Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anarchy

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az új köznevelési törvény egyik legérzékenyebb új szabálya a hit és erkölcstan oktatásra vonatkozik. A kulcsszó szokás szerint a “kötelező”, a változás azonban egyaránt felvet oktatásszervezési, pedagógiai és a lelkiismereti szabadsággal kapcsolatos kérdéseket. A…..
w Dömdödöm 2008.03.12 06:30:00
Eddig se volt minden világos, de most már végképp kiborult a sötétség. Nem a szög bújt ki a zsákból, hanem egy fallosz, a Navracsics Tibor álarcával a hegyén. És így szólt: a lenépszavazott forrásokat lottóból kell pótolni. Igazán rájuk bízhatjuk az országot, már…..
Anarchy 2012.05.08 17:56:31
@Baromméter: "Széchenyiről nem híírlik, hogy az államot megkárosító visszlízing-ügyletekkel gazdagodott volna meg"

Esetleg gróf volt, öröklött előjogokkal pl?

Ettől függetlenül még azért mindig ő a legnagyobb magyar.
Amerikában egyre nő azoknak a száma, akik szexfüggőség miatt fordulnak szakemberhez, így az ezzel foglalkozó terapeuták száma is több mint kétszeresére nőtt az elmúlt öt év alatt. De vajon valóban létezik ez a betegség, vagy sokan csak ezzel próbálják palástolni a…..
Keddi posztunkra reagálva küldte el levelét Alpár, miszerint érdemes másik szemszögből is megvizsgálni az autópályán letolós "játékot". És tényleg, nem feltétlenül az a hülye, akit utolérnek a belső sávban. Ha nincs hely hova kimenni (általában a kamionok hosszú sora…..
Anarchy 2012.04.13 15:45:01
Nekem Skoda Fóbiám van.

Útálatos ez az átmentett retek komcsi fostalicska márka.

@kickers: "80-ra lelassítást nem javaslom fegyelmezési céllal, Norvégiában ilyen jóval a határ alá lelassulok feltartomért lelőnek"

M0-n nyolcvan a megengedett.
A jobbra-tartás mellőzése az autópályákon, ami engem mostanában leginkább zavar. Senkinek sincs joga önkéntes rendőrt játszani, a gyorsabb járművet lehetőség szerint el kell engedni. Ha előzök - például kamionokat - akkor ilyenkor én is inkább a gázra lépek, majd az első…..
Anarchy 2012.04.10 12:29:49
@horex:

És nem veszélyes!!
M0-n símán lehet menni terepjáróval 200-zal még túl kevés is. le kell szorítnai a főleg a suzukisokat mert azok annyira bénák!
Anarchy 2012.04.10 14:23:09
@horex: "Nem keresgélek a kresz-ben most, de nincs minimális sebesség előírva pályán?"

Az M0-n ki van rakva a 80-as tábla, hogy minimum 80-nal lehet menni. Ezért érthető a posztoló felháborodása hogy csak 90-nel mentek előtte a barom gennyláda fostalicska szuzukisok.

De most komolyan, miért gyártanak egyáltalán szuzukisokat? Meg olyan autót ami tud lassabban menni mint a minimum megengedett sebesség?

Azért hogy a normális, vezetni tudó embereket idegesítsék?
Anarchy 2012.04.10 14:32:14
@horex: "Nem mondod hogy még az első Suzuki sem tud spiccben 140-et?
A későbbiek, mint a GTI meg keményen ott van a 180 körül"

Akkor miért ment előttem múltkor is a városban 50-nel mikor én mentem volna normális 80-90-es sebességgel?

A másik meg a robogók: hát hallod, elhiszem hogy tudnak menni 60-nal 70-nel az ötvenesek de ezt a 60-at már annyira de annyira meghaladta a kor!!!

Én az autómmal 90-nel megyek (hogy a gyalogosokra is vigyázzak), szerintem semmi probléma nem lenne ha nem lennének a szuzukik meg a robogók.
From: Hegedűs DezsőDate: 2010/04/27Subject: Zárójelentés (szkennelt)To: trauma@ujlipotkorhaz.hu Tisztelt Baleseti Osztály! A mai napon hagytam el - saját felelősségemre - Osztályukat, ahová 2010. április 21-én kerültem be zúzódásos, horzsolásos sérülésekkel,…..
Anarchy 2012.03.06 22:34:54
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Anarchy 2012.02.29 16:40:25
@Port Kennedy(Australia): "Kérlek válaszold már meg hogy mit jelent az a szó hogy
fityisz-közeli cégek, elsőfityisz kormány, stb..Már máshol is találkoztam ezzel a kifejezéssel.(Akkor sem értettem). Köszönöm ha válaszolsz."

Ugye nem tartod magad túl okos embernek?
Anarchy 2012.02.29 17:42:42
@Farkantoán Chatpartner: "komcsi droid?"

Muhaha!!! Komcsi droid én? Tényleg nem vagy túl okos!
Gecire megvetek mindenféle kommunizálást, éppen ezért (bár eleinte lájtosan bizalmat szavaztam nekik) köpök a Fideszre. Ki volt az aki a rendszerváltás óta mert ennyire nyilvánvalóan államosítani ("növelni az állam szerepét")???
Jobboldali vagyok (semmi esetre nem baloldali), de a fidesz baloldali (sajnos, mert így aztán a teljes politikai palettától viszolygok).
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Anarchy 2012.01.18 01:07:14
Mandiner blog Puskát tölts! 2011.04.06 07:01:00
„Kedves életének ezt valaki nem vallja, Dicsősséges nevű hírét az utálja, S hazája oltalmát semmi jónak tartja.” (Rimai János - Katonák hadnagya)   Pósán László javaslata, miszerint a Magyar Férfiembereknek minimális katonai kiképzést kellene kapniuk, nem…..
Anarchy 2011.04.06 13:05:08
@Ianitorum Regalium Magister: "Amúgy a véleményem az,hogy nemzetiségi,vallási különbségtől függetlenül minden itt élő magyar állampolgárnak kötelessége,hogy harcoljon,ha úgy adódik fegyveresen a Hazájáért, még ha reménytelen,akkor is. "

Belegondoltál te abba hogy a Magyar Hadsereg 500 éve nem nyert háborút???

Szóval a harc reménytelen.
Te mehetsz meghalni a hazért, de szerintem a többség kihagyja.
Anarchy 2011.04.06 19:45:11
@Ianitorum Regalium Magister: "Mit számít az,hogy a múltban mennyit nyert és mennyit vesztett egy hadsereg? Most élünk."

Akkor légyszíves vázolj egy forgatókönyvet egy hadjáratra amit meg tudnánk nyerni.

Talán Líbiát...
De egyedül azt sem.

Szerintem én nem becsülöm le a hadseregünket és a hadvezetést ha azt mondom hogy egy nagy nulla az egész.
Tom érdekes problémával jött be. Micrájának az egyik akkusaruján szép nagy virágzás jelent meg. Mivel Motordoki pont itt volt a szerkesztőségben, csípőből mondta a választ: meleg szódát rá! Sőt, ez még a rézről az oxidációt is eltávolítja. A kicsapódás egyébként az…..
Reggel 9-kor futottam bele a következő címekbe, amik a Lázár-hanganyag után pár nappal óriási botrányt ígértek.Hírszerző: "Haljál éhen! - újabb markáns Fidesz-vélemény a szegényekről"NOL: " 'Hát akkor haljál éhen' - fideszes képviselőnő a…..
Szerintem például igenis rendben van, hogy levélben kérdeznek az alkotmányról.Igen, rendben van ez így, tényleg érhet annyit, mint egy népszavazás, ha jól megcsinálják. És még olcsóbb is, bár az azért igencsak érdekelne, kik és mekkora haszonkulccsal gyártják le a postára…..
Anarchy 2011.02.17 17:20:28
 Bár a közös európai valuta bevezetésének feltételeit könnyedén teljesíthetné az ország néhány éven belül, Orbán Viktor mégis úgy nyilatkozott legutóbbi brüsszeli útja úton, hogy "a csillagok jelenlegi állása szerint 2020 előtt nem lehet elképzelni Magyarország…..
Anarchy 2011.02.09 17:57:45
@jitrek: "Ez a dátum és +/- 2 év.Ez azaz időszak amikor tömegesen lejárnak a lakáshitelek. "

És az akkori kormány jól leértékeli majd a forintot hogy versenyképesek legyünk.
125 éves az automobil. Földtörténetileg elképesztően kevés idő, az írott múltunkhoz képest is röhejesen rövid, sőt, szinte bármihez viszonyítva sem volt régen, hogy Karl Benz szabadalmaztatta az első automobilt. Hiszen 125 éves házakban még ma is tömegével lakunk, Budapest is…..
Anarchy 2011.02.04 18:21:21
@Szabi01: "miért nem egy szem joystick van a modern autókban"

Már csak az kéne!

Mégis hogyan enném a Western Whoppert vezetés közben két kézzel, ha a combommal nem kormányozhatnék?
Halastou elrontotta a mókát, most ki fogja így azt hinni, hogy a "díjnullázó" a legolcsóbb csomag a Raiffeisennél?Emlékeztek a reklámra, amikor 3 csaj mindenre rápecsétel egy nullást, hogy "miért nem nulla forint"? Ez harangozta be a Raiffeisen Bank díjnullázó…..
Mint olvashatjuk, Újpesten a Fidesz vezette önkormányzat egy havi 350-ezres életmű-díjat adna Derce Tamás ex-polgármesternek, élete végéig, sőt, már meg is szavazták. Kvázi azért, mert nyáron átállt a Fideszhez, és ősszel lemondott a választásról a fideszes Wintermantel Zsolt…..
Anarchy 2011.01.28 10:51:50
@puszták éhes vándora: "Aki csak a fenti és a hozzá hasonló jelzőkkel tud "érvelni", az egyszerüen nem vitapartner. "

Tipikus liberálbolsevik mentalitás: ha érzed hogy nincs igazad, érzed hogy egy SZDSZ-ből Fidesz-be átállt nagyszerű ember élete végéig tartó 350.000Ft-os életjáradéka igenis erkölcsös, akkor rögtön azt mondod hogy "nem vitapartner".

Júúúj-júúj, nem vitapartner? Mindjárt megijedek!
És egyébként??? Ki akar a hozzád hasonló retekszocialistával vitatkozni?

A 350.000Ft havonta erkölcsös, pusztán azért, mert egy átállt Fideszes kapja!

Téged meg elsöpör a fülkeforradalom, leteper a Nemzeti Együttműködés.
Vita nincs!
Anarchy 2011.01.28 11:05:30
@nagymagyarmagyar:

Látom téged is mélyen felháborít az a néhány megmaradt liberálbolsevik, akik azt hiszik szembemehetnek a Nemzeti Együttműködés Kormányával.

Sajnos *ezekre* az agymosás sem hat, mert nincs agyuk.
Szétszívta már maguk a narkomán hippik, remélem az áldott jó Orbán Viktor úrnak eszébe jut majd hogy ne kaphassanak ellátást, nyugdítat a drogosok.

Mert akkor megszívjátok, hülye drogos szocialisták, háháhá!
Anarchy 2011.01.28 11:10:34
@babraba: "érdekes, hogy elvhű wintermantel fidesz "

Az elvhűséget tartogasd az elvátrsaidnak, Brezsnyevfiú!

A NER-ben Fideszhűség van!
hángörienidiocc Az első hatás 2011.01.27 19:29:53
Mostanában - akaratomon kívül ugyan, de - a két új(?) országos kereskedelmi rádióadó egyikét hallgattam. (Egyébként nem is tudom, hogy még mindig újnak kell-e őket nevezni, vagy sem - de ez most totálisan lényegtelen).A január elseje hatályos médiaszabályozás értelmében pedig…..
Drága Bloggerek!A 125 köbcentis robogók B kategóriás jogosítvánnyal történő vezethetősége 2010. augusztusában elbukott a parlament illetékes bizottságánál, pedig a nagyvárosi közlekedés érezhetően szellősebb lenne, ha mind többen robogóra ülnének autózás helyett. Ezért…..
Egy fiatalnak vezette gépét a rendőr, amikor december 15-én összecsaptak a tüntetőkkel Athénban. A válság miatt bevezetett megszorító intézkedések ellen csaknem minden szektorban 24 órás sztrájkot tartottak Görögországban. A munkabeszüntetések miatt leállt a légi és a…..
Ez a téma már többször előjött ezen a blogon, és valószínű egyre többen kerülnek ilyen helyzetbe. Ha a hagyatéki tárgyaláson kiderül, hogy magasabb a hitel mint az örökség értéke, érdemes visszautasítani az örökséget.Tisztelt Zugügyvéd! 2009. januárban volt a…..
Anarchy 2010.12.17 14:57:01
@newtehen: "ha mint magánszemély adok kölcsön, akkor csak a kölcsönadott pénzt kérem vissza"

Adj nekem kölcsön légyszi száz millát, berakom a bankba, a kamatok feléből visszafizetem, a kamatok másik felét pedig elköltöm.
Anarchy 2010.12.17 16:17:58
@newtehen: "Ellenben azt áruld már el, hogy adnak a betétekre 200% -os kamatot, hogy a kamatok feléből visszaadd? :-D "

Nem adnak 200%, szép lassan adom vissza, mondjuk 100 év alatt...
Szóval az a helyzet, hogy te sem adsz kölcsön olyan feltételekkel mint a bankok.

Nem tisztem a bankokat védeni, de szerintem a magánemberek közötti kölcsönnyújtás magasabb kamatozású és kockázatosabb mint a bankoktól felvett.
Ne tessék megijedni az alcímtől, nem hatolunk az intim szférába, szigorúan maradunk a bornál. Arról van szó csupán, hogy néhány fogalom ellentmondást nem tűrően rátelepszik a borvilágra, követésük nélkül akárki boristentagadó eretnekké, de minimum sült bolonddá válik,…..
Eltanácsolták az Orbántól való kérdezéstől a Népszabadság riporterét, de Szalai Annamária médiacézárnő birodalma már egy fotóst se mert beengedni a közpénzből működő médiahatósághoz. Nézzük mi is történt:Fotós is jön? A nemzetközi tényfeltáró delegáció…..