Regisztráció Blogot indítok
Adatok
díszpinty

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Pécsbagota 120 (más források szerint 125 vagy 132) lelkes falu Pécstől 25 kilométerre, Szabadszentkirály és Baksa között. 38 lakott ház található benne, valamint egy kápolna, kultúrház, ilyesmi. A falu Baranya megye, sőt egész Magyarország egyik legrendezettebb…..
  Erősen szappanopera gyanús jelenet játszódott le a nyárelőn vezető politikusaink közt. Viktor ugyanis azt mondta Ibolyának, hogy hölgy még nem erőltette így rá magát. Nem szeretem a himihumit, inkább b..nák - mondaná erre Trágár Tóni. Női szemmel az ilyen megjegyzések…..
Heti bullshit vagy kommunista rinya?Mozgalom alakult a születések számának növelésére, véleményüknek - a cikk alapján - három alappillére van:1. a gyerek jó befektetés2. a fiatalok felelőtlenekEz csak kettő, tudom, a harmadik az általános szenvelgős félremagyarázás. Leírás…..
De végül nem az lett belőle. Suzukis apuka igazán figyelmes volt, hogy cégnevet nem írt, így azt jótékony homály fedi, hogy hol is cseszték szét a fél autóját. Persze utalt rá, úgyhogy ahogy a kommentelőket ismerem, lesz valaki más is, aki rajtam kívül is merne tippelni. Pár…..
Rengeteg hipermarketes sztorit futtatunk, de a posztok jó része azért olyan, gyakran vicces "átverés", ahol azért tudja az ember is meg a rák is, hogy nyilván nem szándékos konspirációról, hanem figyelmetlenségről, egy mamutszervezet bénázásáról van szó. Ez az eset…..