Regisztráció Blogot indítok
Adatok
watts

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Onlinemarketing blog Ez is hatalom 2011.08.09 23:50:53
Egy egyszerű kis blog. Alig olvassák páran, aztán egy írás, és hirtelen mindenki megismeri. Pedig nem lett mögé tolva sok millió forint, nagy kampány vagy bármi. Egyszerűen csak terjedt, mint a vírus. Berobbant a köztudatba, mint például anno a YouTube tette, igaz, akkor az egy…..
Egy hete van hivatalban a második Orbán-kormány, és miközben a kormányalakítást megelőző két hétben tervezett módon, az ellenzéket zavarba hozva ért el sikereket az új többség, a legutóbbi pár napban a dilettantizmus, a kapkodás és az össze-vissza beszéd jellemezte a Fidesz…..
watts 2010.06.06 17:51:42
@Balt: kár, hogy nem ebben a konstellációban.... szerintem a fidesz van annyira kiszolgáltatott azoknak, akik 8 évig hajlandóak voltak finanszírozni, hogy lesz még néhány érdekes történet, amire majd rácsodálkozunk, és naiv módon betudjuk szóvivői ostobaságnak ;-(
Dezsőmail Subject: Két Kivi 2010.04.08 12:12:00
From: Pipacs Lakópark Date: 2010/03/29 Subject: Kertépítés önerőből To: Hegedűs Dezső   Tisztelt Tulajdonostársunk!   Rendes évi közgyűlésünkön - melyen az Ön részvételére is számítottunk - a lakóközösség egyhangúan megszavazta Hirsch Dávid (B/211)…..
Azt mondják, és én is azt írtam, hogy az Obama kampány sikere nem elsősorban az internetben, hanem a mikrotargetingben kereshető. Abban, hogy pontosan tudták azonosítani a potenciális szavazókat, és nekik személyre szóló üzeneteket tudtak küldeni.Hozzátartozik, hogy az USA…..