Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GRMBL

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Játékmúzeum Blog TV adás. Az volt a javaslatom az előző heti részben, hogy válasszatok Ti játékot a bemutatóhoz.Sajnos javaslat nem érkezett, így magam választottam játékot.Ezúttal a Szovjetunió és a zene volt a középpontban, így esett a…..
A karóra sokat elmond(hat) viselőjéről. Ízlésről, anyagi helyzetről, stílusérzékről mesélhetnek ezek az apró, mechanikai és dizájn csodák, ám, ahogy általában, a külsőségek alapján levont következtetéseket ez esetben is fenntartásokkal kell kezelnünk. Míg egy A. Lange & Söhne vagy egy Patek…..
Belsőség Bent a kövület-Pio! 2015.06.02 16:00:17
Ráment egy csomó idő a hétvégéből, de az a pár Pioneer hangfal (cirka 1979), amit idestova másfél éve vettem, bent lakik a Foltosban. Eddig egy szem, Borsi Miki barátomtól kapott ősrégi, monó Blaupunkt rádió szolgáltatta nekünk a talpalávalót, kis csalással egy kék (amerikai…..
GRMBL 2015.06.23 15:51:08
@Csikós Zsolt:

Van egy ilyen Grundigom a padlásról
www.radiomuseum.org/r/grundig_2049vd.html

Előlapja szép, a tetejét kissé megkaristolta a WV bogár ablaktörlő mechanizmusa, mert beleért. És az ékszíja nem az igazi, kicsikét nyávog, amúgy zsír. Ja, és nincs meg a beépítő kerete, az elmehetett az autóval. Egy ilyen csodával www.amazon.co.uk/Audio-Cassette-3-5mm-Jack-Adaptor/dp/B000Q8JC64
kész az a korszerű hifi. Szólj, ha kell.
...avagy ismét leporoltunk néhány régi újságot..
GRMBL 2014.11.14 11:32:00
@teddybear01: Nekem volt Polonez-em, 1500-as motorral, ötsebességes váltóval.
Szerettem és nagyjából semmi baja nem volt míg szét nem rohadt, pedig kábé nulla pénzből kellett fenntartanom akkoriban. Valóban nehéz volt, de kemény is. Két nagyobb koccanás (már nem is koccanás rá a jó szó) is érte, szinte meg sem látszott rajta.
Már 10 éve annak, hogy az Én, a robot a mozikba került. Alex Proyas bár nem alkotott olyan egyedi filmet, mint tette azt korábban a Hollóval vagy a Dark City-vel, de kétségkívül a XXI. század egyik legjobb sci-fi filmje lett az Én, a robot, amely nem csak, hogy könnyen fogyasztható,…..
GRMBL 2014.09.05 13:51:25
@danialves:

Mármint Converse Chuck Taylor cipőt. Csak a jegyzőkönyv kedvéért. :)
Gennagyij Mikheev (Михеев Геннадий Александрович) a 90-es években egy moszkvai lapnál fotóriporterként dolgozott. Ebben az időszakban készültek ezek a képek: Forrás: http://warnet.ws/news/64204 Gennagyij Mikheev…..
Egy Kaszuga Tosiagi nevű komikus elfelejtette ezt a nagyon fontos szabályt és a Fuji lábánál egy buliban annyira szétcsapta magát, hogy elájult. A stáb a kunyhó köré (ahol aludt) felállított két darut, a hullarészeg csávót beleszíjazták az ágyba, alápakoltak egy rakat…..
GRMBL 2014.02.06 15:40:21
@falomb: "a bankok parazita szuperkartelle a hibás"
Közgazdász Online Viva Las Vegas! 2013.11.14 14:14:38
Las Vegas a világ fertőjének, pénzének és csodáinak a gyűjtőhelye. Építészeti csodák, elképzelhetetlen mennyiségű pénz és Amerika krémje az, ami miatt Las Vegas világhírnévre tehetett szert a Nevada sivatag közepén.     Rövid történelem Las Vegas egy oázis…..
A 140 milliárd forintba kerülő Azzam megépítése három évig tartott, az építő német Lürssen gyár most három napig a vízen is tesztelte a jelenlegi legnagyobb jachot, amely Roman Abramovics Eclipse-ét taszítja le a trónról. Az Azzam a maga 180 méteres hosszával 17 métert…..
GRMBL 2013.07.10 11:38:11
@Nikorene: Helytakarékosságból ott van körülötte...
Indafotóblog Római part 2013.02.23 09:12:00
A héten ez téma. Legyen-e mobilgát, vagy sem? Káros? Előnyös? Ártéri lobbi? Természetvédők? Döntse el mindenki a hírek alapján, hogy szerinte mi a jó, mi ehhez megadjuk a magunk segítségét az alábbi 17 képpel. Volt…..
2011. fekete év a napszemüveges diktátorok klubjában. Alig temették el Kadhafit, most Kim Jong Il halt meg. Illetve, a kötelező észak-koreai forráskritikai elemek közbeiktatásával az állami televízió közlése szerint vidéki útján elhunyt.   Kim Dzsong Il…..
Kumin szerint Csomagra várva 2011.05.26 16:26:52
Előre szeretném jelezni, hogy a devizahitelesek megmentésével kapcsolatban nem vagyok érdek nélküli külső szemlélő. Mi is így vettünk lakást svájci frank hitelre, mi is buktunk az árfolyamon. Innen nézve nagyon drukkolok, hogy az 1982-es árfolyamot sikerüljön rögzíteni, és a…..
GRMBL 2011.05.26 20:19:05
@jeriko: - A svájci frank kamata jelenleg 1% alatt van, én meg majdnem 5%-ot fizetek.

Dettó. A kamatot csaknem a duplájára emelte a bank, csak mert. Ez (jelenleg és az én esetemben) sokkal többet számít, mint az a kis árfolyamingadozás.
Eszter 8 éves kislánya hosszas gyűjtögetés után fényképezőgépet akart venni, így anyukája elkísérte a Media Marktba, ahol a vasorrú bába volt a pénztáros és jól elzavarta az apróval fizetni akaró szegény kislány. Az indok, hogy nem köteles elfogadni 50 db-nál többet…..
Úgy néz ki, a nagy évvégi hajtásban a Bál-Na Produkció nem nagyon válogatott a Mikulásnak jelentkező alkalmazottak között és sikerült felvenniük egy szerencsétlen idiótát, aki egy kigyúrt krampuszt küldött előre, majd mindenhol az őrületbe kergette a vért izzadó…..
GRMBL 2010.01.06 12:00:12
@zevilaga:
Egy ilyen Gandalf beállít hozzánk asszem be is szrok.
Pedig van egy ismerősöm aki nem mellesleg
informatikus, még asse látott ilyet.
E. végtelenül felháborodott azon, hogy december 31-én déli 12 után nem volt egyetlen nyitva tartó posta sem Budapesten. A szakemberek minden érdeklődőt a Thököly út - Amerikai út sarkára irányítottak, ahol a postások a kialakult tömeggel derűsen közölték, hogy zárva vannak.…..
A szerkesztőségi idiótamétert erősen kilengette a hír, hogy a giccsokádásban néha már Indiát is megelőző oroszok bálnapénisz-bőrös ülésekkel szerelik borzalmas – szerintem terepjárónak immáron teljesen alkalmatlan – (elnézést) autójukat. De tényleg. Ez…..
Mit mondjak, Márknak igazán ritka nagy pechje van: azért késte le az unokatestvére esküvőjét, mert közlekedési dolgozó közlekedési dolgozónak farkasa. Vagyis a buszsofőr biztos volt benne, hogy akik felszálltak a Budapest-Dunaújváros járatra, csakis csaló álellenőrök lehetnek,…..
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Senki nem szeret a hosszú hétvégén dolgozni, a mentősök életéhez ez viszont sajnos gyakran hozzátartozik. Kisdobos motoron küzdött az eső ellen, ami már alapból sem veszélytelen, akkor meg főleg, ha kikanyarodik hirtelen eléd egy villogót sem használó mentőautó, aztán mikor…..
Az alanti történetben az a legszebb, hogy csajozni vágyó hőseink egyből fejenként 2 Unicumot rendeltek. Maga a sztori innen a tengerfenékről ugye eldönthetetlen, bár gyanús, hogy ha tényleg hamis pénzt kap egy pultos, akkor nem így viselkedik. Vágtak át valakit szórakozóhelyen…..
A blog egyik olvasója küldte ezt az emailt, amit kapott.   Tisztelt Wise cég tulajdonosok! Veress Andrea vagyok, a Buda Misszió munkatársa! Egy kéréssel fordulok Önökhöz. Hatos osztályú auditornak képződöm,de még az elején járok,most zártam a Tanulói Kalapot amely a…..
GRMBL 2009.03.30 14:46:23
@Robzon: Írástudó? khm.

Nem értem Gergelyt. Mintha meg lenne sértve, pedig olyan élménye lehetett, mint Karinthy Frigyesnek a Bűvös szék megírása előtt. Találkozott az ügynökkel, aki beleült az őszinteségre kényszerítő kisbútorba. Mesés történet alant. Szeretném megosztani a tapasztalatom telefonos…..
GRMBL 2009.03.03 14:22:48
@Gumidomino:
Jó. Abbahagyjuk.

Üdv Őzlégy Mária
Az emberiség történelme (számos más párhuzam mellett) úgy is felfogható, mint folyamatos harc, kutatás és kísérletezgetés az egyre hatékonyabb (és olcsóbb) energiaforrásokért. Már a nagyon távoli őseink is azon izmoztak, hogy száraz fűszálak helyett olyan faágakat rakjanak a…..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..
GRMBL 2009.02.27 15:39:18
@F.house:
"...hogy jön össze az informatikusmeló a szaporafosással, de eddig nem jöttem rá."
A konkrét esetet tekintve a verne-kaja a primary key a híg széklethez.