Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PJ (GCS)

57 bejegyzést írt és 392 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Harmadik Nyom A harmadik nyom 2016.08.23 15:34:09
                                                                               Társ(n)as(s)..
Kedves mindenki! Kíváncsisággal vegyes izgatottsággal jelenthetem be nektek, hogy elkészült a Back2Basics blog újonnan induló sorozatának első része. Amint azt korábban tudni lehetett, a műsor a régi, legendás magyar videósokkal fog foglalkozni, akiknek munkássága előtt…..
Mivel ilyen jellegű blogom évekig nem volt, sokszor töltöttem fel videókat, amelyeket emlékeim szerint talán ki sem raktam soha sehová. Szóval az évek során ilyenek gyűltek össze     A Simpson család egyik évadának kivágott jelenetét töltöttem fel, ahol…..
Szerk.: (2011. 02. 16. 20:05) a nyeremények postázva, azt mondták, hogy 3-5 (munka)nap az átfutási idő, így valószínűleg hétfőn érkeznek meg!  A nyeremények ezen a héten kerülnek postázásra, holnap, vagy csütörtökön,majd beszerkesztek ide, ha feladtam!..
PJ (GCS) 2011.02.19 14:05:06
@Walcott 4 ever: Van ez így! :D :D Majd küldhetsz esetleg képet a kicsomagolásról, játszásról, kirakjuk...
 Üdvözlök mindenkit!  2011. Február 7-én freddyD bejelentette, hogy oldala a Rossz PC Játékok Sorozat blog, bezárja kapuit. Sokként érte a hír kis videós társadalmunkat illetve a nézőket. FreddyD egy búcsúvideóban köszönt el minden nézőtől és mondott el pár dolgot…..
PJ (GCS) 2011.02.17 17:20:27
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
A Garry's Mod Sötét Titkai blog készített így búcsúzóul egy alternatív befejezést. Konkrétan nem én hagytam abba, hanem sokktól meghaltam. :D Remek munka lett, köszönöm! :) Tiszta őrültek vagytok :D ..
PJ (GCS) 2011.02.13 20:50:20
Lezárásképpen itt az utolsó adagnyi szöveges értékelés Korábbiak 1 2 3   Marine Sharpshooter 3 – Igazából maga a játék azon kívül, hogy rettentően unalmas, nem egy tragédia. Trash gondolkodásmódban az izgőmozgó hullák és az agyatlan történet mindenképpen…..
PJ (GCS) 2011.02.12 10:27:15
Jó kis lista, abszolút összhangban van a videókkal/egyéb megnyilvánulásokkal.
@Mutek: én is, 1 10-es videó még biztos lesz, gondolom a rossz ötletekről. :)
PJ (GCS) 2011.02.11 15:34:57
@Gamestar: és így már az ötből 4 komment a tiéd!
egész jó, informatív videó! mi is terveztünk ilyesmiket a GCS-n, csak hát aztán nem lett belőle csak 1 rész TJ-től...
A blog utolsó napjai a visszatekintés jegyében telnek, úgyhogy itt egy videó a szerintem 10 legjobban sikerült videómról (Nagyjából spoilermentes). Hogy ne tűnjek nagyképűnek, természetesen majd jönnek a legrosszabb videók is ;) Majd még készül 2 további visszatekintő is,…..
 Itt a várva-várt eredményhirdetés, a nyerteseknek gratulálunk, kérünk egy e-mailt tőlük!(gamecsaszar01@gmail.com)(HD available!)..
PJ (GCS) 2011.02.07 20:12:47
@Millenotti: nem, nem ő :) A múltkor Meggyes, Gucs, és Théo nyertek :D
 Nem kertelek, kimondom: vége a GameCsászárnak. Nagyon jó volt ez a majdnem másfél év, de meguntuk, már alig születtek új videók, tesztek, bejegyzések... Köszönjük minden kedves látogatónknak aki járt ide, videókat nézett, kommentelt, olykor segített, kritizált, dícsért,…..
Szerk.: Theo kolléga nyereményjátékot hirdet, részletek itt. Ha van 1 kis időm, lehet benevezek... Érdemes megnézni, hátha kedvet kaptok... Elnézést, mostanában eltűntünk, de (nagyon) sok az egyéb elfoglaltság...Frissítés valószínűsíthetően szombaton/vasárnap várható!..
PJ (GCS) 2011.01.19 21:28:06
@Je m'appelle Théo: Nem vettük hirdetésnek, sőt a bejegyzésbe is kiraktam, hátha ez segít. Nem mindenki olvassa a kommenteket...
A legújabb CoD rész kritikája. Jó szórakozást!FIGYELEM! A VIDEÓ SPOILERVESZÉLYES, EZÉRT HA MÉG NEM JÁTSZOTTAD KI, AKKOR NE NÉZD MEG A VIDEÓT! ..
 Boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak! Sikerekben, játékokban, kockulásban, egészségben gazdag 2011-et mindenkinek!!!U.i: TJ Top Ten videója halaszthatatlan más elfoglaltság miatt nem tud kikerülni... ..
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..
PJ (GCS) 2010.12.30 11:21:58
@Je m'appelle Théo: matekból billegős 2es volt, nagyon régen volt róla szó RPCJS-en, vagy legalábbis ezt állította...
@freddyD: bocs, ha elárultam a titkod, de 1-2 napos utánaolvasással ki lehetett volna deríteni.
Első DVD: A csendőr és a földönkívüliek
Boldog, békés, áldott karácsonyt kívánunk minden blogolvasónak, mindenkinek aki rendszeresen nézi a blogot, vagy csak egy alkalomra idetévedt!Sok játékot, meg miegymást a fa alá! De ma este bírjátok ki, ne gépezzetek, legyetek a családdal, én is így teszek...Karácsonyi design…..
Sok alternatív második világháborús játék született eddig, viszont nem túl sok hozott elvárható színvonalat, és még kevesebb azon játékok száma, amelyek még ezt is fölülmúlták. Ezen pici játékcsoport tagja a Turning Point: Fall of Liberty.          …..
Minden lényeges infó a videóban, a rövid emlékeztetők: 1. Játék: Ki tudja a legjobb jelenetparódiát elkészíteni? 2. Játék: Ki tudja a legjobb fanworköt vagy RPCJS-tal kapcsolatos projektet, hülyeséget elkészíteni, felmutatni? Az első két játékra január 8 éjfélig…..
 Ezt is megcsináltam végre. Jó érzés volt annyi kihagyás után megint videózni egy kicsit. Arkham City Preview1 perc körül én hibáztam csak nem volt már kedvem az egészet újra venni.Forrás:www.gamer365.huwww.pcguru.huwww.playstationcommunity.huNemár srácok ha én veszem a…..
ILYEN NINCS! Helló Freddy, Tomek vagyok!   A repülés taktikát alkalmazva próbáltam a háztetőkön keresztül eljutni a pálya végére és olyan "sormintát" láttam ami nagyon ismerős volt :D ..
PJ (GCS) 2010.12.17 18:47:50
Annnyás! ez nagyon komoly XD
@starkp
www.team32.blog.hu: ejnye, bejnye, 1 igazi RPCJS fan ezt tudja :D ajánlom figyelmedbe freddyD 2. mesterlövészes videóját...
Nemrég újra kezembe került a "Nina ügynök naplója" és az anno magamnek tett igéretem, hogy egyszer még végigviszem. Nos, arra még gyűjtöm az erőt... De rákerestem youtube-on, hogy más is felfedezte-e már azt a gyönyört és valóban, találtam egy érdekes videót, ahol…..
PJ (GCS) 2010.12.15 15:13:56
érdekes a szinkron XD
@V¤ĐKa: csekkold a gyik szekciót...
Miközben a játékkarakterek véres harca folyik, úgy gondoltuk, most a filmek karaktereit is egymásnak ugrasztjuk!A játék rendkívül egyszerű! Kommentben írjátok le azokat az ISMERT filmkaraktereket, akiket szívesen látnátok a játékban. Egészen December 31-ig küldhetitek be kedvenc…..
Ezeket kivágtam az eredeti videóból  ..
PJ (GCS) 2010.12.11 17:54:35