Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HiMiru

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy a Fidesz vajon mit keres az Európai Néppártban, azt sem az EPP, sem az egyszeri Fidesz-szavazó/propagandista nem tudja. Csak Orbán. Neki pedig minden adóforintot megér, hogy bent maradjon. Most épp tankokkal vette meg a helyjegyét...
HiMiru 2019.02.18 19:50:18
@atomic power 1986DucaDuca: Ez a troll (kontratroll?) a filigrán szót kereste, mert mindenütt így jellemzik gyuribát, csak zavar támadt a fogalmazásban :)

// Amúgy nem fura, hogy itt egy balos blog, ahová (többnyire) jobbos kommentek érkeznek (mondjuk úgy, némi objektivitással nyakon öntve), és balos -abszolút értelemben vett- trollok próbálnak kiállni az igaznak vélt cikk mellett?
Ha nem Zsóti blogján látjuk viszont, azt hittük volna, hogy valaki viccel...
HiMiru 2019.02.05 17:58:56
@torró: ★ ★ ★ ★ ★ #biglike

Minden, amit hallunk, vagy látunk, az valaki más véleménye / álláspontja. Aztán néha egyezik az véleményünk / álláspontunk, és olyankor igazságnak érezzük azt.
Minden más esetben fakenews, vagy hülyeség lesz a bélyege a tárgyalt témának.
Ma plázacicáskodás közben megakadt a szemem egy kirakaton, ahol az alábbi szlogennel ellátott reklámplakát virított:EGY FÉRFI MINDIG FÉRFI.A fotón átható tekintetű, borostás hősünk épp egy porszívót toszigál teljes átéléssel. A J.Press elvileg ezzel arra akarja felhívni a figyelmet, hogy mennyire…..
HiMiru 2018.10.12 17:35:26
@sírjatok: bá dumm tsss :)
Kapott egy utolsó előzetest az Aranyélet, az HBO sorozata. A harmadik évad vasárnap indul, és az eddigiekkel ellentétben rögtön egyben is le lehet darálni az egészet, ugyanis az összes rész felkerül az HBO GO-ra. Az utolsó, félperces előzetes legviccesebb része, hogy van benne egy kis szpojler,…..
HiMiru 2018.10.11 19:15:12
@pannonfunk: "a hírhedt vállalkozó fekszik a sírjában" - vagy vmi ilyesmi.
HiMiru 2018.10.12 08:33:12
@haXXXor: Ohh, a nemre azt hittem, hogy híradó logó. :)
Az Ön környezetében van virtuális játékfüggő? Nem árt tudni, hogy onnantól számít valaki függőnek, ha a kötelező elfoglaltságai helyett játszik és emiatt kimarad a rendszeres, strukturált tevékenységekből. Összegyűjtöttünk további 5 érdekes tényt a virtuális játékfüggőségről!..
Ugorjunk neki Európa jó pár, elfeledett építészeti kincsének, ami az elmúlt évtizedekben nem megérdemelten feledésbe merült. A középkori Észak-Európa városai hatalmas vagyonokat halmoztak fel a Hanza-szövetség révén, így városai között nem kevés hasonlóság ismerhető fel: Lübeck, Hamburg, Rostock,…..
Sosem látott erkölcsi mélységekbe zuhant a TV2, mióta a Fidesz játszóterévé vált. A hírigazgató Rogán Cilike szelfipartnere, Szalai Vivien lett. (Természetesen bármilyen hírszerkesztői gyakorlat nélkül). Vivien élete fő műve, hogy írt pár prostiregényt, meg egy fideszes propagandakönyvet Zuschlag…..
A Super Mario Maker már a megjelenésekor kétesélyes volt: vagy őrületesen jó lesz és a folyamatosan áradó kontent újra feléleszti a régi Nintendó fanokat és végre beindul a Wii U fogyása vagy csak kapunk még egy játékot, ami egy picivel megtolja a lélegeztető gép működését. Hogy milyen lett végül?…..
Most kicsit átmegyek Angeldayba pixelbuzerátorba. Megvan az a kép, ami szépen megmutatja, hogy a régi videojátékok bizony nem egészen úgy néztek ki, mint amilyenek a mai retrós indie cuccok? Erre gondolok: Mert ugye a crt-kijelzők és tévék a megjelenítést illetően kihívásokkal…..
Ha úgy kezded a requestedet, hogy "Hi there". Van nevem, sima, és nicknév is, próbáld már meg azt használni. Ha nincs egy friended és/vagy ajánlásod sem. A szerencsejátékokat sem szeretem, nem rajtad fogok elkezdeni hazárdírozni. Ha arra nem veszed a fáradtságot, hogy angolul…..
HiMiru 2012.08.07 21:00:43
@speed: Hagyd már ezt a keresztnevezést, az ég szerelmére! Most őszintén b+, te nem szoktál úgy köszönni, hogy "Szia", "helló", stb... simán, KERESZTNÉV nélkül?

Az meg már tényleg csak mellékesen álljon itt, hogy angol nyelvterületen ez a köszönési forma semmiféle negatív jelzővel nem bír. Talán félhivatalos, de nem olyan drasztikusan személytelen (?!?!?!sic) módon, ahogyan azt te gondolod.

Peace, meg minden, - szeretem ezt a blogot, & ezek után is olvasni fogom ... csak ilyet NE MÁR.
A mai Opera 12 előzetes egy rakás bugfixet hozott általános összeomlásokhoz, OOPP-hez, HWA-hoz és a skinekhez. A HWA használói örülhetnek, mert mostantól szebbek lettek a fontok és megjelent egy új Renderer beállítás az opera:config-ban, amely 1-re állítva DirectX, 0-ra…..
HiMiru 2012.05.18 18:22:17
@aronvirginas: Most éppen 10.8 (b) van a gépemen, de egy hete még nálam is a 10.7.4 volt fent, és ugyanezeket a bibiket produkálta. Nem az oldalbetöltés lassú, hanem a használat "akadozik", nem olyan zökkenőmentes mint korábban volt. HWA esetén meg oldalbetöltődés közben egy-egy másodpercere ki be zoomolgatja az oldalt (úgy 5-6x), ami igen kellemtlen tud lenni a user experience szempontjából.
Lehet, hogy egyéni a probléma, de pont a sima, zökkenőmentes használat miatt kedveltem meg 7-8 éve az Operát, és a mostani laggos, kellemtlen hibákkal teli (az iCloud használhatatlansága pl. baromi zavaró) verziók messze nem hozzák azt a színvonalat, amit korábban.

// Te működésre bírtad valahogy az iCloud-ot Opera alatt?
HiMiru 2012.05.19 13:58:15
@aronvirginas: Nálam login után ez a helyzet (iCloud):
cl.ly/3U441608363A0y0K3z05
Magyar Opera Opera 10.51 RC1 2010.03.14 01:37:00
A korábbi build óta leginkább stabilitás és memóriahasználat terén ígérnek javulást a fejlesztők. Változások listája: Néhány Carakan javítás. CORE-27660 Javítva a Carakan memóriahasználata összevetve a Futhark-kal. ALIEN-892 (Javítva a 404-es Unite hiba, ami…..
A vártnál sokkal kevesebbet kellett várni rá, hiszen alig két és fél hónappal az első pre-alfa után tegnap megjelent az Opera 10.5 (vagy ha így jobban tetszik 10.50) végleges változata - egyelőre csak Windowsra. Személy szerint úgy gondolom, hogy elsiették a dolgot, egy jó hónapig…..