Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hogi:)

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre megkezdtük az ötödik évadot! Első alanyként rögtön egy anti-mérföldkő követezik. A filmért köszönet Terror Dzsoninak! ..
Nem másról van szó, mint a Drive Angry-ről, mely első látásra egy agyatlan marhaságnak tűnik. Nicholas Cage - ha lehet - még lehetetlenebbül néz ki, mint eddig bármikor, és úgy néz ki, sem a sztori, sem az akciók, sem bármi más nem lesz valami ütős ebben a filmben. Valamiért…..
Hogi:) 2010.10.25 15:33:43
Hogi:) 2010.09.22 19:05:38
@penge96: Teljesen egyetértek veled
A valódi ok, amiért Kim Jong Il ilyen elmebajos! A mentési rendszert megint nem említettem, ugyanolyan szar, mint a Marine Sharpshooter 3-nál. Checkpointok vannak és csak a legutóbbit töltheted be. Ha kilépsz a pályáról, csak az elejéről kezdheted újra, a korábban…..
Hogi:) 2010.09.11 22:04:28
Értékelés:Ez az intró jobban tetszett, mint a Metro 2033-asé (Igen, azt előbb értékeltem és később kerül ki, lol) Letterboxos a videóanyag. Ez egy picit zavart, de csak megemlítem. Aztán az a másfél perces csend 1 perc 40 másodperctől. Viszont kárpótolt a kommentár…..
Hogi:) 2010.08.31 03:21:06
Annyit tudni kell rólam, hogy eléggé nagy "zombuzi" vagyok, így ez a videó eléggé bennfentes poén nálam. A bemutató és az alany kiváló, szépen összeszedett, reklámnak gyakorlatilag megfelel. Ha nem a melóhelyi gépről írkálnám ezt össze, most én is tölteném…..
Kérdezz-felelek videók! 2010.08.11 21:36:08
Nos, barátaim, a nyílt napon csak 1 ember volt ott (Koponya a Yeshno blogról), remekül elvoltunk 4 óra hosszat, egyszóval sikeres volt a nyílt nap. Sajnálom, hogy nem lehetettek még többen jelen a rajongóim közül, de semmi baj - jövőre is tartok nyílt napot,akkor remélhetőleg…..
Hogi:) 2010.08.16 16:04:32
1. Airsoft ozol? (ha nem tudjátok mi az itt egy vidi: www.youtube.com/watch?v=3WAZPthQvhw )
2.South Parkot nézzed?
3.Hol találkoztál Detlevel ? :D
4.SAMP ozol? (San Andreas Multiplayer)és ha igem szereted az RP szerót?
5.mafia játékor ismered?
6. Kedvenc ital?
7.van háziállatod?
8.dolgozol valamit?
9. Ha felállok hova lesz az ölem?
10. Keresztapáról mi a véleményed? (összes rész a filmről és a játékról is)
11.jók a kérdések? ?:D
12. tudod az ABC-t? :D
13. Mi a kedvenc állatod?
14. Hitleről vélemény?
15. Sztálin ról vélemény.
16. Szereted e a 2.VH s dolgokat?
17. Mi a véleményed 2012 ről?
18. Miért nem esik az alma messze a fájától?
Yes Pc Games Abbahagyom! 2010.07.23 20:04:00
Mindenkinek mondom abbahagyom a videózás valahogy ez nem akar összejönni. Sajnálom azt aki szerette a videóimat de nekem ez nemjó az inda profilomon meghagyom a videókat.Azt nem mondtam hogy befelyezem a blogot:D. A blogra érdekességeket és vicces videókat fogok kitenni. Na ennyi vótam…..
Hogi:) 2010.08.12 00:07:54
Ahogy korábban ígértem, a Mesterkurzus mellett új rovatot indítok, ami mindennapi témákról fog szólni. Nevezhetjük véleménykifejtésnek, bár ezt túl hivatalosnak tartom, maradjunk a Gondolatoknál. A Gondolatok... rovat cikkeihez természetesen hozzászólhattok, sőt! Kíváncsi…..
Hogi:) 2010.08.11 02:10:29
hát azt megmondom ha 3.VH lenne akkor ki is halna az emberiség nem csak Magyarország. Gondoljatok bele, sok atom bomba, hogy fel van szerelkezve sok ország, és az emberiség fele kihalna ha kitörne egy 3.VH egyébként töri tanárom szerint ha Erdélyt visszakapnánk kitörne a 3.VH.

Meg persze a vezetők... Orbán osztja az észt pedig semmi se fog változni.. Gyurcsány pedig.. chö.. őt hagyjuk. (Bocs ha valakit megbántok de ez az én véleményem) Szerintem minden angol, cigány bevándorló meg kínai is kihúzatna innen a pics. be.
Öcsém is városban már fél lemenni a boltba bármiért is mert a cigányok megverik, vagy kirabolják. Nekem is ellopták egy két nem olcsó cuccom, amire sokáig gyűjtöttem. Haveromnak eltörték a karját. Meg a kínaiak is mehetnének vissza. Egyb. azt hallottam hogy sok kínai boltban a kínaiak szervkereskedők. Volt egy olyan sztori hogy egy csaj meg egy pali bement a kínai ruhaboltba vagyis csak a csaj mert a palija kint cigizett és a csaj bement az öltözőbe és lenyitódott egy csapóajtó és leesett a pincébe és ott levágták a haját meg meg akarták ölni és eladni a belső szerveit, de a palija bement mert fél órája nem jött ki a csaj és megtalálta.Aztán jöttek a zsaruk. Én addig nem hittem el amíg az a bolt fel nem lett gyújtva. Én mondom, a kínaiaknak még a szemük se áll jól. Na meg az angolok és az amerikaiak. Azok is bejönnek ide. Ismerek is néhányat és állandóan azzal villognak hogy egyszer beszélnek angolul egyszer meg magyarul és kurva idegesítő tud lenni az hogy ott vagyok mellette és alig értek valamit amit mond. Hívhattok nácinak, fajgyűlölőnek de az én meg a haverom szemszögéből. Hitler szóval értitek nem utáljuk hitlert hanem bírjuk úgy mondom. És mi az hogy majmoljuk? HA TETSZIK VALAMI AZT MIÉRT NEM HASZNÁLHATJUK??? MERT MÁS ORSZÁG TALÁLTA KI VAGY MI A F*SZ? HA TETSZIK TESSÉK. DE NEM KELL AZZAL JÖNNI HOGY KI KINEK A SEGGÉBE VAN MEG HOGY KI MAJMOL KIT. JÓ. SZERETEM A HAMBURGERT, MÁLYVACUKROT MEGSÜTVE MEG A HOTDOGOT ÉS MÉG PÁR STÍLUST. ÉS AKKOR MI VAN? NEM MAJMOLOK CSAK AZ TETSZIK VAGY ÍZLIK. PONT EZ AZ. MINDENKI A SAJÁT ORSZÁGÁT BASZTATJA HOGY EZT MEG AZT CSINÁLTUK, MEG EZT KELLETT VOLNA CSINÁLNI MEG EZT KÉNE CSINÁLNI.. SZERINTETEK NEM JUTOTT VOLNA VALAKI ESZÉBE EZEK CSAK A TIETEKBE? VALÓSZÍNŰ HOGY AZ AMIRE GONDOLTOK LEHETETLEN. JÓ. MIENK VOLT ERDÉLY MEG EZEK. DE MÁR NEM A MIENK. LEHET HOGY NEM IGAZSÁGOS DE EZ VAN.DE NEM EGYBŐL MÁST KELL HIBÁZTATNI HOGY AZ A SZEMÉT NEM TETTE EZT MEG AZT. MINDENKI MÁSRA MUTOGAT HOGY EZ A SZEMÉT MEG AZ A SZEMÉT. ÉS ? MINDENKI HIBÁZIK!
MAGYARORSZÁG MEG ÍGY SE MAGYARORSZÁG MERT LASSAN TÖBB KÜLFÖLDI VAN MINT MAGYAR. MERT MINDEN MAGYAR HÚZZ EL INNEN A PICSÁBA A HELYETT HOGY TENNE VALAMIT. MOST FELJÖN AZ HOGY NEM TUD MIT TENNI. ÉS? AKKOR A RÉGI VEZETŐKET MIÉRT KELL HIBÁZTATNI ? LEHET ŐK SE TUDTÁK AZT TENNI AMIT AKARTAK MERT VALAMI AZ ÚTJUKBA ÁLLT.

meg azt utálom a legjobban hogy mindenki mondja hogy ennek vége annak vége, mikor már rég vége van. El van intézve. Megfordítani nem lehet.
Sok mindent lehetne tenni de senki se tesz, jó mert mondja egy ember mit sem ér de ha mindig 1 ember nekipróbálkozik lesz több és több és több és sikerül, vagy nem. De megpróbáltuk.

Ennyi voltam.
Értékelés:Az intro (A Special Gamers-es) alatt a hang teljesen felesleges. Ott legközelebb némítsad ki a hangot, mert felesleges. 'Colin McRally"? Colin McRae az. Szegény már nem él, nyugodjék békében. Néhol túl hangos volt a játék. A Codemasters-t úgy kell…..
Nem, nem szívtam semmit. 2009-ben jelent meg a "Stalin vs Martians" névre hallgató játék, amely szándékosan akart röhejesnek tűnni, ami nem is lett volna probléma, ha nem sikerült volna gagyira. Az IGN 2/10-et adott neki, a Gamespot 1,5/10-et, de gyakorlatilag sehol nem kapott…..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
City Interactive játék, amely ezúttal nem kifejezetten bosszantó, hanem legfőképpen kínos és U-NAL-MAS  ..
Hogi:) 2010.07.08 14:08:05
Tudomásom szerint, ez az első része ennek a bemutatódnak, azért illene legalább egyszer elmondani, hogy mit is mutatsz be, vagy esetleg kis háttérinfo róla, menü pár pillanatig.. ejnye.. A narráció kegyetlen jó viszont :)  Pörgős, mókás, abszolút nem unalmas. A jelenetekkel…..
Igen, még MINDIG van meglepetések ennél a játéknál, akármilyen hihetetlennek is tűnik. Árpi küldött egy sajnos igen gyenge minőségű videót, azonban két új infóra így is elég. Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nekem eddig új volt, hogy a polgármesternél ha elrakod a…..
Hogi:) 2010.06.30 14:15:04
@Reklen: de az őr miért támadna fegyvertelenre?? :O
Kezd félelmetes lenni az a "fanatizmus", amit a City Interactive új megjelenése iránt tanusítotok. Megszámoltam, csak a múlt héten 18(!) e-mailt kaptam a "Sniper: Ghost Warrior"-ral kapcsolatosan. És ez tart már április óta, ahogyan ezt már a korábbi…..