Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Asthma

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki eddig figyelt ránk és követet, biztos türelmetlenül várja a lemezünket. Készül is gőzerővel amennyire időnk engedi rajta vagyunk a témán!Még igazán nincs letisztázva hogy hány track lessz a lemezen, de azt biztosra mondom nem 5:D A másik terv a megjelenéssel kapcsolatba az…..
 A mai naptól immár három tagú a Dirty Fracture! Unknown emeli a csapatunk színvonalát!Zenéjében érezhető a Chillout vonal. Tiszta basszusok keverése a finom tört dobokkal. Megfűszerezi még gitárszólókkal ami valami felejthetetlenné teszik az egészet. De nem is beszélek…..
Dirty Fracture A start! 2010.07.03 14:45:00
Sziasztok! Mi vagyunk a Dirty Fracture. Dubstep, Grime stílusba mozgunk de úgy igazán bármi csak elektronikus legyen:) A csapatba ketten vagyunk Tist és Asthma. Lehet valaki már találkozott a nevünkel, más stílusba(hip hop) is szórakoztattuk a nagyérdeműt. Megpróbálunk minden infót,…..
A helyesen elhelyezett monitorok elengedhetetlenek a produceri munkába. A szoba mérete erősen befolyásolja a tér alakulását. Ne helyezzük távol a hangsugárzókat egymástól. Sokkal stabilabb teret kapunk ha közelebb rakjuk a hangsugárzókat, és közelebb ülünk. Fontos, hogy a…..