Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Smacika

0 bejegyzést írt és 1117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT,Hol is lehet ezt az egészet kezdeni. Jelenleg egy nagy multinacionális vállalatnál a KPMG-nél dolgozok mint compliance coordinátor (ÁFA bevallásokat készitűnk nagy külföldi cégeknek) Most…..
A Fidesz székházban a lenti kép tanúsága szerint erőszakot alkalmazó Sz. Ferenc ellen megszüntették a nyomozást arra hivatkozva, hogy amikor társával hona allá fogták a Fidesz székházban demonstráló aktivistát, és erőszakosan arrébb rakták, nem a személyi szabadságát…..
Krumplishal Kommentár nélkül... 2012.07.23 12:02:00
Mi látható a képen? A helyes megfejtők között Piedone CD-t sorsolunk ki! A képre kattintva lesz segítség......
Érkezett bicskei címemre száz 100 kanadai dollár 2 db ötvenes címletben Kanadából, Ontario államból, Guelph városából Judit és József címéről az enyémre: "BICSKE, HUNGARY - EUROPE". Kanadában élő olvasóink ugyanis találkoztak a Bicskei Szó Nyulas Anti betyár helyzetéről…..
Kezdjük egyből egy szemléltető ábrával, hogy be tudjuk lőni, hogyan is mennek nálunk a dolgok. Ha van egy aranyos, nagyfülű tacskód, meg egy 30 millió vitorlásod a Balatonon, melyik után kell adót fizetned? Logikus? Ésszerű? "Minden kutyára szükség van az…..
Egy hónap alatt nem sikerült továbbküldenie a szervizbe zs2 bevizsgálásra leadott fényképezőgépét az i-way kft-nek. Az elvileg 10 méterig vízálló Lumix FT2 2 méter után beázott, bár kiszáradás után még működött. Aztán eltűnt.Egy különös problémával fordulok…..
Vastagbőr Gabika számol 2011.07.23 08:35:00
Tegnap felváltva örömködtünk Zeroval, mert mindketten az Allianz Magánynyugdíjpénztárnál voltunk, míg meg nem hallottuk a NER hívó szavát, és ez a gátlástalanburzsujtőzsdecápa pénzintézet a kifizetések elindításának első napján átutalta a reálhozamunkat, aminek bizony…..
A ChangeWave legújabb kutatásában 4163 embert kérdezett meg (ezek közül több mint négyszáz nem az Egyesült Államokban lakik) és arra jutott, hogy a felhasználók jelentős része, egészen pontosan 46 százaléka iPhone-t venne a legszívesebben. Ennél csak egyszer, tavaly júniusban,…..
Smacika 2011.07.19 22:14:43
@rockjano:

"Te is tudod hogy a komoly médiamelósok Mac-en dolgoznak nem?? Aki profi grafikust ismerek mindenki Mac-en dolgozik. Jó tudom lehet PC-n is csak egyszerűen szar. És az a kevés pénz amennyivel olcsóbb (ha egyáltalán) az meg semmi. (csak a prineterem árából vehetnék néhány mac-et :-) a scannereméből meg vagy 20-at)
Persze szart lehet csinálni mac-en is de aki komolyan nyomja annak nem éri meg az a kis spórolás. Ha valaki Win -en grafikázik az már önmagában gyanús (volt már hogy jó volt de elvétve)"

Ebből látni, hogy egy kretén vagy... Mindenkinek a pofájábavághattad, hogy egy szkenner árából húsz gépet vehetnél.
Primitív.
Bár szerintem csak a szád jár, és maximum a cég, ahol robot vagy, az rendelkezik ilyen kaliberű printerrel, szkennerrel...
Te meg itt elnyomod a "király" dumát, pedig csak a telefonokról volt szó...
Az ugye nem rémlik, hogy az ios is unix alapú...de lehet rosszul tudom.
Ergo koppintás. Persze ettől még lehet fasza, de tele a pelenkám az ilyen majmokkal.
Menj és nyalogassad tovább steve seggét, sokat jelent ez neki hidd el.
Smacika 2011.07.19 22:18:18
@rockjano:
Köszönöm, megtisztelsz vele, hogy mérges lettél, mert akkor betaláltam...
Hogy ki a f..z arról lehetne még vitázni, de az eredmény fényében kétséges, hogy kell-e. :-)
A játék, ami nekem egészen addig egy vicc lesz, amíg a kezembe nem vehetem, elméletileg hosszú, mármint rekordhosszú (14 év, azért az már lassan egy teljes játékosgeneráció) fejlesztési idő végén elméletileg május elején jelent volna meg. Nos, Randy Pitchford, a Gearbox…..
Újabb vészharang kondult! Ezúttal a baloldali média veri félre, mondván, hogy a kormányzati elvonások miatt új adók kivetésére kényszerülnek az önkormányzatok.  "A magánszemélyek kommunális adója elnevezésű sarcot az önkormányzat saját hatáskörben kivetheti,…..
IDDQD Super Mario fps-ben 2011.03.22 20:06:00
Igazából szégyen, hogy csak most posztoljuk az elmúlt napok legjobb játékos videóját, mert többen is felhívtátok rá a figyelmünket, de jobb később, mint egyszer sem: Igen, ez a NES-es klasszikus Super Mario Bros első pályája 3D-ben, fps nézetben. Egy Brandon Laatsch nevű…..
Köszönjük Lézer Janinak, hogy még egy nyugodt szombat délutánt is be tud aranyozni a szavaival. Bár talán nem az országos nyilvánosságnak szánta....... de kiszivárgott, hogy mit mondott a hódmezővásárhelyi Közgyűlésben.     "Én soha nem szégyelltem, hogy mim…..
Ennél gyönyörűbb himnusz a világon nincs! Szöveget írta: Süveges András és Papp Attila ..
Update: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is!  Sikerült…..
Amikor a Holdra is mennek turisták, már nincs felfedezetlen pontja a Földnek és hátizsákos utazók lepik el Ázsiát, akkor valahogy nem tűnik olyan nagy számnak az, ha valaki biciklivel indul el, hogy bejárja Afrikát. Sokkal extrább lesz a történet viszont, ha megtudjuk, hogy valaki…..
IDDQD Az URL, ami egyben játék 2011.03.09 08:01:53
Azt hittem, hogy a Wolfenstein 1-D után új esélyes már nem jöhet a „Készítsünk egyszerű, de zseniális játékot” versenyben, erre itt az URL Hunter, ami megpróbált url-be sűríteni egy ügyességi játékot, egész hatásosan. A játék itt érhető el, rögtön elkezd…..
Smacika 2011.03.09 11:15:24
@Yooha: majd ha uwe boll meglátja...
Évek óta gyűjti a Smart-pontokat, de semmi értelmesre nem tudja beváltani? Mastodon megtalálta az ideális, soha vissza nem térő ajándéktárgyat, amire elverheti! Mobilos kép (bocs a minőségért) a Duna Plaza Smart Pont Centrum kirakatából... akinek van már, megírhatná, hogy a…..
A csokkervám avagy az asshole tax egyre népszerűbb és egyre változatosabb formákat képes ölteni a válság előrehaladtával. PIN-kód elvesztése esetén például 200 forintot számol a T-Mobile, ha az ügyfélszolgálatosuknak fel kell olvasnia egy új kódot: Azt hittem a T-Mobile már…..
Vastagbőr SP 2011.02.22 14:01:00
Aktuálpolitika a 40 milliós játszmában. Petra és Katalin meg is szívta ...  ..
Az utóbbi idők legdurvább fantomtartozását sikerült megnyernie Ingridnek. 6 éve basztatja a Fibernet egy olyan dekóder miatt, amit soha nem is adtak oda neki. Még a korábbi kábelszolgáltatótól szerezte, ami megszűnt, ő pedig nekik visszavitte az áhított HBO-dekódert. A Fibernet…..
Appdroid Visszanyal a Froyo 2011.01.22 07:00:00
.bbpBox28645770647306240 {background:url(http://a2.twimg.com/profile_background_images/151009514/twitterhatter.jpg) #d1d1d1;padding:20px;} p.bbpTweet{background:#fff;padding:10px 12px 10px 12px;margin:0;min-height:48px;color:#000;font-size:18px…..
Az alábbi bejegyzés   a  hivatali félretájékoztatás és cinizmus  újabb megkapó gyöngyszeme. Tisztelt Zugügyvéd!Ugyan az én történetem nem kapcsolódik szorosan a blog profiljához, de közzéteszem, hátha van az olvasók között olyan aki tud segíteni.A…..
Smacika 2011.01.12 18:15:03
@CyberPunK: Igen, igazságod vagyon, de olvasd el a passzust, ha van hozzá kedved, ez a törvény.
Igazábó, végigettem magam az egész törvénykönyvön, de túl falusi vagyok hozzá, hogy felfogjam.
A lényeg az, hogy nem is tudtam erről a dologról egész addig, míg a hivatalban fel nem világosítottak róla, hogy van egy ilyen opció.
Viszont ha van lehetőség, hogy megkapjam ezt az összeget (több, mint 3kiló) akkor élnék is vele, mert legális.
Smacika 2011.01.12 18:19:16
@Carrietta: Köszönöm, ezt elolvastam de nem értem, hogy kettő napon ami a lejelentés és a bejelentés között volt miért genyózik a hivatal.
Smacika 2011.01.12 20:48:47
@Póniló: Értelmezted is a szöveget, vagy csak elolvastad?
Direkt előbb jeleztem, hogy van meló, csak azután egy nappal jelentettek be az új helyre. A hivatal azt kifogásolja -hozzáteszem, ha nagyon szarrágó akar lenni jogosan- hogy 20-án szűnt meg a járadék, de csak 22-étől vagyok hivatalosan dolgozó állományban. Tehát az az egy nap bassza a csőrét amíg nem voltam bejelentve.
Persze ez többet nem fog előfordulni, mert tudom, hogy mi a szitu ezzel a dologgal, tehát legközelebb előbb bejelentetem magam az új melóba és csak utána megyek a hivatalba mijor már tudom, hogy mely naptól vagyok hivatalosan is melós...
Még annyit a dologhoz, hogy ha valaki ebből a posztból és a kommentfolyamból tanult és nem szívja meg mint én, akkor kicsit jobb lett a napom.
IDDQD A legszexibb gémertetkók 2011.01.12 08:49:00
A ranker.com állította össze a legjobb gémertetoválások top25-ös listáját, nyilvánvaló módon hímneműek voltak a lista összeállítói, mivel mindegyik csajra van varrva. Én mondjuk pár esetben vitatkoznék a "szexi" jelzővel, de tényleg viccesek. Óvatosan a…..
Smacika 2011.01.12 15:59:12
@Ebzon: C12H22O11
Smacika 2011.01.12 16:00:15
@Smacika: Továbbgondolva a dolgot, eléggé egyedi tetkó lenne. Sok ember tudná mi is az...:-)
Smacika 2011.01.12 16:04:38
@Ebzon: bocs, nem állt szándékomban megsérteni senkit...