Regisztráció Blogot indítok
Adatok
horex

0 bejegyzést írt és 8760 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben Magyarország rendületlenül küzd a manórúd okozta válsággal, és ezen keresztül az ártalomcsökkentés minden eszközével, ukrajnai fiatalok másként állnak hozzá ehhez a jelenséghez. Ivan és informatikus barátai megtalálták a módját annak, hogy segítsenek az ukrán katonáknak a…..
Stirlitz Győzhetett volna Hitler? 2022.07.07 12:06:25
Bár a történész-szakma hivatalos, többségi álláspontja szerint a történelemben értelmetlen feltenni a "mi lett volna ha..." kérdését, mégis érdekes mérlegre tenni egy-két kivételes esetben az alternatív lehetőségek talányát. Mivel pedig az emberiség históriájának eddigi legnagyobb és legpusztítóbb…..
  Ahogy ébredezett, érezte hogy arcát finom kéz simítja végig. Az álombéli grundról hirtelen a harmadik emeleti lakásba teleportált. Egyenesen az ágyába. A kéznek finom szappanillata volt. Anya... - Laci, Lacikám... Ha akarsz jönni, akkor most kell felkelned! - jutottak el a szavak a tudatáig.  …..
horex 2022.07.05 12:14:11
@JTom: Nem ABC-ben osztották a rendszámot? Meg voltam győződve róla
Ma is tanultam valamit :)
horex 2022.07.05 12:21:37
@¿Qué tapas hay?: új gumikészletet is a Victoriák helyett."
Nem hittem a szóbeszédnek :(
A legolcsóbb gumit , Viktoria, rakattam hátra a Zsigulimon és mentem Ny-Németbe. Valahol arra, hallottam hogy valami rázza a hátsó felét az autónak. A szakadás határára púposodott a futófelület. Pótkerekem volt és a haver akihez mentem, vett 2 Michelint egy bontóban
Egy idős munkatársam mondta mindig, az olcsó a drága
horex 2022.07.05 12:33:56
@JTom: A Pobedarol egy szó sem esettq"
Igaz! Annyira sem volt különbség hogy a haver Pobedájába valami leselejtezett dzsip padlóváltóját tettük be nagy gond nélkül. Később lett a Warsawa olyan karosszériás amilyen
Ezeknél az autóknál nem számitott a fogyasztás, az akkor még 2.8Ft/l benzinnél, úgy 1969 táján
panelmedve Berki halála 2022.05.06 16:00:26
Kép forrása: szegedma.hu Az alig 41 éves egykori labdarúgó, FTC-vezér majd médiaceleb csütörtökről péntekre virradó éjjelen halt meg, egyelőre teljesen ismeretlen okból, IX. kerületi, társasházi lakásában. Botrányos életet élő, büntetőfékező (emiatt elítélt), politikával is kísérletező, gyanús…..
Állítólag ez a büntetőfékezés szép orosz szokás, onnan terjedt el a keletre tartó Kompországba. Ilyen az, amikor a buta muzsik találkozik a motorizációval. Persze megérthetjük a muzsikokat, mert ha egy nyírfa áll a réten, arról lehet dalocskát költeni, ha száz, az egy szép liget, na de ha…..
horex 2022.01.23 15:03:37
@Brendel Mátyás a kurva anyád! 2:
Megy a sor egyenletes X sebességgel. Én 100m köv.távolságot tartok
Miért idegelne ez téged, gyorsabban a célodhoz érnél ha én 5m- tartok?
horex 2022.01.23 15:05:00
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Lottóznod kellene olyan szerencsés voltál :)
horex 2022.01.23 15:33:51
@Brendel Mátyás a kurva anyád! 2:
Miért vég be az én 100m-be bárki, amikor gyorsabban nem ér célhoz?

Vezetek, tehát ismerem ezt az idegesitő helyzetet, de az okát nem
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
80 millió ember termeli a globális gázkibocsátás 16 %-át. Nem kormányoktól, nem vállalatokról van szó, amelyeknek bizonyos szabályokat be kell tartaniuk. Kb. 1 %-nyi hipergazdag ember karbon lábnyoma harmincszor nagyobb, mint amennyi kellene ahhoz, hogy az 1,5 %-os emelkedést tartani tudjuk. nem…..
horex 2022.01.07 21:19:29
@nemecsekerno_007:
Adok neked egy 100ast amit nem adsz meg. Hol szabadul fel ilyenkor pénz?Pár év mulva esetleg etetni is az ingyenélőket?
Ugyanmár!
Aki hozzám hasonlóan sokat (egészségtelenül sokat, ami azt illeti) böngészi a netet, időnként azért találkozhat érdekes hirdetésekkel. Érzésem szerint a kifejezetten megtévesztő hirdetésekből (mint például a konnektorba dugható fogyasztáscsökkentő) manapság már kevesebb van, mint mondjuk 8-10 éve…..
Az imént futottam bele az Indóház Online Facebook oldalán egy megosztásba, amelyik egy keszthelyi körforgalmon érdekes megoldással átvezetett kerékpárutat mutatott be. A kommentekben jött hideg-meleg, de főleg hideg és valóban elgondolkodtatott. Vajon idehaza tényleg nem akarják a forgalom részévé…..
Vendégszerzőnk, DDQ által írt mai bejegyzésünkben a második világháború egy kevéssé ismert, talán nem is olyan nagy jelentőségű, de mindenképpen érdekes részletét járjuk körbe. Ez a történet bővelkedik furcsaságokban, meglepő következményekben, kalandos szökésekben és rekord hosszúságú bujkálás is…..
1863. Szaloniki városfalai a tenger felől. Az akkor oszmán fennhatóság alatt álló görög város bizánci falai a 3. században épültek. Az oszmán hatóságok lebontatták 1867-ben. Régen volt már kérdés! Legyen hát most az, hogy honnét fotózhatták a várost?..
A Párizs és Lyon közötti hagyományos vasútvonal túlterheltsége miatt született meg a francia TGV, ugyanis a két város között egy új vasútvonal megépítésére volt szükség. Ha pedig már újat építünk, az legyen a lehető legjobb. Az általunk ismert TGV ötlete nem egyből született meg, volt néhány…..
„Google Maps!” – jön a válasz automatikusan. De ha az nincsen?..
horex 2021.12.06 21:26:11
@Balogh Zsolt: Én leraktam az autómat Bulgáriában és elmentem kicsit sétálni. Kezdett alkonyodni és nem találtam vissza sehogy. Az volt a gáz hogy még a cirilbetüs utcanevet sem irtam fel
Tudtam hogy két lámpás kereszteződés után jobbra, ott az autóm. Aztán szerencsére mentem megegy kereszteződést és ott várt az autóm. Csak eggyel kevesebb kereszteződésre emlékeztem
Majd ha beleszaladsz egy ilyen szituba,másképp látod.
Rövid betegség után, 78 éves korában elhunyt Kóbor János, az Omega együttes énekese. A zenész pár hete feküdt kórházban, ahová koronavírus fertőzés miatt szállították. Halálhírét a zenekar facebook oldalán tette közzé. Nyugodjék békében!..
horex 2021.12.06 21:11:03
@eweres: Hát a Presszer honnan tuggya, a Blikkböl, tenném fel a kérdést Sí,sakk olvtárs helyében

Nyugodjon békében Kóbor János!
1905. Orosz kém lefejezése a japán-orosz háborúban, a kínai Kaijuan városa mellett..
Az első pillanatragasztót Dr. Harry Coover, amerikai vegyész találta fel. Coover, 1942-ben, az amerikai hadsereg megbízásából olyan anyagot próbált létrehozni, amiből strapabíró irányzékot lehet gyártani lőfegyverekhez. Formaldehidből és cián-acetátból cián-akrilátot állított elő, ami túl hamar és…..
horex 2021.12.04 22:27:35
A plexit nem ragasztotta

@PanelProli: Ezt a "sztorit" én is olvastam. Hogy van az hogy ha kicseppentek egy cseppet akárhova, akkor az nem köt meg, csak két felület között, mintegy elzárva az oxigéntöl
A Színes mindennapok sorozatra összesen eddig 800 ezer kattintás érkezett, ami elképesztő szám. Az eredetileg színesben készült régi magyar fotók számomra nagyon kedvesek és tudom hogy nektek is tetszenek. Most 1974-ből láthattok 26 fotót! Imperiál és Color Star, MALÉV és FKF, dohánylevél és…..
horex 2021.12.04 16:53:41
@bioLarzen: A Kígyó utcából lehetett behajtani arra, amig azt is le nem zárták, és távozni a 100éves étterem utcája/?/ felé lehetett
A Felszabadulás-téri alúljáró betőmése volt nagy baromság
horex 2021.12.04 17:12:41
@Buchhalter: Nem gondolom hogy alkoholista lett,max többet ivott mint az átlag ember. Szépemlékű Som Lajos az az lett, bele is halt
Az emlékező cikkek azt irják több helyen "ha nem Mo-ra születik" stb. Senki nem lett volna belőle, ő Mo-gon lett valaki
Barta Tamás , LGT, is kitántorgott az USA-ba, aztán minden sarkon volt ott egy jobb kvalitásű gitáros
Máté ma is a kedvencem. Fiatalon még jártam az óbudai gázgyár kultúrjába táncolni ahol Máté és Dékány Sarolta énekelt
My Lai az amerikai hadseregnek a vietnámi civilekkel szembeni kegyetlenkedésének a szimbóluma, de az egyetlen ahol legalább kísérlet történt az elkövetők felkutatására és megbüntetésére...
horex 2021.11.12 12:50:57
@horex: "Frank Barker alezredes, a My Lai-i akció parancsnoka, a falu teljes lerombolását adta utasításba, ideértve a talált alagutak betemetését,"
Mire kellettek a falunak alagútak, kéregvasút épült volna?
horex 2021.11.12 17:42:57
@bsand: Lennének szavaim rád is!
horex 2021.11.12 17:47:32
@ember100: Ja, és amcsi gyerekek/asszonyok felrobbantottak olyan éttermeket is ahol jellemzően vietnamiak söröztek
Te mi a francot szólnál ha valamely bajtársad hasonlóan robban fel?
Igen, a magyar hadsereg is a hazájáért harcolt, ha rossz hasonlat is ide

Már kérdeztem, miért voltak alagutak a faluban,
    Kezdjük egy szolgálati közleménnyel: Előadást fogok tartani a XIII. HUNGALIMENTARIA konferencián! Időpont: 2021. november 9-10. A konferencia online kerül megrendezésre! Miről is szól a HUNGALIMENTARIA konferencia? Idézet a meghívó szövegéből: „Örömmel tájékoztatjuk, hogy idén 13-ik…..
horex 2021.11.10 23:41:47
@nyelv-ész: Mindez a 80-as években? Fasságot beszélsz
Csak hihető hazugságokkal érdemes kampányolni. A politikai marketing e kikezdhetetlen törvényét meg lehet sérteni, de annak súlyos következményei lesznek. A Fidesz most úgy tűnik, hogy a politkai sci-fi és hitelesség közti szűk mezsgyére tévedt, és ha nem térnek vissza a hihető hazugságok világába,…..
horex 2021.11.10 22:35:57
@gigabursch:
Nem szokásom a tuggyukkit ekézni, de a harmadik ki, kicsoda, honnan jött ki a szüleje, volt-e liberális alelnök vagy konzervatív jobbközép köpönyegpörgető?
A daganatos betegségek jelentik a második leggyakoribb halálokot Magyarországon, de a férfiakat érintő rákbetegségek tüneteit időben felismerve a gyógyulás esélye is növekszik...
horex 2021.11.10 18:45:51
@morcos68:
Tévedsz! Mindenféle tünettel mehetsz magán rendelőbe, sztrók gyanuval is, mert végeznek CT/MR vizsgálatot is
Valós idegrendszeri panasszal meg azt mondják "keressen fel az X rendelőben"
Pszichiáter/pszichologussal meg Dunát lehet rekeszteni magánrendelésben

Amúgy mi bajod a poszttal, szégyelled a prosztatádat? Fogsz te még visítva betörni az urológushoz.
horex 2021.11.10 20:06:15
@morcos68: OK hogy fizetett poszt, csak most láttam
Ettöl függetlenül, ne hanyagold el.. )
Muszáj volt gyorsan elővegyük Mr. Furdancs 7 éves írását. Az van, hogy többen olvashatták már talán, hogy Németországban a katasztrófavédelem (Bundesamt für Bevölkerungsschutz und Katastrophenhilfe) megkezdte a lakosság felkészítését egy egészen szélsőséges forgatókönyvre, többek között egy…..
horex 2021.11.07 22:45:21
@]{udarauszkasz: Ami miatt en aggodnek,az az ivoviz."

Sok sört kell inni aztán az abbol kiválasztott hugybol újból lesz ivóviz. Gondolod hogy a majdani magyar űrhajós nem ezt fogja inni?
horex 2021.11.07 22:50:29
@midnight coder: Egy 120 kilós néger rengeteg hõt le tud adni."
Minden öreg német néninek kiutalnak egy nagydarab négert aki ott leadja a meleget. Aztán elviszik és ujból feltöltik, mármint a négert
Tisztelt Cím! Akkor most kicsit szögezzünk le néhány alapszabályt. A szarjaidra neked van szükséged, nem nekem Tehát én állítom a szabályokat, nem te Te alkalmazkodsz hozzám, nem én hozzád   Ezeket fejtsük is ki egy kicsit bővebben, mert ma megint felbasztad az agyam!..
horex 2021.11.05 22:41:34
@Motorogre:
"a doki 40 ezernél közli hogy "Ma már kávéztam", "
Ja! Aztán mit csinálnsz amikor ő hátradől a foteljábhan? Elmész maszekba alig olcsóbban , sőt drágábban
Orvosnál már jatt is alig működik. Erröl persze az állam tehet
horex 2021.11.05 22:45:40
@Emmett Brown: MNB is elmehetne a francba, miért nem szünteti meg az 1/2 forintot, a kerekitéseket? Minden árú a polcon 9-re végződik
horex 2021.11.06 16:02:18
@BölcsÉsz: Kényelmi, azért találták ki. A vendéglősnek megvan a haszna, a pizzást meg jelentse be legalább minimálbérre. Merthogy a legtöbbje ahhoz hülye hogy bejelentve dolgozzon
Egyszer majd eljön a nyugdij, aztán sir hogy hol a 13.havi
Inkább 1000 kiló, mint 1000 lóerő. Mindig egyszerűbb dolgokat akkor kiírni magamból, amikor közvetlen az élmény. Amikor még zúg a fej. Amikor még pattog a ház előtt az autó, miközben hűl. Az Alpine A110 azóta van a listámon, mint piszkosul kívánatos vágy tárgy, amióta több, mint 4 éve…..