Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carbonara

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közel másfél hónapja jelent meg Mónika posztja, melyben azt a vívódást írja le, hogy visszaköltözzön-e kislányával Amerikából Magyarországra. Akkor rengeteg hozzászólás érkezett, ilyen is, meg olyan is, erre válaszul írta a mai posztot. Közben ugyanis megszületett a…..
carbonara 2014.10.17 20:39:55
@Zsuzsi65: minden ponttal egyetértek,főleg az angol nyelv "elvesztésével".Az első generáció szenvedi meg általában az ország/kontinens/ váltást,a második már tökéletesen beilleszkedik rendszerint.
Az új esztendőben a méltán nagysikerű Apáról fiúra után egy újabb különlegesnek ígérkező cikksorozatot indítunk a Válogatott Blogon. Ennek keretében a legeredményesebb magyar sportcsaládokat mutatjuk be, reményeink szerint számtalan, eddig kevésbé közismert információval…..
Kedves Fórumozók!Új keresőmotort helyeztünk üzembe a Fórumon, mely az eddigieknél gyorsabb keresési eredményekkel, és jóval több, a találatok számának pontosítására/csökkentésére szolgáló ún. lekérdező operátorral (speciális karakterek a keresőszavak mellett) segíti a…..
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
A felújított tér. Kép forrása. Talán nem  túlzás azt állítani, hogy kisebb csoda történt a pesti belvárosban: a korábban elhanyagolt, lepusztult Március 15. téret mintha kicserélték volna. A munkák még nem fejeződtek be teljesen, azonban a városnak pár nap elég volt,…..
Tetszenek tudni, hol vannak azok a csitári hegyek, ahol egy közismert magyar népdal szerint régen leesett a hó?Nos, egészen pontosan merrefelé?Melyik megyében?Melyik országban? Hegyhalál.Szokatlan kifejezés.Valamikor 30 éve olvastam, Urbán Sándor egyik kéziratában, amiben a…..
  Bőszen böngésztem a sportfogadással foglalkozó oldalak oddsait az U20-as VB első, magyar érdekeltségű meccsével kapcsolatosan, és valami rosszat sejtettem, ugyanis előzetes terveimmel ellentétesen nem tettem pénzt honfitársaimra. Pedig…..
Először mikor meglepődtem – de nagyon – egy angol szón az olaszban, pontosabban annak használatán, az a killeraggio volt: mégpedig a killeraggio giornalistico (újságírói killerség), vagyis amikor egy újság, vagy a média – utasításra, vagy sem – célkeresztjét egy személy…..
A Sport Televízió az A csoportos világbajnokság 56 mérkőzéséből 28-at közvetít, tudta meg blogunk Máté Pál főszerkesztőtől. A magyar válogatott minimumn hat csatáján túl a torna elejétől napi két találkozóval számolnak, a negyeddöntőktől minden egyes meccs képernyőn…..
Semmi nem jár annyi felháborodással, semmit nem övez annyi ötlet és kétkedés a labdarúgás világában, mint a lesek megítélését. Próbálkozhatunk öt játékvezetővel, gólbíróval, vagy egyéb technikai megoldással, de egy egyszerű felfogásbeli váltással talán ki lehetne…..
carbonara 2008.11.12 23:00:54