Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxwell murder

0 bejegyzést írt és 435 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március 4-i dátummal a Közép-Duna-völgyi Környezetvédelmi és Természetvédelmi Felügyelőség engedélyt adott a benyújtott, a Római-partra tervezett mobil gát hatásait vizsgáló Környezeti Hatástanulmány-ra (KHT). Könnyen lehet, hogy ezzel elhárult a legfontosabb akadály a…..
az alábbi naplórészlet kitalált történet, a valósággal való bármilyen egyezés csak a véletlen műve lehet Kedves Naplóm! Ma eszméletlenül jó napom volt. Sikerült egy izmosat belerúgnom megint a Jobbikba, amit a szerető közönség visongva fogadott. Kevés embernek van…..
maxwell murder 2013.12.31 23:44:41
@Nemzetstratégia: mert a 4k! nem parlamenti párt, ennyire egyszerű. de miért kéne bármelyiket is "támogatni"? mindig is utáltam ezt a "támogassunk egy pártot" mentalitást, meg hogy védjük őket orrba-szájba, foggal-körömmel. védjék meg saját magukat, megvannak rá a módszereik, egyáltalán nem kell őket félteni. lazán, a szavazatunkkal, vagy egy-egy demonstráció alkalmával lehet őket támogatni, de amúgy...én ennél, és szerintem ezt Puzsér is így gondolja magáról, az ember sokkal autonómabb, minthogy beálljon ezek mögé, mint valami katona. Neked se kéne védeni őket, nyugodtan írhatnál fikázó cikkeket rájuk nézve, mert olyantól pont sokkal hitelesebb a kritika, aki summa-summarum az "ő oldalukon áll" (ezt a kifejezést is utálom). A kommunistát egy hajszál választja el a náciktól, a szocialista meg lehet nemzeti szocialista is, de szerintem még az se. egyszerűen megvan a véleménye és mer belelépni olyanok szájába - sokszor polgárpukkasztó módon és provokatívan -, amihez mások nem. és ezt nem a szokásos balibsi aggódásban teszi, hanem teljesen más kontextusban és narratívában, számomra pont ettől hiteles. ugyanilyenek a kritikái filmekről, előadókról, bármiről. igen is kellenek az ilyen kritikusok, gondolkodók, értelmiségiek, közszereplők, civilek, akárkik, akik mernek "punkok" lenni egy ilyen társadalomban és van hozzá elég intellektuális kapacitásuk.
maxwell murder 2014.01.02 15:17:54
@Nemzetstratégia: nem hiszem, hogy támogatná őket, nem ez jön le.

de-de láttam és ő tényleg mindenkit fikáz, pont ezért jó. olyanokat meg nem kell fikázni, akiknek nincs hatalmuk és semmit nem hallani róluk, mert az nem releváns. nem kapott el a gépszíj, mondtam, hogy sok midnenben nem értek vele egyet, de ettől még bírom. neked is ugyan úgy foglalkoznod kéne a Jobbikkal, lehet őket nyugodtan kritizálni, attól függetlenül, hogy azt a politikai vonalat támogatod. pont ettől lesz jobb egy mozgalom, hogy vannak értelmiségek, akik irányítják, nem úgy, hogy tele van prolival, akik bólogatnak. mert jelenleg sajnos ez a helyzet, ezért tart ott ahol.
Jobbegyenes Lábszag a temetőben 2013.12.30 21:56:32
Nem mondhatom, hogy egy kicsit is értenék a focihoz. Sőt azt sem, hogy úgy általában vagy egyáltalán érdekelne. Tulajdonképpen csak a köröttem lévő barátok rajongása az, ami szomszédossá teszi számomra ezt a sportágat, ami által megérthetem a szurkolói lét romantikáját, az…..
maxwell murder 2013.12.31 15:32:37
@stark (a fideszre szavaztam 2010ben): dehogyis, mert mindig ott van az ideológia a háttérben és emiatt az egésznek rossz szájíze lesz, amitől hányni tudnék. sajnos az van, hogy az "elnyomott" színesbőrűek szenvedéseiért valahogy, valamilyen formában nekünk mindig vezekelni kell a történelmi sérelmek miatt és ezt jól a pofánkba is dörgölik, ezzel van a baj, ezért vagyunk ilyen esetekben közönyösek. meg ugye azért, mert a kutyát se érdekli ha pl. a cigányok lerabolják a fél országot, megölik, akiket tudnak és ez három sort kap az újságban, míg a többivel tele van a média.
Fasiszta köszöntés miatt alaposan megbüntették a horvát hátvédet, a játékos nem érti. Horvátország és a horvát foci újra nemzetközi kritika kereszttüzébe került nem sokkal azután, hogy az Izland elleni rájátszásban a balkáni ország kivívta a 2014-es brazíliai…..
Megfogadtam, hogy nem írok többet sem Vadai Ágnesről, sem a családon belüli erőszakról, de mégsem tudom megtenni: egyszerűen nem lehet megkerülni sem a DK harcos szüfrazsettjét, sem a „nők elleni erőszak” mindent uraló emlegetését. A politika nagyágyúi ránehézkedtek egy…..
Év: 1999 Nemzetiség: Ausztrál Vanessa Amorosi hamisíthatatlan dance slágere tökéletes ellenpontozása ennek a novemberi esős napnak. Ma amúgy is csütörtök van, ez pedig pont jó alapozó lesz a hétvégi lazításhoz. Vanessa még ma is aktív és hazájában még ma is képes…..
90 TikTak - Fránya csengő 2013.11.19 09:44:18
Év: 1997 Blogunk kétéves pihenője alatt mindannyiunk nagy örömére megtörtént a magyar kultúrtörténet elmúlt 50 évének legjelentősebb lépése, végre feltöltötték youtubera az Erica C Dance School legékesebb gyémántját. Kiscsaj és Kiscsávó azóta is legendás párosa még…..
maxwell murder 2013.11.22 11:31:57
Ezennel végetért a Főtáv és az Urbanista nagy közös játéka, a Lakótelep-bajnokság, melyben 2013 legnépszerűbb, legszerethetőbb klasszikus, távfűtött, panellakótelepét kerestük. Az izgalmas verseny győztes a képen is látható Rákoskeresztúr lett! Íme a részletes…..
Asztúria zászlaja a győzelem keresztjével, alfától omegáig Betiltották a karácsony és a húsvét, mint ünnepi elnevezések használatát Asztúria, az észak-spanyolországi tartomány iskoláiban. Asztúria szocialista kormányzatának oktatási minisztere, Ana González Rodríguez…..
Megtámadott és több helyen megharapott egy 8 éves kislányt egy kutya Kínában, Shanxi tartományban. A gyereket az utcán támadta meg az állat, majd több helyen megharapta és egy autó mögé vonszolta. A kislányt egy arra járó férfi mentette meg. A gyereket kórházba szállították,…..
maxwell murder 2013.07.02 21:10:59
Bevezető mentegetőzés. Olyan szokott lenni, hogy valamit sokáig nem írok meg (most is posztba öntésre várakozó kiállításismertetők, könyvrecenziók, épületbejárások és más csudák nyomják a lelkemet). De olyan még nem volt, mint ezzel a poszttal, hogy megírtam, feltöltöttem…..
A KAFF és IndaFilm közös animációs szemléjén diplomafilmek is indulnak. Ezek az MMKA és NKA támogatásával készültek a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Június 23-ig lehet megnézni, és szavazni rájuk az IndaFilmen. Az animációs fesztiválról többet itt olvashat, filmekre itt…..
maxwell murder 2013.06.14 15:09:14
Jobbegyenes A multikulti vége 2013.05.30 13:52:19
Svédországban tüzek gyúltak. Talán pont a svédek számára meglepő, de akik nyitott szemmel járnak, nem pedig a liberális média píszí véleményrovatainak übertoleráns "merjük feladni magunk" világából tájékozódnak, már kevésbé az. Európa saját ellenálló képességét…..
maxwell murder 2013.05.30 15:15:37
@clegane: te két teljes különböző problémáról beszélsz. azok az emberek, akik kint voltak 2006-ban, ők többnyire dolgoznak, adót fizetnek és nem a segélyes élősködnek. áh, midnegy, nincs kedvem ezen vitatkozni, ha te ezt a két problémát azonosnak látod, akkor egy fasz vagy, ennyi.
Mielőtt bármibe is belekezdenénk, mindenképpen szeretnék egy rövid köszönetet mondani a sorozat stábjának, valamint kifejezném szívből jövő gratulációmat is, hiszen ez a kis csoport napról napra végrehajtja azt, ami csak kevés szervezetnek vagy embernek sikerül élete folyamán.…..
ZSajánló készítés közben leltem rá erre a kincsre, ami ma este lesz a film+ kettes csatornáján a Gyilkos hőség. Én így komment nélkül betolom ide a film leírását: Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a…..
maxwell murder 2013.03.18 12:44:51
Ratyi, libi, katkó, pina, pina, pina és picsa. A szél befújta a Mandiner szerkesztőségébe a ma elhíresült, ELTE-s diáklistázást. Kommentár nélkül következzenek az egyetemisták jellemzései pattanásos, szexéhes elsős szakmunkásképzősök egyetemista társaik…..
maxwell murder 2013.02.19 16:47:02
@Alfőmérnök: ennyi.
Dr. Mátyás Ference cikke eredetileg az ars boni jogi folyóiratban jelent meg. A Fidesz és KDNP frakció aláírásával 2013. február 8-án benyújtott Alaptörvény-módosítás az Alapörvényben rögzítené, hogy a részben vagy egészben államilag finanszírozott felsőfokú…..
maxwell murder 2013.02.11 14:52:10
@DezInf: ezek vágyálmok, haver. milyen normális ország? milyen normális fizetés? a Nyugathoz képest mi mindig is szarok leszünk. próbáld már meg felemelni a fizetést jogszabályokkal! a multik úgy kitakarodnak innen, mint a szar! az állami cégek sem fogják felemelni a fizetéseket, mert akkor meg az állam megy csődbe. ezt kéne már felfogni a sok idiótának. dolgozni kell, keményen és nem a nyugatiak seggét kell nyalni és az ő országukat építeni. ezek ide rabolni jönnek + még az "agyakat" is elszívják. de szídjátok nyugodtan az országot!
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Live Info Tüntetés a nácik ellen 2012.12.02 12:30:12
Ma délitán 3 órától közösen demonstrál a Fidesz, az MSZP, az LMP és az Együtt 2014 Mozgalom az antiszemitizmus, a nácizmus és a nácik ellen. ..
maxwell murder 2012.12.02 16:20:26
@Panel Pro-Lee: jójó én ezt tudom:) de most meg követeli, hogy ítéljék el a Jobbikot, amikor a Fidesz ezen a rendezvényen részt vesz, komolyan hogy lehet valaki ennyire segghülye?:)
Idén nem történt megegyezés, az Uniós költségvetésről szóló tárgyalások a végső szakaszába érkeztek. Az Európai Parlament elkészített nekünk egy nagyon fasza applikációt, amely az Európai Bizottság 2011-es éves beszámolóiban található számokon…..
Az a baj, hogy az emberiség történetén végig húzódó és napjainkban is mindenhol érzékelhető jelenség kapcsán, a rohadék nácik, ócska módon „cigányozni” kezdenek. Az a baj. Bizony, a családtagok közötti szex nem a beteg romák specifikuma és fordítva, a jelenség létezik…..
Az ATV kamerája véletlenül rögzítette az esetet, sőt azt, ahogy maga Ferenczi mondja: „A mieink dobtak fejbe.” Az eset azért pikáns, mert a szélsőjobboldali média, és maga a sértett is körbehaknizta a médiát, ki nem mondva - illetve a szélsőjobboldali portálokon kimondva -…..
maxwell murder 2012.08.08 15:02:13
@komplikato: Én meg nagyon sokáig antirasszista voltam, aztán miután minden haveromat megverték már vagy háromszor, rájöttem ,hogy ez egy kurva nagy faszság:)

@kanálwarrior: De én magyar vagyok, egy közösség része, aminek te nem érzed magad, tehát én büszke vagyok azokra, akik velem egy közösségben élnek és letettek valamit.
maxwell murder 2012.08.08 15:03:25
@kanálwarrior: Jól van, további vergődést, remélem majd egyszer agyonvernek a cigányok.
maxwell murder 2012.08.08 15:48:32
@Kakimaki0123456789: a kormányom? mármint a magyar kormányom? tehát te nem magyar vagy? te, figyelj, a politikai programban azért ez is benne van, mármint ha a Jobbikra célzol:) A különbség meg annyi, ohgy míg a cigányok valószínűleg kevesebbet lopnak, de a cigányok elviselhetetlenné teszik az életet és nem csak anyagilag, hanem fizikailag is, mert nem hogy pénzed nincs de még meg is ölnek. Remélem érzed a különbséget. Jah, persze, nem tudom mi van vidéken :) Aha...Nekem el se kell oda mennem, hogy tudjam mi van ott és amikor elmegyek, akkor is ugyanezt tapasztalom, sőt a vidéki ismerőseim is ugyanazt mondják vissza. Milyen érdekes egybeesés.
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
maxwell murder 2012.08.06 21:03:57
@lyia: de miért kéne bárminek is lennie ott ahol a Toroczkai van? itt msot arról van szó, hogy mi van ott, ahol a cigányok vannak. jó esetben semminek nem kéne történnie, de nem, ott az van, amit fentebb leírtam.
maxwell murder 2012.08.06 21:13:24
@lyia: de még mindig nem ez a kérdés, hanem, hogy ahol a cigányok vannak ott mi van.
maxwell murder 2012.08.07 00:29:37
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: és ők is terrorizálják, rabolják a falu lakosságát? az utcán kint szotyiznak 10 gyerekkel és a járókelőkkel kötekednek, köpködik őket? fogjátok már fel végre, hogy nem csak a lopásból van elegünk, sőt az még a kisebbik rossz! meg tudod, arányok, azok a fránya arányok...
"Az én filozófiám szerint az összefogás nem szándék kérdése, hanem erő kérdése. Ha van erő, van összefogás, ha nincs erő, nincs összefogás. Ez nem minden országban van így, de ilyen félázsiai származékoknál, mint mi vagyunk, ez így működik" – válaszolt Demján…..