Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Symbian

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most minden csatornán a közösségi média folyik, illetve ha pontos akarok lenni, akkor a Facebook és a Twitter. Az már jól látszik, hogy ennek a hype-nak a nagy vesztese az iwiw: miközben messze a legnagyobb hazai közösségi oldal, alig hallunk róla, a hírekben sehol nincs.De a…..
Azt utálom a legjobban, amikor a gyerekeket használják fel a kereskedelmi görénykedéshez. Hangsúlyozom, hogy a lenti történetben nincsen semmi törvénysértő, a Mester kiadó, amennyire innen meg tudom ítélni, mindent szabályosan csinált. Csak éppen alattomosan, hiszen a szándéka a…..
Zanzo sok kommentárt nem fűzött a tegnap küldött emailjéhez, volt benne két link, néhány fotó és screenshot a hirdetésről, ami rejtélyes módon eltűnt, mire élesíthettem volna a posztot, de a gugli a barátunk és megőrizte nekünk egy évvégi mentés formájában. Vajon nem sok…..
Az alábbi egyetemi körlevél igencsak furán értelmezi a személyre szóló figyelemfelhívás fogalmát.  Legalábbis a Zugügyvéd értelmezéséből is az következik, hogy egy figyelmeztetésnek személyre szabottnak kellene lenni, főleg, ha a szankció kirúgás. Tisztelt…..
Viktória az Ikea éttermében sosem tapasztalt hisztérikus álapotokkal szembesült: pénztárosok veszekedtek a vásárlókkal és ellenőrizték őket, valamint az eddig ingyenes bébiétel mellé vásárolni kellett. Amikor még a kupakot is elkérte, egy nemet és a…..
Symbian 2009.06.19 13:23:26
@winyetta: hááát.. visszakérdezek: te mit ennél szívesebben: a frissen/otthon készített lecsót, vagy a polcról lehalászott konzerv lecsót? Én az elsőt.

Gyártási technológia "HPCCPAPSPA", aranyos, de sokszor a nagy gyártók eljárási rendjére van szabva, és nem is a minőséget, hanem a gyártási folyamat ellenőrizhetőségét garantálja..

Soha nem fogom elhinni, hogy valami adalék nélkül több évig is eláll. Sajnos nem megy.

Kellő mennyiségű vitamint meglétét is inkább a friss zöldség-gyümölcshöz tenném. A bébiételbe azért kell tenni, mert különben nincs benne szar se.

Persze az alap, hogy otthon nem szétfőzzük az ételt, de ezek részletkérdések. És a mosogatás sem ördögi dolog, csak tudni kell, hogyan pusztulnak el a bacik. Amúgy pedig a teljesen steril környezet nem jó a gyereknek.

Szerintem.
  Komolyan, mintha ez a kecó ihlette volna Swiftet Gulliver brobdingnagi utazásának megírására. 1,8 milliárdos, 1230 m2-es ház, 397,28 m2-es garázzsal és 200 m2-es erkéllyel? Ezek a számok tízzel elosztva is elég nagyok lennének. Először az jutott eszembe, hogy az ilyen…..
Simor elvtárs egy igazi átlagember, hiszen ő szerintem nem nagyon érintkezik társadaliag olyan emberekkel, akiknek nincs offshore cége. Az ugyanis nem menő, sőt vérciki, az offshore-talanság maga a nyomor, az olyannak középkategóriás autója van csak (5 éves) és nem a maldívra jár…..
Symbian 2009.06.04 22:09:34
@efes: a populizmus elég messze áll tőlem. Egy ilyen dolog bizonyítása ebben az országban egyelőre elképzelhetetlen. De ettől az még elfogadhatatlan, hogy a jegybank elnöke nem érzi azt, hogy milyen felelőséggel kellene tartoznia annak az országnak, ahol ezt a hivatalt betöltheti. Sajnálom, hogy Ön sem érti.
Symbian 2009.06.04 22:13:51
@mecarn: szerinted a jegybank elnökség nem politikai állás? Hadd ne magyarázzam el, hogy hogyan működhet egy ilyen elvtársi rendszer. Amennyiben viszont magyaráznom kell, akkor gondolom nem az 50-60-as, de még nem is a 70-es évek szülöttje vagy. (ha mégis, akkor viszont ne játszd a hülyét legyél szíves - "könyörgöm")
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
A következő posttal kapcsolatban kérem a kommentezőket, hogy kerüljék a szélsőségesen vulgáris szidalmakat. Sziasztok. Előre bocsátanám, hogy szerintem nem vagyok bűnös de kíváncsi lennék a közösség véleményére. Hátha valaki másképp gondolja. Akkor belekezdek: 28…..
Az alábbi levél igen elgondolkodtató. Ha egyszer boldog a kapcsolat és a pozitív irányba halad, elmondjuk e a párunknak , hogy egyszer félreléptünk. Sziasztok! 3 éve éltünk együtt boldogan a barátommal, amikor ez az eset megtörtént velem, Annyit kell rólam tudni, hogy egy…..
18-as karikás történet következik, melyet Darius, egy középvezető küldött nekünk. Egyébként mostanában HR témában kapjuk a legtöbb emailt, nagyon sokan osztják meg velünk tapasztalataikat az adott"problémával" kapcsolatban.     Üdv…..
Symbian 2009.04.15 14:33:32
@Pierre Batka: egy botlás nálam belefér, az talán a többiek felé még nem engedékenység, csak emberség. Nem értek egyet a posztolóval. Azt sugallja, hogy aki hibázik annak vége, ez pedig óhatatlanul feszültséget okoz mindenkinél, ami nem biztosan nem segíti a hatékony csapatmunkát.
Symbian 2009.04.15 14:35:46
@Pierre Batka: így helyes: ami biztosan nem segíti a hatékony csapatmunkát.