Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Willy

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fideszes Bayer Zsolt Echo Tv Mélymagyar című műsorában vendégeskedett a szintén fideszes Nagy Gábor Tamás, az I. kerület polgármestere, aki legutóbb amiatt került a hírekbe, mert kiderült: a Várban titokban, fillérekért szórják a lakásokat a fontos embereknek. Ahogy arról…..
Willy 2016.12.29 12:22:25
Csak az alábbi mutatja kedves Bayerfan olvasók mennyire fals az egész ember akit hagytok beszélni:
youtu.be/PUQP5tMIwoU
Hollán Ernőről beszélnek végig, pedig Hollán Sándorról van szó aki valójában vértanú volt 1919-ben miközben Hollán Ernő már meghalt 1900-ban. Csak azért írom ide, mivel mély ideológiai harcosként az adott téma ismerőseként, helyi lakosként szart sem tudva az igazságról semmibe nézi az embereket, úgy, hogy ennyit tud. Senkiházi. Nem csak emiatt, de ez egy nagyon jó példa. Megjegyzem a többi mondanivaló is ennyire valós és igaz. Akár lehetne is igaz, annak tűnik, de mélységes színjáték és kamu. Ennyit tudok róla mondani.
Még valamikor két éve ellopták Tóth Vera telefonját a moziban, ami ugye baromira nem érdekelne senkit. A cikk szerint az énekesnő kifakadt a rendőrségre, a Blikk újságírója a rendőrséget is megkereste a kérdéseivel, aztán tegnap megjelent. Ez még mindig nem lenne említésre…..
-Jó napot kívánok Kokas Bálint vagy…és rám vágja a telefont…. Se köszönés, se pá. Azt se tudja miért hívtam, felőle akár el is pusztulhatnék! Elkáromkodom magam. Ma már sokadszorra. Borzasztó, hogy az emberek mennyire bunkók tudnak lenni. Oké megértem valahol, hiszen…..
Magyarország egyre kevésbé van ráutalva a külső forrásokra, vagyis a gazdaságunk egyre inkább függetlenné válik a külföldről érkező sokkokkal szemben is.Az elmúlt hónapok a feltörekvő piacok válságáról szóltak, melynek során a befektetők elsősorban attól tartottak, hogy…..
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
Willy 2014.03.02 06:11:46
@maxval a gondolkodó birca: Van bőr a képeden :) Szerhij Akszjonov új krími miniszterelnök mennyivel autentikusabb vezető akinek joga van csapatokat hívni mint Jacenyuk? Vagy az ENSZ piha? Néha tetszenek amit írsz, de amit itt összehordtál zagyvaság. de nagyon.
Ukrajnában szétesett a társadalom mert sok éve csak az ígéretek vannak, és a kiskirályuk épp orosz/eu kiad többet játékot játszva elk@rta.
Az oroszok nem akarják adni Ukrajnát, mert nekik védvonal + kikötő is ott van. Az EU meg néz mint a moziban. A szerencsétlen ukrán nép aki elzavarta ezt a hóhért meg szív. Mi a tököm ebben a jó vagy a törvényes? Az egészből annyit kell meglátni: Ha Putyinnak nem tetszik valami, akkor ha kell hadsereget is bevet. Ilyennel csak akkor haverkodunk ha van valami amivel meg tudjuk védeni magunkat. Különben úgy járunk mint a 25 éves bombanő akit betesznek 10 rendes de 8 évre elítélt rab közé...
Pakssal kapcsolatban sok minden előkerült már, de szeretném pár szóban összefoglalni a lényeget. 3.000- 4.000 milliárd forintba kerül, ennek 80 %-a, vagyis 2.400 - 3.200 milliárd orosz hitel lesz.Az orosz hitel törlesztését 2023-ban kell elkezdeni, futamideje 30 év.2023-ban a most…..
Willy 2014.01.21 07:26:36
@wallenberg8801: Milyen jó hogy linkelsz adatsorokat, így látszik, hogy az elmúlt 4 évben erre sikerült még rátolni 2000 milliárdot (központi kormányzat tartozása 20,5 - 22,7-re) mindezt úgy hogy elégetett a visszavett 3000 milliárdnyi mnyup pénzből erre egy szép nagy adagot (kb 1800 milliárdot) elégetett erre a célra. Azaz kb 4000 milliárdnál jár és csak 4 éve volt rá. Cserébe látható az is, hogy a 15000 milliárdról 19000 milliárdra 1 év alatt ugrott az adósság 2007Q4-2008Q4. Amikor a válság volt. Nos akkor ezek a töketlenek elcsesztek kb 8 milliárdot 8 év alatt, most ott tartunk hogy 4 év Fidesz, 4000 milliárd. Egész jó összevetés. Az adósság csökkentés kormánya... és még el sem inflálhatjuk ezt az adósságot, mert most csökkenti az irányadó kamatot a szuperMNB Matolcsy főnökkel.
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
Willy 2014.01.16 08:16:47
@wmiki: annak is diszkrét bája van, hogy ha máshogy megy valakinek a megélhetés akkor komplett agyhalottnak teteti magát a neten, hogy legyen olvasottsága. Ejj no.(igen rád gondoltam)
Willy 2014.01.16 08:39:48
@Vidéki: kedves trollom
1, Az hogy valakinek engedélyt adnak arra, hogy továbblépjen (nagyon helyesen) energia ügyben az atomenergia felé nem jelenti azt, hogy felhatalmazzák bármilyen szerződés megkötésére, hanem arra, hogy vizsgálatot tegyen arra vonatkozóan mikor, miként, mennyiért érdemes ez tenni (13 milliárd forint felhatalmazása)
2, Van: más jobb technológiát ajánl (talán rosszabb konstrukcióban)
3, Te ilyen szakértő vagy mégiscsak? Beszéljünk erről komolyan? Blokkonként simán lehet eltérő az erőmű működése. Gyanítom csak ezt mondták az eligazításon. Kamuztak.
4, Heh, te tudsz valami részletet azon kívül, hogy 12 milliárd EUR a végszámla, és ebből 16-17% az önrész, és 10 milliárd EUR a meghitelezett tőkerész? Esetleg kamatmentes? Avsss már be, mert úgy látszik a pártközpontba többet tudnak az alkuról. Léccilécci!
Willy 2014.01.16 09:45:11
@Vidéki: Majd ha a kérdésekre kaptunk konkrét választ, addig maradj csendbe lécci, vagy mond azt, hogy "fingom sincs, csak leírtam mert aztmondták/aztolvastam/stb"
Sebestyén Balázs szeret gyorsan hajtani, ezért már nem egyszer meg is bírságolták, a Class Fm műsorvezetője azonban úgy gondolta eddig, kár ezekkel a csekkekkel vacakolni. Balázs ráadásul a városon belül, az I. kerületben hajtott a megengedettnél jóval többel, idén már két…..
Horváth András szerint 1000 milliárdot nyúlnak le az áfacsalók az államkasszából évente. Ez elég sok pénz. Viszont sokkal könnyebb elképzelni az 1000 milliárdot, ha a megfelelő kontextusba helyezzük. A magyar államnak nettó 2742.4 milliárd forint bevétele származott az…..
Willy 2013.12.04 18:42:07
Ahogy azt egyszeri Pistike gondolja. Először is van a Horváth féle mutyi ami egyszerűen annyit jelent, vannak egyenlőbbek a rendszerben, akiknek a BUTA és/vagy kényszerpályás törvényhozás lehetőséget ad a kiskapukra. Vannak olyan vállalkozások akik eleve a fenti opciókra alapulnak de kismiskák (évi 200-300 millió ft árbevétel, fiktív működés KKV ügyfélkör) a NAV rendszeres zaklatására számíthatnak TEK-el minden lóf*sszal együtt. Ők a "mocskos adócsalók", Fogalmam nincs mennyi ilyen lehet de pár száz biztos. Az általuk lebonyolított csalásokat általában az adóhatóság felgöngyölíti mert nincs haver úgy 60%-ban van olyan vállalkozás aki fizet utánuk, még akkor is ha ő nem felelős, ez a NAV-ot nem érdekli.
Aztán van a "feleljünk meg a kormány elvárásainak" és "minden vállalkozó adócsaló" népnyúzás. Azaz ha téged ellenőriznek, akkor minimális esélyed van arra, hogy te ne legyél hunyó. Találni KELL valamit. Mindegy mi az de valamit kell találni, sajna a törvényszövevény amire egy iparág épül (könyvelők, adószakértők, stb). Egyszerűen a csodához közelít hogy törvényesen működjél. Ezért az utólagos ellenőrzésnél ritka amikor nincs megállapítás, a megállapítás általában büntetést is jelent.A legtöbbször ez a méreg
forrása, hogy tök ártatlanként megszívatnak.
Ez általában pozitív mérleg ez az a 400-500 milliárd nagy része amit a NAV emleget. Ebből nem folyik be minden persze, de nagy része nem is jogos, csak törvényes.
Aztán van a fenti mutyi (Horváth) ami arra épül ki hogy nagy tételben árelőnnyel értékesíts, tüntesd el a céget, és vége.
Mivel ilyenkor a lánc utolsó eleme védett (kapcsolatok révén), így ebből se megállapítás se bünti nem lesz.
Ettől ha ez megszüntetik nem következik, hogy az adott adó be fog folyni, sőt az ebből keletkező 1700 milliárd sem párnatöltelék lesz, hanem visszaforog (el lesz költve, be lesz fektetve). Ha elérnék a Horváth féle teljes fehérséget a rohadt nagy áfa miatt jó 20-30% -al (ha nem többel visszaesne a fogyasztás) így számolj a be nem fizetett 1700 milliárd forint bruttóértéken ugye kb 6300 milliárd forint helyett kb csak 4720 milliárd lenne (optimista számítás) ami már csak 1000 milliárd áfa lenne, ami még mindig sok, de pesszimistább számolással könnyen lemehet ez 500-700 milliárd közzé ami ténylegesen bejönne. Na ehelyett kellene 20%-os sales tax mindenre, azaz kivenni az áfát a körből, és nettó áron utaztatni mindent, kivétel az utolsó kiskereskedő. Az állam csak annak ad kiskereskedői jogot aki regisztrál egy állami rendszerbe ahol percre pontosan követhető minden kiadott számla sorsa. Mivel így a bevallások száma lecsökkenne, a csalási lehetőség is lecsökkenne. Egyszerűbb törvények, kisebb adó, nagyobb szigor. Ebből mindig csak az valósul meg: nagyobb szigor, és akkor is sz*patnak ha te jó adófizető vagy. Bravó. Ennyit az árnyalásról.
Nem, ígérem, nem arról fog szólni a cikk, hogy J.J. Abrams új Star Trek-filmjei mennyire két lábbal tapossák a lassan fél évszázados franchise klasszikus eszmeiségét – legalábbis főleg nem. Már többször gondolkodtam rajta, a jó hollywoodi felfogásnak megfelelően, hogy két…..
Külföldön is megoszlanak a vélemények rólunk...... A Repubblica, ismert baloldali napilap szerint Orbán akciói (és most a Nemzeti Bankkal történtekre utalunk) nyìlt támadás a szabad világ elvei valamint a gazdasági és pénzügyi szervezetek, a Nemzetközi Valutaalap és az Európai…..
Willy 2013.03.27 16:40:06
@zajos1: akkor vegyük ezt elő, van ez a rajzfilm ami kivágta a biztosítékot utoljára a kormánypártnál. Ha te ilyen megmondó ember vagy, és így tájékozódsz, légy szíves tételesen cáfold már az abban lévő hazugságokat. Az nem elég ha kijelented, hogy nem igaz, hanem mond is meg miért nem igaz. Aztán gyere ezzel a hazugság dumával.
Ilyen egyszerű az egész történet: az a fasza csávó, aki ad, nem aki elvesz. Aki pedig történetesen most ad, az a Fidesz. Nem tudjuk, hogy mennyit és nem is érdekel. Mi hiszünk a tündérmesékben. Mi nem tartozunk azok közé, akik utánajárnak. Megelégszünk azzal, hogy elhisszük. A…..
Willy 2013.03.24 12:29:46
@Binladen: Mondanál egy társadalmi formát ami arra ösztönzi a benne élőt hogy minél többet tegyen, és jobb mint a kapitalizmus, vagy csak gépelni jöttél?
Willy 2013.03.24 12:34:49
@veracity: Fogalmad nincs a hatósági árról. A hatósági ár nem azt jelenti, hogy megmondjuk mennyi lehet, hanem arról hogy köteles vagy bemutatni a költségeidet, validált képlettel és mi megmondjuk hogy az üzemeltetéshez és a fejlesztéshez mennyi pluszt tehetsz rá.
A mostani bírósági döntés is erről szól. Amit a kormány nem enged kiszámlázni (ez bizonyos dolgok 10%-a) azt a szolgáltató költségként kénytelen elviselni. Lehet persze alkotmányba tenni, hogy kötelező minden nap minden magyarnak kielégíteni az aktuális miniszterelnököt szájjal, attól még hogy törvényes lesz nem lesz igazságos. Ez vissza is fog csapni. Mert vannak ezt felülíró törvények. Vagy lépnünk kell az EU-ból.
Willy 2013.03.24 14:06:47
@veracity: minek hiszel a szemednek vagy a tényeknek? Magyarországi postázáskor az Amazon már depositként beterheli a kártyádra a vámot és az áfát. Amit itt eltesznek. Majd kihozza az UPS a terméket és ami maradt a depositból visszakapod. A könyvolvasóra 14% Vám és 27% áfa járja. A nemzetközi verzió $139 amihez hozzávesszük a 235-os árfolyamot (mert 2 hét alatt ez is +10Ft lett) és már meg is vagy.
Urak, akik a világ dolgait igazítjátok: adjátok vissza a szavaimat! Mert elegem van! Elegem van, hogy nem nevezzük nevén a dolgokat. Elegem van, hogy nincs már fekete, nincs már fehér, csak szürke van, nem is ötven, de már ötvenezer árnyalatban. Egymástól világosan elváló…..
Willy 2013.03.23 12:09:18
Kedves posztíró. De. Csak szürke létezik. Árnyalat nélkül!
Minden viszony kérdése. Ami neked sötét másnak lehet hogy világos. Ami neked fehér, az másnak lehet vajszínű.
Viszonyítási rendszer nélkül nincs olyan hogy legtávolabb. Csak távol van. Ami lehet közel is, ha egy más viszonyítási rendszer felől vizsgálod. Valamint nem létezik EGYSÉGES viszonyítási rendszer.
Bizonyításul a fentiekre: volt egy időszak amikor a zsidók páriáknak számítottak Európában szinte mindenhol. Először csak a fajtiszta zsidókat üldözték. majd a zsidó származásúakat, majd a zsidó rejtegetőket. Ha elég sok ideig várunk akkor eljutottunk volna oda, hogy nincs már semmilyen zsidó, nincs zsidó rejtegető, szimpatizáns. Ekkor jött volna az akik közömbös volt a kérdésben, majd jöttek volna azok akik nem eléggé aktívak a kérdésben. Ha értetted a levezetést, akkor valahol ebben a szürke sávban megtalálod a helyed, és egyszer te is sorra kerülsz.
Amire te vágysz az az ellenségkép. Semmi más. Tök mindegy hogy hívjuk zsidó, cigány, náci, fasiszta.
A másik probléma az általánosítás faji vagy vallási alapon. Nem minden jobbos náci, de minden náci jobbos? Minden cigány bűnöző? Mert ha nem akkor ez csak egy felesleges bélyeg. Nevezzük el megélhetési bűnözésnek, vagy szociális bűncselekménynek. vagy találj neki egy jobb nevet és máris beszélhetünk róla.
Egyszerűen mosolyra fakaszt mikor egy kőkemény konzervatív liberális értékeket hiányol. Nehogy az "elvtársaid" ezért vessenek ki maguk közül, mivel nem vagy elég "konzervatív".
Vesd le az álszent orcát, és ki a valóval, mert ez itt provokáció....
Mandiner blog Petőfi hava 2013.03.17 07:17:00
Így szombat éjfél felé, amikor ezt írom, és amikor az összes létező híradó visszanézése miatt vagy nyolcszor hallottam Harangozó Tamástól, hogy „a kialakult helyzetben”, amikor alacsonyan szállnak a minőségi állami szolgáltatásokra szuperérzékeny blogbejegyzések, amikor…..
Willy 2013.03.17 23:20:41
@Balt: Te Balt, már meg ne haragudj a kérdésért: Te mit védsz itt?
Vitatkozol egymagad vagy 30 emberrel, az értelmét nem látom. Két oka lehet: 1, nagyon makacs ember vagy és nem bírod elviselni hogy ne legyen igazad
2, érdeked fűződik hozzá.
Felmerül az a kérdés is rögtön, hogy akik a hatóság intézkedéseit ekézik miért teszik?
1, csak mert ilyen a "magyar" semmi nem elég jó neki.
2, érdekében áll....
Itt akkor:
Mi az érdeke azoknak akik azt szeretnék elérni legalább legyen egy vizsgálat mielőtt dicshimnuszt költ a politika erről az esetről: A cél az, hogy ha van felelős találjuk meg. Hidd el a kormány részéről van elég erő hogy az a vizsgálat jó irányba menjen. A másik, hogy talán ennek hatására a következő ilyen eseménynél nem így lesz.
De NEKED mi az érdeked? Vagy csak azt szeretnéd hogy mindenképp igazad legyen?
Mert akkor egy feloldhatatlan problémával megkínálnálak: Mi van azokkal, akik 16-án este szobroztak az M1-en miután azt az infót kapták: nyugodtan indulhatsz, mert már "mindenki rendben, mindenkit kimentettünk".
Ott is minden rendben volt? Hisz 3 nappal előtte mondták: hóesés lesz?
Szinte biztos vagyok benne, hogy a válaszod ha egyáltalán jön valahogy elüti a kérdést. Nembaj, ez egy ilyen szakma.
Willy 2013.03.18 14:41:53
@bbjnick: Nem tudom mit mondjak arról amit írtál. Nem hiszem el, hogy létezik olyan ember aki érdek nélkül ezt a véleményt vonja le. Én az egészből annyit láttam: a szolgáltatók tették a dolgukat, minden helyreállt ami helyreállítható volt. Ahova oda lehetett menni, és amit meg lehetett csinálni az adott időjárási körülmények közt. Szemben a hatósággal akiket még elérni se lehetett, messze volt a tájékoztatás elvárt szintjétől. Direkt dezinformációkat terjesztettek időnként.
Szóval magánszféra: jól szervezett. Hivatali szféra: hála a sok jól képzett gyalognak (tűzoltó, rendőr, honvéd stb) nem vallott kudarcot. Mert ha a vezetőkön múlik...
Hogy lehet ezt ennyire eltérően látni?
Willy 2013.03.18 15:13:56
@Balt: Értsem úgy, ha tisztességgel kivizsgálják. Ne adj Isten jobb lészen, akkor te vagy a családod meg fog fagyni?
Megint egyszer megemelem kalapom a Mágus előtt:, nem keverte rosszul a lapokat.Persze, ebben zseni, így nem csodálkozom -- nem is kedvelem érte -- de ami jár az jár.Olvasatomban ugyanisMatolcsy Györgyöt eltávolította a gazdaság irányításából,ezt a piacnak is megüzente,s a piac ezt…..
Willy 2013.03.03 09:54:44
@yotta: Nem létezhet ember aki komolyan gondolja ezeket a kijelentéseket, még akkor sem ha komoly híve a mostani vezetésnek. Mi volt az oka az írásodnak? Ellenpontozás? Ezt kérték tőled?
Willy 2013.03.04 00:48:01
@veracity: Blogger Géza és yotta (csak példák teljesség igénye nélkül) csak provokátorok? Vagy Ön sem szólalhatott meg a moderáció miatt? Egyszerűen az a büdös nagy igazság, hogy a kormány védelmét pár önjelölt aki már "csakazértis" fázisba kerül néha adja, meg jó pár pártkatona. Jellemző, hogy az érvek elfogyása után, vagy "csak úgy" átmegy személyesbe a vita, mert általában ezek az emberek inkább azt nézik ki írhatta mint hogy azzal vitatkoznak miért és mit írt...
Nem jól látja, nagy általánosságban ez az arány. Sokan gondolják úgy, hogy a kormány rossz pályán mozog. Matolcsy György önmagának köszönheti hogy nevetség tárgya (piros pötty, agysebész, stb). Orbán Viktor pedig amellett (hogy magától vagy a slepptől fogva) de zseniális politikus, ettől még nem lesz "jó vezető" vagy "demokrata" vagy "jó ember". Az embert a megnyilvánulásai jellemzik. A vélemény meg már csak olyan hogy az ember sajátja.
Matolcsy Györgyöt egyvalami kétségkívül alkalmassá teszi a jegybank vezetésére: a fideszes parlamenti többség. Merthogy a jegybanktörvény előírásai és a Mester kvalitásai finoman szólva köszönőviszonyban sincsenek egymással... A hatályos jegybanktörvény 46. § (5)…..
Willy 2013.03.02 21:58:39
@Blogger Géza: Feltételeznénk ez esetben, hogy Balogh Zoltán azért mert ő az Emberi Erőforrások minisztere, az tapasztalatot jelent az Emberi Erőforrások terén? Vagy picit megkavarva a dolgot, esetleg ez feltételez oktatási tapasztalatot?
A miniszteri poszt _nem feltételez_ szakmai múltat. Sok esetben egy politikai kinevezés. Politikusként a Matolcsy szakembernek számít. Magánvéleményem szerint meg csak hülye.
Felvetésedre: nem jogosítja fel a _gazdasági_miniszteri (2000-2002 majd 2 év, 2010-2013 majd 3 év)poszt a pénzügyi ismeretekre. Ugyanis pénzügyminisztérium mint olyan már nincs a NER óta :). Olyan 160 évig jó volt nekünk ez a név, még Blogger Gézánál is beragadt, erre nem az lett a neve (megváltozott státusszal és feladatkörrel) hogy Nemzetgazdasági Minisztérium?
Jelezném azonban, hogy az érintett személy az "átkosban" minisztériumi (ott pénzügy) alkalmazott volt. Mégpedig pénzügyi vonalon. Azaz van _oldschool_ tapasztalata a pénzügyről ami a törvény alapján történő kötelezettséget talán teljesíti.
Azonban ez az érvelés, hogy "miniszter" tehát ért hozzá azért hangos röhögést váltana ki sok helyen.
Willy 2013.03.02 22:05:17
Eh.
A TASZ négyrészes cikksorozatban mutatja be, hogy az új Polgári törvénykönyvben milyen emberi jogi problémák vannak. Korábbi írásainkban a családi jog alapjog-sértő vonatkozásait, a gondnoksági rendszer elmaradt reformját, és a közpénzek ellenőrizhetőségét taglaltuk. Ebben a…..
Willy 2013.02.15 22:06:58
@ROTFL Manó: a becsületsértés és a rágalmazás közt azért van némi különbség. Mindemellett a fent említett esetben neked kellene bizonyítani, hogy Alföldi nem biszexuális, illetve azt is hogy Gyurcsány és Bajnai nélkül nem ment volna tönkre az ország. Mindkettő elég nehéz lesz.
Proszektúra Kolbászkommandó 2013.02.06 09:35:45
Ez évtől tíz százalékkal csökken a gáz, a távhő és az áram díja. Az ellenzék piszok zavarban van. Egyszerre tiltakozik ellene és egyúttal kevesli is a tényleges mértékét. Piacellenes, mondják, ami nagyon vissza fog ütni. Látványosan aggódni kezdenek az energiaszolgáltató…..
Willy 2013.02.06 16:51:32
@Önnek megyünk: Rohadtul utálom a személyeskedést, és ezért nagyon morcos vagyok magamra, de erre mást nem tudok mondani: baromarcú.
Ha éheznek az emberek akkor nem a rezsi fizetése a legnagyobb gond, hanem már rég nem tudják fizetni.
A másik az, hogy egy általános rezsicsökkentés 3 dologra jó
1, A szolgáltató üzleti pozíciójának feladására történő nyomásgyakorlás
2, A nagyfogyasztók (politikusok, nagyvállalkozók, stb) aránytalanul nagy támogatása
3, A számolni nem tudó szavazók lekenyerezése.

Miért kell LJ-nek és OV-nek GYF-nek VG-nek is 10%-al csökkenteni a rezsijét?
Éheznek?
Most akkor minden annyin múlik: eldöntöttük, innentől így lesz? Akkor miért ne lehetne ingyen az áramszolgáltatás, racionalitás annyi mögötte mint a mostani 10% csökkentés mögött.
Willy 2013.02.07 13:31:53
@Zuckerbrot: Biztos kimaradt, hogy személyneveket írtam.