Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feherlofia

26 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Légiósok!A hétfő esti gyűlésen a Légió nagyjából 50 fős létszámából kevesebb, mint tizen jelentek meg, így sajnos ismét nem volt mód arra, hogy érdemben döntsünk bármilyen témáról, ezért csak a vezetőség által megfogalmazott parancsokat továbbítjuk, amennyiben…..
Skull Legion Camp Eligazítás 2009.05.07 15:33:00
 A légiósok viseljenek közös címereket: Koponyát és a H betűt, fontos lenne az                egyenruha viselése a jövőben.        Légiósok lehetőleg dolgozzanak(magas velnesszel) légiós fegyvergyárban…..
 A jövőben kérnénk minden légióstól hogy kezdje el viselni a címereket. Akik nem tudják feltenni az avatarukra  a címereket azok írjanak Charlie50  kapitánynak és majd ő felteszi a címereket az avatarokra.  Kis méretben de azért láthatóan, lehetőleg  jól…..
Skull Legion Camp Leszerelés 2009.04.16 17:27:00
 Ha valamely légiós úgy gondolja hogy szeretne leszerelni  a légióból akkor ezt természetesen megteheti.  A Koponya Légió legionáriusai a leszerelési kérelmük beadásáig maradnak légió kötelékében.  ..
  Légiósok! Jelenleg a pártok tárgyalásokat folytatnak a Magyar Alkotmány létrehozásáról. A jelenlegi verziót kiteszem ide. 2009. év március havi I. törvény Az eMAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA A hazánk jogrendjének alkotmányos alapokra történő helyezése…..
Skull Legion Camp Fórum 2009.03.29 11:18:22
Üdv légiósok!Kaptunk egy jelszóval védett fórumszobát, ezen a címen léphettek be:http://forum.erepublikhu.info/Szeretnék megkérni minden légióst, hogy használjátok a fórumot, ez is a kommunikáció javítását szolgálja. Aki nem tudja a jelszót, kérem kereessen meg engem PM-ben…..
Skull Legion Camp Figyelem! 2009.03.23 12:46:36
Üdv légiósok!Két dolgot szeretnék a tudomásotokra hozni. Az egyik az, hogy létrejött az orgunk, a másik pedig, hogy a részvényes programunk most már élesben megy, tehát amint megvan a cégalapításhoz szükséges összeg, megalapítjuk az első (de nem utolsó) cégünket.Az org neve…..
Skull Legion Camp Hírek 2009.03.17 23:47:00
Üdv légiósok!Először is szeretnénk közölni, hogy néhány feladatot átveszek Heisenberg tábornoktól, mert neki nincs ideje minden tervünk megszervezésére. Elsősorban a politikai és szervezési feladatokkal fogok foglalkozni, míg ő a katonai és közösségi feladatokra tud…..
Skull Legion Camp Győzelem! 2009.03.16 16:52:00
  Győztünk! Megmutattuk a világnak a Koponya Légió egységét és erejét, sikeresen kivédtük az alávaló kommunisták és az elvtelen centralisták támadását. A Koponya Légió Pártja Panzermeyer vezetésével továbbra is nemzetépítő nacionalista militarista eszméket fog…..
Skull Legion Camp Fontos! 2009.03.11 16:42:00
 Minden Magyarországon tartózkodó légiós haladéktalanul lépjen be a Koponya Légió Pártjába mert puccsra készülnek ellenünk a komcsik és meg akarják szerezni a pártot.  A márc 15. -ei választásokon mindenki Panzermeyerre szavazzon!         …..
Skull Legion Camp Egyenruha 2009.03.10 10:32:16
    Majmatnak az a remek ötlete támadt hogy a légiósok tegyenek ki az avatarjukra egy kis koponyát így gyorsan eldönthető hogy ki a légiós és ki nem az. Akinek tetszik az ötlet az a 6 feltöltött koponyából egyett tegyen fel az avatarára. Akinek ez nehézséget…..
Skull Legion Camp Hírek 2009.03.10 09:34:00
 Istencsaszar altábornok légiós társunk céget alapított brazíliában:DanHat Muvek   aki arra jár dolgozzon ott Csucsu1007 légiós társunk érdekelt a Szerencse percek  nevü újságban: Subscrite és vote (az első 3 légiós kommentező ingyen sorsjegyet kap…..
Hunter oils   indonézia    (rep.jegy, magas fizu.,harclehetőség) Hunter Diamonds    norvégba     ( rep.jegy, magas fizu. )jelentkezni lehet: Hunter88  -nál  , a jelentkezők említsék meg hogy Koponya légiósok...
 Minden Magyarországon tartózkodó légiós lépjen be a pártba! Stabilizálni akarjuk a pártot hogy a lehetséges komcsi ill román támadásokat visszaverhessük. A párt vezetője: Panzermeyer , a következő márc 15.-ei pártelnöki választásokon minden Magyarországon levő légiós…..
 Az összes nagyobb párt (MHP ,Szolidaritás, A KARD, Polgári Plattform) összefogásával és együttműködésével lehetőség nyílt egy kolosszális méretü akcióra a román elnöki szék megszerzésére puccsal. Ez egy rendkívül jól megszervezett teljesen titokban végrehajtott…..
 Keresek:Direktort  feladata: cégvezetésFőszerkesztőt  feladata: újságírás ..
Skull Legion Camp Take Over 2009.03.02 17:08:27
 egy cikk a TO ról:A választások után a TO-któl volt hangos evilág. Megoszlanak a vélemények az ügyben. Nagyon sokan ellenzik, nagyon sokan mellette vannak. Már akkor megfogalmazódott bennem ez a cikk, de direkt vártam is egy kicsit. Én speciel továbbra is fontosnak tartanám egy…..
Skull Legion Camp VIHAR hadművelet 2009.03.02 15:05:00
 Egyenlőre ne utazzon senki de ha utazott már az sem baj csak írja meg nekem szóló levélben hogy hova?Hamarosan informálok mindenkit a részletekről! MINDENKI ÉRTESÜLNI FOG RÓLA HOGY HOVA UTAZZON ÉS KIRE SZAVAZZON!A Vihar hadművelet…..
 ..
 Koponya Légió szerkezete                                                               febr 28 Koponya Légió…..
Feherlofia 2009.03.01 19:05:19
 KL vállalat alapítási projekt: jobbradikal: 1 KL aranyrészvény Házépítési projekt:   Találtam 3,5 aranyért házat a feketepiacon viszont kell még két jelentkező az üzlethez, akinek kell q1 ház 3,5 aranyért az írjon!VonBody (3,5 arany) -átadvaLatisTheBest (3,5…..
 Ha 30 napig folyamatosan dolgoztok akkor 5 aranyat kaptok(Hard worker kitüntetéssel együtt) A 6 os szintlépésnél újabb 5 aranyat kap mindenki! Ez összesen 10 arany további nagyobb összeget nem fogtok kapni valószínüleg. 10 arany nagy összeg de annyira azért nem nagy hogy…..
Skull Legion Camp Törvények 2009.02.28 15:05:10
 A légiósok életét megkönnyítő törvényeket vezetek be.REFLEX TÖRVÉNY: Ha légiósként alacsony a velneszed és növelni akarod akkor vegyél a piacon giftet és donate-el küldd el egy légiósnak aki online fenn vann a játékban, írj egy levelet hogy gifteljen föl. A…..
            Ha kérdésed van az akcióról keresd :Charlie tizedest, a Korona hadművelet parancsnokát ..
 A Koponya Légió a nemzeti érzelmű embereket fogja össze. Nacionalizmust képviselünk azaz az internacionalistákkal ellentétben nemzetünk érdekeit helyezzük előtérbe és nem más országok hatalmi érdekeit szolgáljuk ki  . A nacionalizmushoz erő kell hiszen ha a nemzetünk…..