Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nerazurri

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nerazurri (saját közlése szerint technikai okokból egy z-vel) első beküldése a Jóbarátok ismerős talajára visz el bennünket ismét.Én csak pár hónapja lettem rendszeres olvasója a BLOG-nak, és mostanra azon vettem észre magam, hogy naponta akár 5x-6x is felnézek, hátha találok…..
Félrefordítások Défel! 2011.03.02 10:57:00
Mojzi gyűjtése:   A sport kapcsán találkoztam már pár érdekes félrefordítással. Tudom, hogy minden sportnak megvan a maga terminológiája, de ezt lehet egyeztetni olyanokkal, akik ismerik ezeket a kifejezéseket. Íme néhány dolog, amit kosárlabda témájában követtek el. Egy…..
Szinte egyértelmű volt, hogy valaki, valahol egyszer elköveti a Kata beküldésében leírt csobbanós baromságot, de ez akkor is vastagon a WTF-kategória.Kedves Leiter Jakab! no, hát volt régebben egy Viva Tv-s műsor, sajnos a címét már nemtaláltam a honlapjukon, amit úgy…..
Prémvadász beküldése előfordult már, de azért kirakom persze, már csak a hozzáfűzött vitaindító, vagy inkább -folytató okfejtés miatt is:Kedves Leiter Jakab!Ha ki is vágod, akkor is azzal kezdem, mennyire örülök, hogy létezik ez a blog! [Majd hülyék leszünk kivágni - a…..
Félrefordítások Igen, főnök! 2010.11.28 12:53:00
Ez tulajdonképpen nem is véleményes. Vagy mégis? toro beküldése:én nem vagyok egy "nagytudású angolos", de aki hármasnál jobbra érettségizett az adott nyelvből és strapálja magát egy kicsit az biztosan talál a TV felhozatalában elegendő beküldendőt. Sőt! Egy CSI…..
nerazurri 2010.12.02 12:56:47
@Tsitsi: Hidd el tudom a különbséget a kettő között, a Sir-rel csak azt akartam mondani, hogy már azt sem engedi, ha uramozzák, akkor nyilván kiverné a biztosítékot, ha főnököznék...
Amúgy a séf lenne rá a jó fordítás, ahogy már ezt előttem is jelezték.
De amúgy ahogy ezt már mondták valószínűleg chief-nek értelmezte a fordító a chef-et ami betűben csak 1 különbség, viszont jelentésben teljesen más!
Tudom, hogy ennek nem szabadna itt lennie, mert Wii játék, de valaki mondja már meg, hogy mi az isten folyik itt? Köszönöm a beküldőnek, aki érthető okokból anonim akart maradni :D ..
nerazurri 2010.06.08 12:36:08
@Haami: Muscle March - play video 【Wii New Game】a videó neve, szal gondolom Muscle March, azaz izommenetelés :D
László megint összehozott egy jó kis dalt :) Nagyon köszönöm! Nagyon megtisztelő az ilyen.  Emlékeztetőül itt a korábbi dala is, amelyet az 1 éves szülinapkor raktam ki  ..
nerazurri 2010.04.28 11:26:04
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
This is the night S.O.S. 2009.12.15 14:07:03
Drága Híveim!Szolgálati közleményként kötelességem bejelenteni, hogy az előző blogunkat egy sajnálatos malőr miatt azonnali hatállyal be kellett szüntetnem. Azonban új néven, változatlan tartalom mellett visszatértünk!Köszönöm a türelmeteket, reméljük a továbbiakban nem…..
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..