette a…..
Kit_Kat 2010.10.11 19:28:14
Köszi, érdekes olvasmány volt, eddig nem is tudtam, hogy vannak ilyenek.

@Alex Mahone: Ismerős a helyzet, én kisvárosban élek és ugyan itt van mozi, a legjobb esetben is 2-3 hónapos késéssel érnek ide a filmek (vagy néha nem is érnek ide). Addigra meg már van belőlük minimum dvdscreener torrenten és inkább leszedem, pedig néha akad egy-két film, amit megnéztem volna moziban is, ilyenkor irigykedem az olyanokra, akik nagyobb városban élnek és már premier napon/héten meg tudnak nézni bármit...
Az idei Oscar ceremónián a legjobb idegen nyelvű film kategóriában nagy meglepetésre az argentín - spanyol Szemekbe zárt titkoknak (The Secret in Their Eyes)  ítélték oda a díjat, pedig A próféta (A Prophet) és A fehér szalag (The White Ribbon) alkotások közül várták a…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.07.12 09:30:00
Újabb nagy névvel bővűl a Law&Order SVU vendégsztár-listája: Joan Cusack is beszáll a cirkuszba egy epizód erejéig.Andre Royo (Bubbles a Drótból) vendégszerepel a Fringe harmadik évadának első részében. A nap híre.Nu, a Friday Night Lights múlt pénteken ért el az abortuszos…..
A csapat aktuális betege nem akármilyen jöttment, instant fogyasztható, majd feledhető hetibeteg, hanem maga Darth Vader (James Earl Jones), aki most is diktátort alakít. De ezúttal nem egy messzi-messzi galaxisból, hanem egy meg nem nevezett afrikai országból érkezett, és pont az…..
hogyvolt Firefly 1x12 - The Message 2010.04.20 13:41:00
A legénység egy bolygón időzik. Kaylee és Simon egy sátor félhomályában 5 teljes perc erejéig kettesben tölti az időt és épp egy mutálódott riskát tanulmányoznak. A tehén hamar kikerül a képből, és Simon megpróbálja elbűvölni a lányt. Az udvarlás megint félresikerül…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.16 09:30:00
A True Blood június 13-án tér vissza. Emilie de Ravin (Claire) nem érti, mi történik a Lostban. Mi sem, kicsim, mi sem. Amy Pietz többepizódos vendégszerepre érkezik az Office-ba. Marsha Thomason a pilot után ismét visszatér a White Collar című USA-sorozatba, ráadásul…..
Nu, hosszú várakozás, találgatás és pletykák után végre hivatalosan is bejelentették: biztosan lesz 24-mozifilm, ráadásul Európában fog játszódni. A Twentieth Century Fox film- és tévéstúdiói közösen készítik majd a produkciót, aminek immáron forgatókönyvírója is van…..
Kit_Kat 2010.02.09 15:13:28
@RaveAcE: "2012 után meg már minek?"
Lol, lehet hogy a filmben Jack nem a terroristáktól, hanem a világvégétől menti meg a világot :D
Korábban már írtuk, hogy veszélyben forgott a Lost hatodik évadának háromórás premierje, mert Obama elnök rendes évértétékelő beszédét, az ún. State of the Uniont-t az előzetes tervek szerint akár február 2-án is elmondhatta volna, márpedig ilyenkor a networkök nem a szigeten…..
Kit_Kat 2010.01.09 16:56:08
@Patrik: Ugyanott vagyunk mi is, már az RTL-en és az AXN-en is lement az 5. évad.
A 6. évad gondolom csak akkor lesz nálunk, amikor már lement amcsiknál végig, tehát május után valamikor.
Zseniális videó egy örökzöldre hangolva, kissé átírt szöveggel, de jól felismerhetően. A mi véleményünk szerint a 2009-es év legjobb fanvideója. ..
comment:com Megújult a Comment:com 2009.10.27 11:45:04
Álljunk meg egy pillanatra! Kicsit ünneplőbe a szívünk. A szürke hétköznapok közepette. Ennyi év után. Mert kicsit együtt nőttünk. Változtunk. Öregedtünk. Talán már ránk fér. Hogy modernebb, áramvonalasabb. 210 százalékkal átláthatóbb. Minden eddiginél letisztultabb.…..
comment:com Ilyen egy junkie ősze 2009.10.07 11:00:00
Tegnap megírtam a véleményemet az idei pilottermésről, a mai nap azt veszem számba, hogy melyik nap, milyen sorozatot nézek meg az előző esti termésből, tehát a listában úgy szerepelnek a néznivalók, ahogy azt Jim bácsi küldi, értelemszerűen. Kommentekben szívesen böngészném…..