Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tomato Leary

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszem megáll ezen az országon, és a képmutatás magasiskoláját jelentő közmédián. Miután az Eurovíziós Dalversenyt egy Conchita Wurst művésznevű, szakállas, de női ruhában fellépő osztrák induló nyerte meg, az lenne a minimum, hogy ha az eseményről beszámol egy magára…..
Tomato Leary 2014.05.13 10:12:39
@Borzak: Telitalálat!
Ma már a legtöbb történész elfogadja, hogy a történeti Jézus valóban létezett, de nagyon nehéz szétválasztani a legendát a valóságtól. A LiveScience 5 megválaszolatlan kérdést gyűjtött össze.   1. Mikor született? Habár december 25-én ünnepeljük születésnapját,…..
Tomato Leary 2014.04.22 09:52:38
@Pipas: Végre, aki nem az apró hülyeségeken vitatkozik, hanem kívülről látja. Én már a címben szereplő mondattól a falra másztam ("Ma már a legtöbb történész elfogadja, hogy a történeti Jézus valóban létezett."), ilyeneket minimum marketing végzettségű emberek írnak, vagy politikusok. Tökéletes szuggeszctió....
László nem elég, hogy emailben kétszer megkapta az örömhírt, hogy már mindjárt szállítják neten rendelt készülékét, hanem telefonon is kétszer egyeztetett. Az persze már nem volt annyira egyszerű, hiszen először arról értesült, hogy elveszett a rendelése, másodszorra pedig…..
Tomato Leary 2012.02.14 22:53:36
@asdf: ezt kérlek fordítsd le, ill. a kedves homár-t olvasó Telenor magyarázza meg, hogy miért is nem vonatkozik rájuk egy mindenkire vonatkozó törvény?
végre valaki a fontos dolgokat is észreveszi, köszi
A Belvárosban lehet, hogy hasít a Telenor Hipernetje, de Csepelen még a 3G sem működik, ahogy naiv ügyfelet az ügyfélszolgálat tájékoztatta. Ennek ellenére rábeszélték, hogy váltson Hipernetre, az majd milyen jó lesz. Egyszer biztosan.Ismét egy panaszt hallhattok a Telenor…..
Mostanában mintha szaporodnának az olyan DHL-es sztorik, ahol az elvárható minimumot sem sikerül teljesítenie a csomagküldő szolgálatnak. Hiába próbálják meg 3x kézbesíteni a csomagot, ha nem csengetnek be, hogy otthon vannak-e, vagy ha meg sem találják a házszámot. Ez már lassan…..
Naiv ügyfél apját névazonosságuk miatt tiltotta ki vele együtt a Vatera:F. István vagyok, szabályt sértettem a vaterán ezért kizártak.ez idáig rendben van! Apám szintén F. István öt is kizárták, mert véleményük szerint kapcsolatba hozható velem! Szinte HIHETETLEN kapcsolatba…..
Terézvárost eddig is szívükbe zárhatták az autósok, hiszen azon kevés helyek egyike, ahol nem 6-ig, hanem 8-ig kell parkolásért fizetni. (Ilyen létezhet egy fővárosban?) Arrafelé hatványozottabban több lehet a bírság, mégis mindig van újabb meglepetés: a Jókai utca elején…..
Tétényi Éva nyílt levelet visz gyalog Budapestre Orbán Viktornak, a város díszpolgárának, hogy a parlament oszlassa fel a közgyűlést, és írjon ki időközi választásokat. A város működése megbénult, mert a kétharmaddal megválasztott független polgármester munkáját a…..
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
Tomato Leary 2011.04.10 12:27:37
@hattyú: Az első értelmes ötlet! Kár,h ogy nem nekem jutott eszembe.... :)
A nemzet jövőjéért aggódva kampányolt a Fidesz-KDNP, minduntalan olcsó ókeresztény népszaporodásra buzdító frázisokkal és a "jövő biztonságára" biztató klisékkel, ehhez képest most meg a globális ökológiai problémák idejének egyik demokratikus alapjogát, az…..