Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfclaw

126 bejegyzést írt és 181 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Nézőink! Immár ötödik éve futtatjuk ezt a nemzeti dalválasztó mizériát annak érdekében, hogy Önöknek meglegyen az az illúziója miszerint megmondhatják, ki képviselje hazánkat az Europerverziós Dalfesztiválon. Vagyis azt, ki legyen az áldozati bárány, illetve idén a kijevi csirke (pulyka).…..
 Sosem gondoltam volna, hogy ennyi kaméleon énekesünk van e kies honban. Mégis tavaly a TV2 bebizonyította, hogy ki tud állítani tizenkét hírességet, akik hajlandóak hülyét csinálni magukból hetente egy verseny keretében, és képesek átvedleni világhírű vagy csak itthoni…..
 Eljutottunk oda, hogy esténként megpróbálnak megetetni minket egy gasztroblogger vezetésével. Az RTL Klub készített egy ilyen mindenből egy picit vetélkedőt amiben konyhafőnököt keresnek, mert az csak így megy. Mintha mindenki akkora mesterszakács lenne, hogy másnap a Gundelbe…..
műsorvízió A nem túl Nagy Duett 2014.02.11 13:15:43
 Harmadszor is elindult az énekesek és énekelni nem tudó celebek vetélkedése, aminek valójában semmi tétje nincs csak a poénkodás, de azt jól tolja. Tíz páros (akiket úgy válogattak össze, hogy garantált legyen a hallójáratok felsértése) nyolc vasárnap este, három…..
 Amikor elindult a TV2-n az Édes élet már féltem, hogy a civileskedni akaró celebek magukkal hozzák ennek az inverzét, a celebesedni vágyó civileket, s lám nem alaptalanul rettegtem. Bárki egy percig is elhitte, hogy egyszeri emberek a kamera láttán minden pózolás nélkül…..
 Amikor megtudtam, hogy egy újabb reality sorozat indul a TV2-n hirtelen a sikítófrász kerülgetett. Annyira elegem van az amatőrszínészkedéses szériákból, hogy a körmeimmel csinálok tetkót az arcomra, ha egy epizódot is meg kell néznem. Ilyen előítéletesen futottam neki a…..
 Az európai sorozatokat bemutató rovatunkat két rész után szüneteltettük, és mivel nem vagyunk tévécsatornák, akik a berendelt epizódokat megtartják maguknak újra képernyőre tűzzük ezt a kedvcsináló, ismertető bejegyzés sorozatot.  A francia és svéd szériák után…..
műsorvízió Sztárnyaszegettek 2013.10.22 14:02:00
 Nem értem, mi történt a TV2-nél. A korábbi programigazgató távozása óta olyan műsorokkal jönnek ki, amikhez képest az Éjjel-Nappal Butapest (nem elírás!) a Mensa HungarIQa pr sorozata! A Sztárban sztár egyetlen nagy hibája, hogy nem egy szilveszter esti program, amit nem…..
 A TV2 új saját gyártású műsorában több kivetnivaló is van. Kezdjük csak az ezerszer lerágott csonttal, a saját gyártás kilétével. Az Endemol munkatársak feje biztos paprikavörös, mert a saját birtokukban levő formátumot látják viszont apró változtatásokkal, s ezért…..
 Az RTL Klub új showja érthetetlen műfajú és kicsit mintha kényszeredett kísérlet lenne a Morning show képernyőre adaptálására. Ott voltam az első adáson, így most testközelből tudok véleményt mondani.  16 óra néhány perc. Az RTL székház előtti tömeget beengedik…..
műsorvízió NegyediX-faktor 2013.10.15 13:02:44
 Már úgy vagyok ezzel az X-faktorral, hogy egyik felemet nem is érdekli, mert a három szezon alatt már elhasználódott a műsor iránti lelkesedésem. Viszont a másik felemet mentálisan izgatja Alföldi mentorsága, mert benne megvan az a plusz, ami valami újat tud tolni a formátumba.…..
 Ha agyonvernek se tudom megérteni, miért kellett napi reality-t készíteni a TV2-höz kapcsolható celebek mindennapjairól? Hacsak nem azért, hogy ne egy új Győzike show legyen minden este. Bár, ha jobban megnézem az Édes élet olyan mint a Hal a tortán kaja nélkül.  Nem…..
 A TV2 elkezdte promózni az Under The Dome-ot, igaz, először egy sablonos és hektikus ajánlóval, ami több volt mint amatőr. A tovább mögötti videóban két ajánlót láthattok, melyek közül az első egész jó lenne, ha kihagyták volna az én fületem igazán bántó "teljesen…..
wolfclaw 2013.09.01 09:25:45
@Flankerr: ezért baj,hogy én nem dolgozom ott :-)
műsorvízió MVA: A nyertesek 2013.08.26 17:21:21
 Az első MűsorVízió Awards nyertesei előtt szeretnénk megköszönni a szavazatokat. Meglepően érdekes volt látni, hogy egyes kategóriák, sorozatok mennyire népszerűek. A kérdésekkel kapcsolatban levontuk a konzekvenciákat és a közben felmerült problémákon megpróbálunk…..
 A nyár általában uborkaszezon szokott lenni a média világában, ám a TV2 akaratlanul is megcáfolta ezt a tézist idén a betonszaggató buktáival, illetve a műsorlegózós trükkel. Ezek után az őszi kínálatot minimum bátor próbálkozásnak mondanám.  Alig csukta be…..
 Mindig azt hangoztatom, hogy a törökök nagyon értenek a sorozatokhoz, ahogy a németek is. Sőt, ha a két nemzet összekerül abból is jó szokott kisülni (lásd Cobra 11). Most viszont be kell lássam, van olyan, hogy nem sikerül. Erre a legjobb példa a Gyilkossági helyszín c.…..
Peter Capaldi játsza majd a 12. doktort a(z elnézést a címért, nem a mi hibánk) Ki vagy, Doki?-ban 2014-től. Capaldi korábban már játszott vendégszerepet a Doctor Who-ban (4x12, Fires of Pompeii) és a Torchwoodban is (a harmadik évadban ő volt a miniszterelnök). Aki nem ismerné a…..
 A TV2 szerintem hivatalosan is az a csatorna lett, aki nem törődik a nézőivel és olyan emberekkel dolgoztat, akik nem értenek a munkájukhoz. Igazán nem tudok mást elképzelni, csak azt, hogy valaki suttyomban rakosgatja a műsorokat (beépített ember?), mert szakmáját tanult…..
Ha valaki azt hitte volna, az Aranypart részegen üvöltöző nyikhajai vagy Alekosz szaros alsógatyája az a mélység, ami alá tévéműsor nem nagyon süllyedhet, most biztos nagyon fogja csóválni a fejét: egy pakisztáni vetélkedőben konkrétan emberkereskedelem folyik, ráadásul…..
wolfclaw 2013.07.30 17:30:50
 A nyári műsorrendekben ritkán látni érdekességet, igaz, a mostaniakba belecsúszott egy-két újdonság (The Killing, Revolution...), de többségében ismétléseket vesznek elő a csatornák, illetve olyan filmeket, amiket szinte kötelező leadni évente jó sokszor. A premier…..
wolfclaw 2013.07.25 13:53:38
@Flankerr: ez tényleg nem magyarázat, de az igazi okot mindenki tudja :-) az az RTL ez a TV2 :-)
Mielőtt azt vágnátok a fejemhez, hogy csak a rosszat és a hibákat szúrom ki, szeretném leszögezni, hogy lelkesedem minden frissen érkezett vilikék buszért, legyen az használt Volvo vagy vadonatúj Citaro. Az utóbbin most vasárnap volt szerencsém utazni a kislányommal (nem is…..
Szép Hölgyek és Jó Urak! Ismét fantasztikus játék kezdődik nálunk, olyan, amilyen eddig még nem volt! A FŐTÁV és az Urbanista közös murijában, a Lakótelep-bajnokságban  Budapest kedvenc távfűtött panellakótelepeit keressük.  Mivel történetesen ezeket a sorokat is…..
 Mindig is érdekeltek a posztapokaliptikus történetek, mert izgatja a fantáziám, hogy mi lenne egy adott szituban. Aztán rendre csalódnom kell az ilyen sorozatokban. Már a Jericho sem tudott igazán megfogni az atomrobbantásos sztori ellenére, az Égszakadástól pedig szabályosan…..
Az évad véget ért, a nyári előadásokat még próbálják, de mi nem teszünk le színházszerető olvasóink szórakoztatásáról. Ezúttal körbenéztünk a csúnya színházak között. Hát, volt választék. Görkoripálya a tetőn Bázelben A svájci Theater Basel 1975-ben épült,…..
"S szólt a Holló: Sohamár!"  Sok sorozatgyilkosos filmet és sorozatot láttam már, így amikor megtudtam, hogy az RTL műsorra tűzi a The Followingot úgy voltam vele, kap esélyt, de sok reményt nem fűztem hozzá. Aztán adtam egy második, meg egy harmadik esélyt és nem bántam…..