Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makiverem!

35 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Eközben Mátészalkán 2011.11.25 11:29:00
Így kólázik a dábtep atyja a backstage-ben ..
 12-0-ra nyerte első nyári felkészülési mérkőzését a Fiorentina együttese, a Cortina csapata ellen. A legtöbb találatot, szám szerint négyet Alberto Gilardino jegyezte, de góllal ünnepelte visszatértét a hosszú sérülése után felépülő Stevan Jovetic is. Ricardo…..
Lehet, hogy nekünk van gond a memóriánkkal, de mi úgy emlékszünk, hogy a RIM május tájékára ígérte a Facebook app teljesen átdolgozott, 2.0-s verzióját, ehhez képet a social media függők még mindig a régi változattal, vagy jobb híján a webes felülettel kénytelenek…..
A drága jó Blikk ki is próbálta, hova esik egy ajtóbecsapáskor kizuhanó rokkantkártya a napellenzőből (na nem mintha ettől nem lenne meg még a bérelt hely a pokolban).   ..
makiverem! 2011.05.11 16:10:31
A tengerentúli sajtó és a szakblogok megkapták az első tesztpéldányokat a RIM korszakváltást bevezető új termékéből, a PlayBook tabletből. Amint azt bizonyára már tudjátok, a kütyü jövő héten kerül forgalomba a tengerentúlon, egyelőre három változatban,…..
makiverem! 2011.04.17 15:21:21
BerryBlog Kell egy hely... 2011.04.11 08:55:00
Tavaly decemberben nagy lelkesedéssel számoltunk be arról, hogy immár a BlackBerrykhez fejlesztett Facebook-klienssel is elérhető itthon (a hangsúly ezúttal persze az ITTHON-on van) a közösségi szolgáltatás helymeghatározás-alapú rendszere, a Places. Aztán kiderült, hogy nem is…..
makiverem! 2011.04.11 17:10:57
@Tom és Berry:
na, akkor erről ennyit. köszi azért a választ.
 Vajon mit hordozhat az uzsis tatyójában?..
Lassan mi is beérjük önmagunkat, ezért már nálunk is tudtok lájkolni és mindenféle más közösségi oldalon megosztani az itt látott érdekes, vicces, undorító, elgondolkodtató dolgokat. Ha láttál valami jót itt, akkor már csak egy gombnyomásra vagy attól, hogy a barátaiddal…..
Subba Mit firkálsz?! 2010.04.21 11:42:00
A srác tuti jó arc, de a tanár igazi rosszfejnek tűnik, szaglatlanba látatlanba is technikatanár szájszaggal. (Köszönjük a büszke apukának!)..
makiverem! 2010.04.21 12:10:02
@Fénnyel teli esernyő: gúnyrajz :)
Subba Győzike Show 2010.03.31 23:43:00
Azoknak, akiknek van otthon tévéjük, és benne bekötött kábel: Újra indul a Győzike Show! Teljesen nem tudtad mi hiányzik a tyúkszaros kis életedből, mi? Győzikét addig nyúzta Bea asszony és gyermeke Evelin, hogy legyen újra forgatás, hogy az a jó ember beadta a derekát.…..
makiverem! 2010.04.01 01:53:30
Ez igen! Erre van szüksége a magyar zeneiparnak. Nincs még elég "amcsi" repperünk, Grandmasta Pete (ahogy a neve is mutatja) igazi nagypályás. Mestere a reppnek és az illegális gyorsulásnak. Ezt pár igen igényesen finggá tuningolt falucirkálóval hangsúlyozza. Viszont nem…..
Ha tetszik, amit itt látsz, add tovább barátaidnak is. Tudja meg mindenki, hogy milyen fasza dolgokat találhatsz itt. Aki a legtöbb embernek adja tovább az oldal címét, az még a seggemet is megcsókolhatja. Szerintem megéri. Na repüljenek azok a linkek!..
Sok helyről halljuk, hogy a sport egészséges, mozgással rengeteg betegség meglőzhető stb. Másik oldalról viszont azt, hogy a túl sok sport legalább olyan veszélyes, mint a túl kevés. A most következő videó után egyértelműen a második tábornak adok igazat. Az élsport rossz!…..
Zutty, minden mehet bele! Bowling 2010.01.16 21:04:48
Vannak olyan sportok, amiket egyes embereknek nem ajánlanak. Mit kezdene például egy 40 kg-s nő egy diszkosszal? A bowling is egy ilyen játék. Tehát, ha túl jó erőben érzed magad, akkor ne próbáld ki, különben könnyen így járhatsz: ..
Örök igazságok I.: Mindig nézz hátra fingás előtt, ha azt hiszed, egyedül vagy! ..
"Szerencsére nem voltam még kórházban, a családom is ilyen. Valószínűleg tőlük örököltem. Jók a vénáim."(Andy, a Hooligans együttes egyik tagja)A kép bal oldalán látható emberünk. Itt is látszik, hogy neki bizony kivételesen jó vénái vannak...
Jó dolog lehet hasonlítani egy sztárra, bár azért erre a hasonlóságra nem biztos, hogy büszke lennék...
Ha úgy érzed, atomjó dolgot találtál nálunk, és ezt az ismerőseiddel is meg akarod osztani, akkor ezentúl nem kell a linkelgetéssel baszakodni, hanem egyetlen kicsi kattintással viríthatod a jóságot szerte az iwiw-en. A kis drágát itt a jobb oldalon találjátok Oszd meg az iwiw-en!…..