Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kid joe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Befejeződött az HBO-n a Trónok harca hetedik évada. Ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk az évad legfontosabb eseményeit...
kid joe 2017.08.29 10:50:55
@Márton Vajda Riefenstahl: teljesen egyetértek. Amíg ott voltak a könyvek támasznak, benne a fontos karakterek halálaival, addig azokat hozták a sorozatban is. Amióta nincs könyv, csak a Martin által megadott fontosabb pontok, azóta a készítők nem mernek senki olyat kinyírni, akinek a halála súllyal bírna. Kisujjé már annyira lógott a levegőben, hogy csak hümmögtem egyet.
Kiderült a nagy titok. Ami amúgy már sejthető volt, miután a szervezők elárulták, hogy a voltos kívánságlista első helyezettjét sikerült elhívniuk Sopronba. Szóval igen, a nagyon aktuális, nagyon trendi, nagyon menő, nagyon népszerű Arctic Monkeys lép fel július 6-án, tehát…..
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..