Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Atla

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hinném, hogy egy hétnyi zsigulizás után lenne még olyan magyar az országban, aki ne tudná, hogy e szovjet remek alapjául egy hatvanas évekbeli Fiat, a 124-es szolgált. Bár: ma reggel kikérdeztem a szomszéd nénit, és – a teremburáját - nem tudta pontosan megmondani, melyik…..
Izrael hadserege nemzetközi vizeken megtámadta és meggyilkolta a Szabad Gázát Mozgalom (Free Gaza Movement) jogvédő szervezet által indított hajóflotta 16 utasát. A flotta segélyszállítmányokat akart a Gázai Övezetbe juttatni, mindezt a 2007 óta tartó izraeli blokád ellenére. Az…..
A sebesség oltára Megy az Agusta! 2009.11.03 18:23:00
Nem az idei, hanem még a tavalyi imolai börzén MV Agusta-tulajdonos lettem. Ez, mint mindannyian tudjuk, Agostini óta a legmagasabb szintje a motortulajdonlásnak. Szétvetett a büszkeség, ezért még azon a börzén gyorsan vettem is magamnak egy agustás pólót és egy agustás kitűzőt.…..
Vicces műcsókot detektáltunk tegnapelőtt a Barátok köztben Claudia és Valter között. A jelenetben a táskás szemű szőke asszony háttal állt a kamerának, a pasija meg kissé félretartott fejjel behajolt elé és... és úgy maradt kb. 4 mp-ig . Oké, végül is ki mondta, hogy izzó…..
Emlékeztek még a Demolition City-re? Épületeket kellett felrobbantani úgy, hogy a romok ne legyenek túl magasak. Azóta kijött a játék második része is. Pályából több lett (5 világra felosztva), akadnak a korábbiaknál nehezebbek is, valamint a robbanóanyagok száma is…..
Ajtók előtt, ajtó mögött Botó Ádám, a találkozó szervezője Mai történetünk úgy kezdődött, hogy Botó úr megvette élete első Audiját. Továbbmennék, ez az Audi egyben Botó úr első saját autója. Vagy jót, vagy semmit, nem igaz? Javasolnám, hogy Botó urat innentől kezdve…..
Belsőség Haben Sie Erdgas? 2009.09.15 10:03:00
Nehezített a feladat. Adott egy autó, amelynek két üzemanyagtartálya van, mégis Budapest határa óta feszült figyelemmel pásztázzuk a kutakat, s az eddig megtett 500 kilométeren 5-ször álltunk meg naftát vételezni. A csapatszállító Opel Zafira ugyanis egy ECO Flex Turbo, azaz…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.09.14 09:29:00
Három tévés szakember is távozott közülünk mostanában: 81 éves korában elhunyt Larry Gelbart, a M.A.S.H. című sorozat írója, 86 évesen távozott Pierre Cossette, a Grammy-gálák atyja, aki 1971 és 2005 között volt a műsor producere, és 83 évesen meghalt Paul Burke színész is,…..
A Bors információi szerint a nemrégiben a TV2-höz szerződött Vágó István helyét Fábry Sándor foglalhatja el. A bulvárlap fotóval bizonyítja, hogy az RTL Klub hetekkel ezelőtt leforgatta a kvízmester nélkül maradt Legyen Ön is milliomos! próbafelvételeit. Rényi Ádám, az RTL…..
Hieronymus Bosch szürreális alakokkal zsúfolt festményit és Patrick Woodroffe bizarr sci-fi illusztrációit nem először veszik elő a multik kreatívjai, pár hete épp a Beatles Rock Band beharangozó klipje volt még a legendás Lucy in the Sky with Diamondsnál is durvább vizuáltrip. A…..
Ivan Koroljov vasipari munkás volt, nehezen ment a gyárnak. Amióta megszűntek a nagy hadiipari megrendelések, haldoklott az üzem. Amikor a munkásgyűlésen a pártbizalmi elvtárs is bejelentette hogy összébb kell húzni a nadrágot, komoly félelem lett úrrá a brigádja tagjain. Senki…..
  Münchenben jártunk, de nem Bundesliga-meccsen. Bajor virslit toltunk az arcunkba, de nem a négy torony árnyékában. Mégis mit kerestünk ott? Öregedtünk egy kicsit dobozos Fordokban.  Vélemények az azonos című írásunkról...
A minap matattam valamit a garázs előtt, és átgurult hozzánk Capris, aki az utcában lakik, és valóban van egy hármas szériás fekete Ford Caprija. De kivételesen nem a Caprival gurult át, hanem ezzel itt:Egy eredeti Csepel BMX-szel. Akkor készült, amikor a Csepel még egy hatalmas,…..
Jó néhány hónap eltelt, amióta utoljára piszkáltam Erát, de mint korábban is írtam, a szerelése még korántsem fejeződött be. Célom persze nem a tökéletes, muzeális állapot elérése, hiszen az kisebb anyagi Taigetoszt jelentene számomra, de mindenképpen kellemesen…..
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
Atla 2009.04.30 12:48:13
comment:com És ezt így hogy? 2009.04.07 12:38:00
Ha valaki megmondja nekem, hogy mit akarnak ránk sózni a McDonald's választékából ebben a japán reklámban, kap tőlem egy sört. ..
Belsőség A Bödön meg a Tehén 2009.03.20 20:20:00
Emlékeznek még a Bödönre? A fogyasztáscsökkentő-teljesítménynövelő csodaszerre? Winkler hosszútávú tesztje lassan a végéhez ér, nemsokára előjön a farbával. Engem is érdekel, de nagyon titkolózik, nem lehet belőle érdemi információt kiszedni.Valami miatt nem hagyja…..
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
Atla 2009.02.26 18:44:03
Atla 2009.02.26 18:44:56