Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RobinH

341 bejegyzést írt és 341 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába jó sorozat a Kemény zsaruk és a Kemény motorosok, az ezeket íróként és producerként jegyzett Kurt Sutter most jól befürdött az új szériájával: nem lesz több Bastard Executioner, a 10. rész volt az utolsó. Az angol I. Edward király idejében, a nálunk is jól ismert,…..
Engem nem érdekel, hogy Fallon mindenkivel jófej, leszarom, hogy polkorrekt, és nem gázol bele senkinek a lelkivilágába addig, míg a) a The Roots a zenekara és Questlove dobol benne és b) ilyen videókat raktak össze a műsorból, mint ez: ..
. . Nem mondom, hogy örökre, mert lehet, hogy csak hosszúra nyúlt szabadság lesz a dologból, és egyszer csak újjáéled a blog. De ha így lesz, akkor is mérsékelt intenzitással működik majd. Aki lájkolt, vagy befeedelt, biztosan nem marad le ezekről a hébe-hóba posztokról. De…..
Miért néznéd 9 órán keresztül Peter Jackson terjengős-modoros szuperprodukcióját, ha kéznél van A hobbit szovjet változata 1985-ből? Micsoda zene, micsoda díszletek + feszesség, hiszen csak 72 perc az egész. Mondjuk a hobbit ugyanolyan magas, mint Gandalf. ..
RobinH 2013.01.05 12:06:32
B-oldal 1992 és a zene 2012.12.20 07:00:00
Azt veszem észre magamon, hogy egyre kevesebb albumot hallgatok. Azaz így pontosabb a mondat: egyre kevesebb új albumot hallgatok. Nem mennék bele az okok elemzésébe (munkahelyen nem tudok, este szomszéd átjön hogy hangos vagyok, régi kedvenceim eleve nem nagyon jelentettnek meg új…..
Mind közül talán az egyik legrosszabb próbálkozás volt, de nem volt kedvem 12 óra munka után tovább szórakozni a rögzítéssel. Szólót és helyes tempót ne keressétek mert nincs.(Ja és persze erősen "remix" ) Love of my... by lazyrobin ..
Tényleg, ebben az országban nem elég, ha valaki csak egy valamiben jó. Minden celebről kiderül, hogy nem elég, hogy nagyszerű rocker, de kiválóan főz is, vagy elképesztő nagy lantművész, de a szextanácsadáshoz jobban ért. Most az ország Vili bácsijáról muszáj megtudnunk, hogy…..
Könnyű nyáresti dallamok haverokkal sörözéshez, rakparton ücsörgéshez, vonatozáshoz, merengéshez. Vigyázat, a "videó" hülye és random képeket tartalmaz, csak az audiora tessék figyelni.…..
Robin Gumiszobája Sky 2012.05.04 23:05:33
Épp megnéztem a Comment blogon egy régi Zenebutik paródiát (nyilván a Gálvölgyist), amiben néhány pillanatra mutatnak egy erősen progrock bandát, amint a D moll tokáta és fúgát játszák. Youtube, kb 2 perc keresés, és meg van! Imádok a 21. században élni!!!Annyira jó ez a…..
"Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in a while, you could miss it." Ezzel a felütéssel indul az egyik kedvenc filmem, ami magyarul a rendkívül béna Meglógtam a Ferrarival címet viseli. Én ma pontosan azt tettem mint Ferris, azzal a különbséggel,…..
A börtönválogatott örökös kapitánya, Góré (polgári nevén Orsós István) a vasárnapi ebéd utáni pihenőn ijedt arccal fordult oda Sámlihoz (Balogh Antal), a csapat megtermett centerhalfjához: - Te Sámli! Még egy-kettő bejön ezek közül a kajmánok közül és soha…..
A 21. fordulójához érkezett kis hazánk legmagasabban jegyzett labdarúgó-bajnoksága, és ez akár szerencseszám is lehetne néhány csapat életében. Jó idő is van, így az egyszeri szurkerek reménykedhetnek benne, hogy végre tartalmas szórakozással telik a hétvégi meccsnézés, és…..
Egy kis andalgós romantika Jack White-tól és barátaitól. Virágos rét, naplemente, piknik, széplány. Kellemes vasárnap délutáni semmit tevést! ..
Már az eredeti Fleetwood Mac számot is nagyon bírtam, de ez egy nagyon jól sikerült feldolgozás. A saját anyagai is rendben vannak a csajnak, érdemes a Youtube-on mazsolázgatni közöttük. By the way... vajon a többség, itt kishazánkban, egyáltalán tisztában van azzal, hogy mi az a…..
Ügyesen hangszerelt karibi-afro-indie-pop-rock? Na ezért utálom a zenei stíluskategóriákat, mert egy ilyen jelző láttán mindenki menekülne, pedig ez egy igen csak kurva jól eltalált, eredeti dal! ..
Nem csak azért mert akutális, hanem azért is, mert jó az alapötlet! ..
Gyanítom, a tapasztalt magyarfoci-fogyasztóknak (és a kapcsolódó médiumok nyomon követőinek) nem ismeretlen az ún. zanzanyilatkozat fogalma. A sportnapilapot (legalább pályájuk kezdetén, évekkel ezelőtt) rutinszerűen forgató bohócliger drukkerek között az ínyenceknek mindig is…..
Michael Caine március 14-én lesz 79 éves, amely alkalomból négy filmjével is felköszönti a Filmmúzeum. De nem ő az egyetlen ünnepelt filmsztár, akiről megemlékezik a csatorna. Christopher Lambertet szintén felköszöntik, mivel ő március 29-én ünnepli 55. születésnapját. Az…..
Rég volt már, hogy mennyiségi alapú táblázatokkal bombáztunk titeket, mert tudjuk, a számok, statisztikák itthon épp annyit érnek, mint egy közepes keresztlabda a kispesti Tchamitól. Valószínűtlen, hogy Urbánfloresz valaha adatsorokat ordítson Mehmedagic (haveroknak csak Harisz)…..
Robin Gumiszobája 24" 2012.03.04 22:19:36
Ma du, kipróbáltam... leírhatatlanul, kib@szottul hangos :))))..
Itt a tavasz, itt van itt, tippelgessünk valamit! Miután lassan Aczél Zoltán összes korábbi játékosa hűvösre került, reméljük, hogy a hirtelen jött jó időben végre a bunda is szögre kerül és a nagybetűs LABDARÚGÁSRÓL szól majd a tavasz. Az erőviszonyokban voltak komoly…..
Ahogy ott ropja azt az idióta kacsatáncot, én egyszerre pisilok be a röhögéstől, és esek másodpercről másodpercre mélyebb szerelembe :)..
Robin Gumiszobája I've made it... 2012.02.07 00:50:03
After so many-many years of waiting I don't even care to count... after so many years of fantisizing about it... after all those countless hours of searching the internet, and collecting the photos to find the perfect one... after all the years of imitating the essential moves in the air with…..
Robin Gumiszobája Dr. Hood 2012.01.22 23:11:01
Elkezdtem írni egy valószerűtlenül kurva jó dalt, de most sorra végig kell hallgatnom mindegyik Kings Of Leon albumot, mert valószínűleg csak lenyúltam valamelyik nótájukat és nem emlékszem rá.....
Történt a minap, hogy Madonna nyerte a legjobb dalnak járó Golden Globe-ot a W.E. című filmjében hallható Masterpiece című számával, amin az énekesnő meglepődött, az Elton John- David Furnish házaspár pedig jól kiakadt. A díjra többek között egy animációs filmhez készített…..