Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flashjátékos

3 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD GTA vs. Frogger 2010.07.12 14:33:50
Avagy mi lenne, ha Niko Bellic (opcionálisan bármely más GTA-főhős) kerülne az ezer éves békás-ugrálós játék főszerepébe. Meph nevű olvasónk találata, van már pár hónapos, de attól még vicces. Mármint a videó.   A klikk mögött további mashup-videók. ..
Flashjátékos 2010.07.12 15:32:33
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Vajon mit csinált Mario, miután megmentette Peach hercegnőt? Burkoltan erre ad választ a lenti zseniális animáció – ugyan nem a Mario Bros. szereplőivel, de könnyen behelyettesíthetők a karakterek. Nagyon vicces sztori, a régi Nintendo-játékok minden bájával megáldott grafika…..
Flashjátékos 2010.04.24 10:51:41
Flash Játék Kritikák Ó-ó... 2010.04.09 18:39:00
Határozatlan időre beszünetelek, ugyanis nem nagyon hajlandó rendesen működni az internetem, tízpercenként lefagy. Majd jövök akkor ha lesz erőm újratelepíteni a gépemet. Addigis pá...
Picit ugyan megkéstem vele, meg elég lustán lett megcsinálva (kicsit sokat mondom benne azt hogy öööööö), de mégiscsak készen van, nézzétek-élvezzétek-játsszátok-terjesszétek.www.youtube.com/watchMint azt többször elmondom, örök kedvencem.Igen tudom hogy összefüggéstelenül…..
Hali mindenkinek! Jött az ihlet, mondom miért ne, próbálkozzunk meg vele, hátha lesz rá vevő... Rövid 3-4-5 perces videókat fogok csinálni a legkülönfélébb flashjátékokról, ismertekről, ismeretlenekről, hogy ti is megismerhessétek őket. Nagyjából már megvannnak az alapok…..
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
Elkészült a kockafej-ébresztős játék folytatása. A játékmenet nem változott, legfeljebb annyiban, hogy időnként több fejet kell felébresztenünk, és ezúttal nem mindegyik kocka alakú. Megmaradt viszont a játék egyik legnagyobb gyengesége is: sokszor néhány pixelen múlik, hogy…..
Flashjátékos 2010.03.04 07:14:40
Ha ma sem lesz új játék, akkor www.kongregate.com/games/Tukkun/anti-idle-the-game

Már küldtem, de még nem lett kitéve. ;) Én hónapok óta tolom.
A first person nézőpont annak idején a szimulátorok sajátja volt, aztán lassan minden játékműfajba beköltözött, megszülettek a first person shooterek, stratégiai játékokban is lemehetünk az egyszeri egység nézőpontjából szemlélni a világot (esetleg akciózni is egy sort), és…..
Flashjátékos 2010.01.14 14:37:07
@moli: Te látsz rosszul, ott csak a TV van semmi más. Ez first person.
Flashjátékos 2010.01.15 15:42:56
@Loismustdie: Exactly erre gondoltam én is.
Nálam eddig a Continuity az év játéka (igaz, tavaly év végi darab, de én már idén próbáltam ki). Elképesztően ötletes keverése két egyszerű műfajnak, az ugrándozós platformjátéknak és a tologatós kirakójátéknak. Hősünk egy pálcikaember, akivel egy kulcsot kell…..
Flashjátékos 2010.01.07 16:36:57
IDDQD Karácsony Hero 2009.12.15 11:10:00
Hozzávalók: Egy garázsajtó Egy Wii Guitar Hero kontroller 21268 karácsonyfaizzó Toleráns szomszédok Jól fejlett ízlésficam Némi szabadidő, kreativitás és pihent agy És a végeredmény:   ..
Flashjátékos 2009.12.15 16:16:10
Úgy indult az egész, hogy valami rövid kis szösszenetet kerestem, mert nem volt sok időm játszani. Aztán azon vettem észre magam, hogy már több órája a Magic Pipes! előtt ülök, és nem bírom abbahagyni. Pedig nem egy bonyolult feladat meghatározott darabszámú, különféle alakú…..
Flashjátékos 2009.11.19 21:04:23
@Raka1885: Kipróbáltam, épp azzal játszok, megér egy postot, nagyon jó lett, épp eleget újítottak benne, hogy élvezhető legyen!
gorillaarcade.com/playgame/2409/Bloons-Tower-Defense-4
A macskás játékok a gyengéim. Az Adventurous Eric viszont nem ezért nyűgözött le. Egy macska egy napját kell végigkövetnünk, sajna, szó szerint, mivel típusát tekintve az általam eléggé utált maze-game, vagyis a "mozgasd az egérkurzort a megadott útvonalon"-fajta. A…..
Flashjátékos 2009.11.17 19:35:55
Szégyen, hogy elhanyagoltam a Mesterlövés rovatot, pedig gyúanyag volna bőven. Most kísérletet teszek a feltámasztására, elő is kapartam a levelesládámból belaci kartárs művét, ami nem a klasszikus értelemben vett mesterlövés, hiszen nem tudás, hanem szerencse (és kisebb…..
Mintha kevesebb új lövegtornyos játék jelenne meg mostanság, mint régen. Pedig a műfaj megosztó jellege (valaki vagy szeret, vagy ki nem állhatja) ellenére egyértelműen a KMK olvasóinak kedvence, elég csak ránézni a toplistára - tízből kilenc lövegtoronyos. A csökkenés oka…..
Flashjátékos 2009.10.03 10:16:34
Valamikor a kilencvenes évek közepén jelent meg a Magic: The Gathering című gyűjtögetős kártyajáték. Hancu kollégával nagyon rákattantunk, több vizsgánk ráment arra, hogy tanulás helyett a kolesz tetején napoztunk a hozzánk hasonló léhűtőkkel, és vertük a blattot. Aki nem…..
Szertár Kutatók Éjszakája 2009 2009.09.24 07:01:00
 A szeptember már csak ilyen. Tele van rendezvényekkel. A tanszékemmel most épp a Kutatók Éjszakájára gyúrunk lázasan (részben ez is magyarázza, hogy miért ilyen döcögős a videós projekt).  Ígérem, lesz videó is hamarosan, részben már elkészült. Pénteken pedig…..
Flashjátékos 2009.09.25 21:17:29
A BeluGerin Games remekbeszabott stratégiai játékkal állt elő, méghozzá tavaly december 30-án - rejtély, hogy kerülhette el eddig a figyelmemet. A Battle Gear célja roppant egyszerű; meg kell hódítani a világot. Ezt három nemzet, illetve közösség bőrébe bújva tudjuk megtenni.…..
Llew küldte be a Canabalt linkjét, ami aranyos, de egyszer használatos darab. „Semmi bonyolult, a figura szalad magától, nekünk csak ugrálni kell és minél messzebb jutni” – írja munkakerülőnk, és ennél többet én sem nagyon tudok írni erről a kis cukorfalatról.…..
Flashjátékos 2009.09.06 14:03:44
@Ibigoo: Nekem is ez jutott róla eszembe. :D
„Kicsit ugyan már régi játék, de szerintem megér egy postot a D-Day Defender” – írja Gabylondo, aki kisebb leírást is mellékelt a linkhez. „Első ránézésre sima védekezős játékkal van dolgunk, de egy-két kör után kiderül, hogy komoly mögöttes tartalma…..
Flashjátékos 2009.09.05 16:45:31
Hmm...Az off kommentelőknek álljon itt egy idézet:
"This game is not in any way meant as a pro-Nazi game. The fact that no matter what you do, you’ll lose in the end and the sad music when you die is in fact there to signify how pointless war is in general. Lots of lives are lost for unnecessary causes. Although I must stress that the Allied invasion on D-Day was not serving an unnecessary cause, as it ultimately ensured the freedom of all of Europe. Little symbolic things such as Nazi occupied France being portrayed in a red colour, and the Allies in blue are there to symbolise the fact that the German army here is the ‘bad side’. This game was not made to force some kind of ideology upon the player. I’m sorry to everyone who misunderstood my intentions"
azaz:
"A játék nem náci pártinak készült. Az igazság az, hogy tök mindegy, mit csinálsz, a végén úgyis veszíteni fogsz, a szomorú zene a végén pedig csak azt akarja jelezni, milyen értelmetlen a háború. Rengeteg elveszett élet, felesleges okok miatt. ennek ellenére megjegyzem, hogy a D-Day volt felesleges veszteség, ez biztosította be Európa teljes felszabadulását. Apró jelek jelzik - például Franciaország németek által megszállt része piros, a szövetségesek pedig kékek - hogy a német hadsereg itt a 'gonosz'. A játék nem azért készül, hogy egy ideológiát erőltessen a játékosra. Elnézést, ha valaki félreértette."

A fenti idézet a játék készítőjétől származik. Habár erősen kétlem, hogy a "nácizsidókomcsik*rvaanyád" kommentelők közül bárki is rákattintott a linkre, és játszott 10 percnél többet.

Bocs.
Zeebarf elborult kalandjátékai általában nagy sikernek örvendenek a blogban. Ő készítette ugyebár a Visitort, a Reemus sorozat részeit meg a Small Favort. Most ez utóbbinak a folytatásával rukkolt elő: az Another Small Favor ott folytatódik, ahol az előzmény abbamaradt: galaktikus…..
Flashjátékos 2009.09.02 17:08:18
@laccc: www.kongregate.com/games/Xeptic/d-day-defender

Nekem bejött, bár nem annyira véres disztroj, de komolyabb mögöttes tartalma van.
A blogon már szerepelt a 99 Bricks, valamint egyik klónja is, most pedig elérkezett a folytatás, a 99 Bricks The legend of Garry. Hálisten az új rész tudott újat mutatni, ugyanis most már van háttértörténet is, aminek nyomán haladunk előre. Az "építs minél magasabb…..
Amikor megláttam az Agony: The Portalt, egyből az Epic War sorozat (1,2,3) jutott eszembe. A történet szerint az élőholt nagyúr visszatér a Földre, hogy megnyissa a pokol kapuit. Hogy tervét véghez vigye, le kell győznie az összes királyság uralkodóját, micsoda eredeti cselekmény.…..
Flashjátékos 2009.08.25 15:37:29
@SztupY: Kinyomod a varázslatokat addig, hogy a lehető legtöbb jöjjön belőlük (3 fireball, 4 comet, stb.), rohangászol fel alá, nyomkodod a healt, és amikor betölt, akkor varázsolsz. Nekem ennyi volt a játék...
A Pixelvader újabb képviselője a „lövöldözz és fejlessz” típusú játékoknak. Egy csavar van csak a játékmenetben: nem a gyilkolásra, inkább az ellenséges lövedékek kikerülésére helyezi a hangsúlyt. A grafika egyszerű (talán túlságosan is az), de a sok…..
Adós vagyok még a múlt heti nyereményjátékra készült pályákkal. Mivel több tucat pályamű érkezett, nem tudom mindet közölni, csak néhányat válogattam ki, kérem azok megértését, akik nem kerültek ide. Kezdjük a sort Gyulával, aki a Meeblings című játékhoz csinált egy…..