Regisztráció Blogot indítok
Adatok
exonic

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fel a szemüvegeket, térhatás powa! Bence küldte: Egy nap haverommal voltunk az Interspar-ban és egy durva Painkiller borítót vettünk észre amit muszáj volt elküldenünk neked. UI: Nem hittem volna, hogy a szatíra ennyire nem érthető, de természetesen ez csak egy nyomdai hiba...
De utálom csinálni ezeket... De kötelességemnek érzem  ..
exonic 2010.09.12 10:08:42
2007 májusában nagy baromságot tettem, mikor az igen tetszetős borítóval rendelkelkező Heat: Episode 1-ért 990 forintot fizettem a madaras teszkóban (videó megnézhető itt). Ugyebár ez az a játék, amely elvileg ingyenesen letölthető Cube (alias Sauerbraten) néven, de hát…..
Nem tudom, Alex-nek hogyan sikerült ezt összehozni, de ez egy új premier  Valamint András megdönthette az eddigi tolatási sebességrekordot, akit érdekel, megnézheti itt..
Gagyi és kidolgozatlan, de nem nagyon lehet haragudni rá. A néha hallható recsegő háttérhangért elnézést, de a játék ragaszkodott hozzájuk. ELNÉZÉST azért is, hogy a videó elején a borítónál elmegy a kép, de ezt az indavideó csinálta. Harmadszorra már nem töltöm fel…..
Arnold valami döbbeneteset tudott megörökíteni ebben a csodálatos játékban: Végig akartam vinni a játékot, de a harmadik pályán elcsapottt egy hordó, és nekivágódtam a fának. Ez lett a vége, a kerék lemaradt s én meg nem tudtam továbbmenni. Az egészben az a fura, hogy a…..
Egy vámpíros játék zombikkalA videó végén lévő elírásért így utólag is jár nekem az ejnye-bejnye Játékot köszönöm Tony-nak és Rekettyelovag-nak  ..
exonic 2010.02.23 19:27:51
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.02.16 15:14:48
Nem semmi izgalmak, szánalom-nevetések és fejrázások után végre sikerült az új alanyt végigvinnem. Ennél a borzalomnál jöttek az ihletek bőven, le is kellett őket írnom, nehogy elfelejtsem.A jeleneteket a napokban felveszem, a külső felvételeket majd a hétvégén, úgyhogy…..
exonic 2010.02.16 15:21:06
Nem igazán tudtam, hogy most Tractor Racer-nek vagy Traktor Racer-nek írjam. Angolul a traktor az tractor, a játék viszont ragaszkodik a K-hoz, úgyhogy maradtam a hivatalos verziónál Szerk: Okés emberek. Nem mezőgazdasági munkagép, hanem kombájn. Mostantól tudom, lépjünk…..
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
Három részletben fog lezajlani az egész. Ma a Top 10 első öt videóját mutatom be, aztán a szavazás első 3 helyezettje bejut a végső szavazásba (ahol értelemszerűen 6-ból fog 3 nyerni). Legyetek olyan korrektek, hogy akkor szavazzatok, hogyha láttátok mind az ötöt. Van idő…..
Kicsit gondban vagyok, ami a toplistám illeti. Még sajnos nem néztem végig az összeset, úgyhogy nem tudom meglesz-e még ma, de azt sem tudom, hogy tényleg TOP 10-et rakjak össze, vagy mondjuk egy Top 6-ot? Mert ha kirakok tíz videót, gyanítom úgysem fogja senki végignézni az…..
exonic 2009.12.28 12:52:08
A teljes hatásért nézd meg az Xtreme Boarders videót is, mert ugyanazok készítették és sok dologban hasonlít a két játék. Igen nehezen nevezhető játéknak ez a vacak, amelyet fél óra alatt végig lehet vinni és motoros ugratásokhoz elég csak 1 gombot megnyomni. Számomra a Phoenix…..
Attila készített egy remek kis hülyeséget. Az orbitális gumibotot kicsit átvariálta. Érdemes megnézni a kis részleteket is. Nagyon jó lett, köszi! :) Szeretem az ilyen baromságokat.Istenem, de kedvet kaptam megint ehhez a játékhoz  ..
Az elég stresszes Skype-os verzió helyett most egy kicsit profibban lesz megoldva ez az egész. A chat.hu megkért már jó ideje, hogy hozzunk össze egy közös akciót, amit most végre sikerült is realizálni.Szóval pénteken 17 órától, a chat.hu vendégszobájában lehet tőlem…..
Egy fura módon megjelentetett magyar játék, ahol Budapest utcáin kell száguldozni. Hogy mindez mennyire sikerült jól, a videóból kiderül   Aki szeretne több infót erről az érdekes körülmények között létrejött játékról, itt megteheti. Van demó is...
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Egy chat szolgáltató felvette velem a kapcsolatot, hogy biztosítanának egy RPCJS chatet. Ez az egész nem itt az oldalon volna [tehát nem chatbox], csak linkként. Én annyira nem vagyok a chatek híve úgyhogy részemről annyira nem is volna szükséges, de tény, ha megint tartanék…..
Akkor már inkább a MÁV klotyó Elnézést, hogy a hang kicsit elcsúszott. Nem tudom miért csinálta, halálra idegesít az ilyen  Jogi nyilatkozat: A 'Thomas a gőzmozdony'-t az Europa Records forgalmazza, a 'Magasfeszültség'-et a Best Hollywood. ..
Rossz PC játékok sorozat Fanwork 2009.02.23 13:53:24
Nos, hát van egy kedves, jó fej Crash nevű rendszeres kommentelő, akivel néha váltunk leveleket, mert egy ideje már fejébe vette, hogy feliratozza videóimat angolra. Az elején maga készítette, aztán azt hiszem a Barbies videótól ketten csináljuk, azaz én korrigálom a nyelvtani…..
exonic 2009.02.27 19:07:25
Crash, az angol rosszpc-vel kapcsolatba írok!
Nem tudom hogy ismered-e a honlapot, tuttommal nem rég a google létrehozott egy nagyon jó kis fordítós honlapot.
Itt a linkje:
translate.google.hu/
Itt nem csak angolra lehet lefordítani, hanem akármilyen más nyelvre.A használata igen egyszerű, csak beírod a szöveget, kiválasztod hogy milyen nyelvről fordítsa milyenre, rákattintasz a fordításra és már le is írja.
Mivel ez még csak béta, nem lesz 5*-os, de attól még biztos hogy megértik.
Remélem tuttam segíteni :)