Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mackofej

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában, hogy egy hónap pihenés után ismét elkezdtem 8 órában dolgozni, sokat agyalok ezen a témán. Egyrészt, mivel a gyereknek nem találtunk jobb/ugyanolyan jó bölcsődét a lakhelyünk közelében, mint a mostanija, így 1 órányi BKV-útra kerültem Bertie-től a hét három napján. Viszont az…..
Sok reptéren jártunk már, sok furcsaságot is láttunk, zongorától kezdve bódé terminálig minden fogadott már bennünket. Volt azonban három olyan reptér, amelyek annyira borzasztóak voltak (nagyon nehéz frissen lakkozott körmökel gépelni), hogy megérdemelnek egy külön posztot. Szerintünk ez a 3…..
Szexről nyíltan Nyúl a ketrecben 2017.07.17 17:44:35
 ..
mackofej 2017.07.19 06:18:04
@zia77: talán Várszegi Orsi
mackofej 2017.07.19 11:36:47
@Kulics: oh, elnézést. Csak hirtelen tipp volt. Bocsánat.
Őrületes, színes csokrok, elképzelhetetlen esküvői torták és megannyi észvesztő részlet- manapság már nem is lehet esküvőt szervezni valamilyen apró csavar nélkül. Fantasztikus esküvői részletek árasztják el az Instagramot, Pinterestet, és minden olyan platformot, ahová szívesen fordul az ember, ha…..
Apa születik Születésnapok 2017.01.18 12:39:01
Gyermekünk születésnapja mindig ünnep, egyesek szerényen, mások sátrat állítva ünneplik, ez egy szabad műfaj. De a szülők úgy tudják nekifutásból tökön rúgni magukat ezzel az eseménnyel, hogy évekig nem tudnak kimászni belőle. Nem is kell ehhez más, csak egy születésnapi buli sok-sok…..
Apa születik Beszólások 2017.01.16 21:21:00
Apátok igencsak konzervatív. Nyitott vagyok én mindenre és mindenkire egy bizonyos határig, de nem szívesen szorítom magam ideológiák, tézisek, hiedelmek korlátai közé. Értékrendem van, nem pártpreferenciám. A mi családunk igencsak multikulti lett, volt, és ez így alakult még…..
Gyermekeim, lassan mindketten intézmények ideiglenes kis lakói vagytok. Ezek rendkívül érdekes helyek, sokban eltérnek mindentől, ami körülveszi őket, ezek néha viccesek, máskor rendkívül dühítőek, de összességében az a lényeg, hogy nektek jó legyen. Hogy apátok mit morog közben, azt most…..
mackofej 2017.01.06 14:03:54
@Bryan Beersworth: hahaha nyáron Zamárdi. Tudsz extra sekély pocsolya partszakaszt? Én csak a nav üdülő előttit ismerem (nem navosként).
Apa születik Walk in a park 2016.12.27 13:14:50
Sok évvel ezelőtt egy nehéz fejlesztési projektbe kezdtünk, és a projekt akkori vezetője az első megbeszélésen (manapság meetingnek szokás hívni) a KPI-ok és a milestone-ok diszkusszálása után az issue-k detektálása előtt benyögte, hogy ez az egész nem lesz egy „walk in a park” Úgy készültem, a…..
mackofej 2017.01.06 13:36:10
Apa születik A születésed 2015.10.18 21:12:48
Vasárnap este van, a konyhában ülök. Te a nappaliban fekszel az ágyon, néha sírsz, de inkább nem, a nővéred Szófia hercegnőt néz, anyátok pihen és figyel rátok, hamarosan egymást váltva mentek fürödni, majd alvás következik. Béke van és nyugalom. A születésedet fogom elmesélni. Annak az estének…..
Apa születik A második terhesség 2015.10.15 00:07:54
Január 28-án egy vidéki megyeszékhelyen ébredtem reggel fél nyolc körül. Édesanyád 7 óra 26-kor küldött egy e-mailt, a tárgya csak ennyi volt: „szép jó reggelt. :)”. A levélben nem volt más, mint a terhességi teszt, ami két csíkkal félreérthetetlenül jelezte, megfogantál. Nem tartott sokáig ez sem,…..
Apa születik Fiamnak 2015.07.21 22:48:49
Anyád szerint neked is kell írnom, mert a nővérednek sokat írtam és ha velem valami történik te nem kapsz semmit. Ennek remélem kicsi a valószínűsége, de anyádnak kétségtelenül igazat kell adnom ebben. Szóval, újra itt vagyok, most már neked. Is.  Nehéz most írnom, nem is…..
Hazudtál. Már nem először és attól tartok, nem is utoljára. A múltkor figyelmeztettelek, ne akarj palira venni, de megint megpróbáltad. Semmi kedvem nem volt, de következetesnek kellett lennem. Közben majdnem megszakadt a szívem. A múltkor azt mondtad, hogy anya reggel nem adott…..
Apa születik Mocorogsz, Kispajtás 2015.04.01 21:47:17
Egyelőre így foglak hívni, ha tuti lesz, hogy fiú vagy, akkor leírom majd a már eldöntött nevedet is. Előkerült egy régi-új szereplő, Doktor Horror és felmerült a kérdés, mi a jobb: ha a várandós feleségemnek hányingere van, vagy ha a feje fáj, esetleg az, ha…..
Apa születik Féltem írni 2015.03.27 01:49:56
Eltelt az első 12 hét és minden rendben van. Nem volt ez mindig így és megmondom nektek őszintén gyermekeim, hogy igencsak aggódtam érted, (ha minden jól megy) drága fiam. Nem is mertem ide sem írni semmit, nehogy valami baj legyen. Egy vidéki városban ébredtem január 28-án reggel,…..
  Ha érted a mondatot és tudod, mikor szokta ezt mondani Buffer, akkor tudod, mi történt velünk.  Lányom, anyádnak  mondtam én, hogy gyorsan összejön, bár nem gondoltam, hogy három hónapot kell várni rá. Ja, hogy nem szabad elárulni a 12. hétig? Leszarom. Ez a blog olyan,…..
Életem legutóbbi nagy döntése óta eltelt több mint négy év. Most újra meghoztam egyet, nem állítom, hogy könnyebb volt, de azt igen, hogy legalább ilyen nehéz: akarok második gyereket. Nem jelentkeztem már egy ideje, szívesen írnám, hogy tömegek könyörögtek a következő…..
Felteszem a kezem, ha hibást keresünk, mert én mondtam C-nek, hogy menjen vissza dolgozni. Az első hónap tapasztalatai alapján nem tudom, hogy fogom ezt bírni hosszú távon. Szívás az egész. Gyereket nevelni sok szempontból boldogság, más szempontból egy iszonyú nagy szopás.…..
Az első komoly sokk akkor ért, amikor a beszoktatás alatt két napot nekem is el kellett töltenem ezen a varázslatos helyen. Lili bő egy hónapja jár oda és eddig elég rossz hatással van rá. Rám is, mert kitekerem a nyakát annak, aki még egyszer apukának mer szólítani. Nem…..
Apa születik Hank Moody megmondta 2012.09.30 10:52:54
Lányom, néztük a Californication negyedik szezonját, ahol a főszereplő azt hiszem, megmondta a frankót.  Negyedik szezon, második rész: Nem emlékszem, mikor változott meg minden, csak éreztem, hogy megtörtént. Egy nap még legyőzhetetlen voltam, érinthetetlen. A következőben…..
Apa születik Hogyan tanítgatlak? 2012.08.23 14:09:44
Nagyon kicsi vagy még lányom, de napról napra okosabb. Leírom neked, hogy életed korai szakaszában apa hogyan próbál tanítgatni. Soha nem olvastam könyvet arról, hogyan kell tanítani egy kisgyereket, és lényegében senki sem mutatta ezt meg, szóval lehet, hogy baromi rosszul…..
Két hetet töltöttünk el egy szép tó partján igazán jó helyen a 16 hónapos gyerekemmel. Fárasztó volt, de most megyek vissza szabadságról először úgy, hogy azért még szívesen maradnék itthon is kicsit.  Nem nagyon volt kedve a szabadság alatt blogot írni, bocsánat attól…..
Apa születik Beszólások 2012.07.06 14:12:00
Tegnap három nap után hazajöttem, a feleségem (bár ilyen tudom, hogy nincs) de PMS által kínozva apró szarvakat növesztett, és ennek megfelelően is fogadott. Beszólt, de engem sem kellett félteni.  Beszéltünk valamelyik este, amikor egy vidéki városban voltam, hogy hozzak valami…..