Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paso

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noel (aka Tetljak) Péter átgondolt ürügye a könyve vitatható létjogosultságára nem más, mint a sok elveszett drogos. Vajon nyomasztó fölényben vannak az ún. drogosok a rajtuk aggódó, velük kooperáló jópolgárok felett? Helyezzük a magyar bébiszittereken csimpaszkodó angol…..
Paso 2006.06.17 15:39:50
Kedves Csap Geza!

Latom, nem fukarkodsz a szavakkal (az interneten legalabbis). Hat en sem teszem. Igazabol nem tudhatom, honnan e merhetetlen gyulolet benned, de sejteni velem, hogy nem igazan volt meg igaz baratod. Vagy nem eleg sok, hogy megertsd a konyv mondanivalojat. Az is lehet, hogy a totkomlosi Ewan McGregor megdobbento szofordulat vetett veget addig kiegyensulyozott, es boldog eletednek, mely szoharmas bevallom szamomra is olyan nevetseges, es ertelmetlen volt, hogy en rogton elfolytottam magamban, igy most nem emlekszem ra. Fuggetlen a szavakrol alkotott velemenyemtol megsem erzem ugy, hogy Vincze Kingat bantanom, megitelnem, vagy meregetnem kene. Majd meregetem, meg megitelem, miutan beszelgettem vele eloben es olyan emberek elott akiket szinten epp latok magam elott eloben. De nem harom leirt szava utan es nem a neten nem ismerve senkit. Igaz, en egyenes ember vagyok, aki ugyanabban a barati korben nott fel mint Peter Noel. ( Ezt vedd parbajra valo sertesnek, ne egy kedves, ismeretlen no nehany biztato szavat egy fiatal, tehetseges kezdo ironak. :) )

Az en kedvenc irom Gorkij, egy egeszen mas szint, egy egeszen mas vilagbol, amit ebben a szazadban csak nagyon keves iro tud majd megkozeliteni alulrol. Ettol fuggetlen orommel tolt el, hogy latok viragzani dolgokat a vilagban. Peter Noel regenye kifejezetten olvastattja magat, celja van, es megoldasa ra. Tehetsege sokat iger a jovore. Eros szemelyisege a konyvbol tagadhatatlanul kitunik. Habar meg rettenetesen fiatal, hogy elismert regenyiro legyen. En alig varom a kovetkezo megmozdulasat. Habar en tudom milyen az, ha egy buszra felszall es a barataival szotrizgat. Mindenki orakon keresztul rohog megallas nelkul, azok is akik nem tartoznak a barati korbe. Ket oras szelesvasznu film lehetne minden masfel oras beszelgetesuk.

Azt hiszem tobb tiszteletet kene erezned az alkoto ember irant ugy altalaban. Hisz ez az egy dolog az, ami megkulonboztet minket az allattol. Minden piciny alkotas, vagy probalkozas az alkotasra ertekesebbe teszi eletunk valamilyen formaban. Igen, kezdek kozel jarni az igazsaghoz. Tisztelet, megbecsules es szeretet. Ez az ami hianyzik szavaidbol. Szoval minden, amit az emberi erzelmi skalan pozitivan itelunk meg. :) Meg hogy a sotet oldal homalyba burkolozik :)

Hogy zarjam mondandom, Gorkijt idezem:

Ne ott vakard, ahol nem viszket!

london

paso