Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lenya1

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog Az MK6-os végzete 2012.08.09 08:08:37
Az Armybox felajánlásának köszönhetően és apa jóvoltából kerülhetett sor a következő kis tesztre, bár inkább nevezzük bemutatónak. Történetünk főszereplője a brit hadseregben is rendszeresített MK6-os sisak. Az MK6-os sisak nem kevlárból, hanem ballisztikus nylonból…..
lenya1 2012.08.14 20:26:56
@apravetz: ott a pont!
 Az utolsó jelentősebb háború, a porosz-francia óta Európában a boldog békeidők honoltak. Kisebb csetepaték keleten, az Ottomán Birodalom határán, gyarmati felkelések letörése, kolonizáció előfordult (az Oszták-Magyar Monarchia is ekkor jutott gyarmathoz Kínában), marakodás Ázsiában a konc felett,…..
Combat Gear Blog Primus Primelite 2012.02.10 08:00:00
A fejlámpák sokszor bizonyultak már nagyon praktikusnak, főleg mert nem foglalják le folyamatosan a kezünket. Ahogy megannyi mást, az eredetileg túrázók-sportolók által használt fejlámpákat a modern hadseregek lassan de biztosan átvették ezeket is.   A Primus főleg a…..
Legtöbben máig meg vagyunk győződve arról, hogy ő lehetett volna az első magyar Forma-1-es pilóta, mások szerint nem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Subba Prodigy acapella 2012.01.13 14:12:00
lenya1 2012.01.13 23:06:45
Pontosan harminc évvel ezelőtt a Lengyel Népköztársaság (LNK) területén a kora hajnali órákban már zajlottak a belügyi szervek különböző titkos akciói, majd reggel 6-kor egy vérbeli tisztséghalmozó, Jaruzelski tábornok-pártfőtitkár-kormányfő-miniszter nyilvánosan…..
IDDQD 9,3 millió egy nap alatt 2011.11.09 23:56:00
Ennyit adtak el az új Modern Warfare-ből a premier napján, lehetne bűvészkedni a számokkal, és belemenni értelmetlen összehasonlításokba mozis premierekkel, de inkább nézzünk pár érdekes részletet:1,5 millió ment el a világszerte X boltban tartott éjféli nyitásokon (ahol X…..
lenya1 2011.11.10 10:04:09
@Felsmukk: Sokkal! :) De amikor ledől az Eiffel torony az azért ott van....
Korábban beszámoltam a Discovery Channel Repülj velünk Alaszkába! című sorozatáról, ami az USA-ban Flying Wild Alaska címmel fut, s azt írtam, hogy remélem a Discovery tanult a korábbi hasonló szakmailag specifikusabb sorozatok tapasztalataiból, s végre rendes fordítást…..
Megbocsáthatatlan paródiának tartotta Hitler, hogy a Duna legszebb városa az „Attila hun ivadékai” által lakott Budapest, és nem valamelyik "Niebelung" város. A magyar főváros nemzetiszocialista stílusú lemásolása mellett Linzben épült volna fel a világ legnagyobb és leggazdagabb múzeumi negyede,…..
lenya1 2011.02.19 10:35:38
@ROZ:
Ne aggódj lett volna 2. Vh csak dolfi helyett lett volna más aki vezeti a németeket...
Fővárosi Blog A Westendbe rohansz 2011.01.29 07:00:00
Cikksorozat Finta Józsefről  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/westend/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3", "target":"blank",…..
A Russia Today tévécsatorna mindent eszközt megragad a tegnapi repülőtéri terrorakcióval kapcsolatban: egy műsorukban a Modern Warfare 2 emlékezetes "No Russian" pályáját hozták összefüggésbe a véres valósággal. Azoknak, akiknek első hallásra nem tiszta, hogy kerül…..
lenya1 2011.01.26 15:48:04
@Lázár:

És amikor régen a gyerekek fakardoztak? Nem gondolod, hogy hócsata közben fejlődik a taktikai érzékük? Lehet ők is terroristák lesznek! :) Repülés a lényeg tegnap IL-2ztem egy kicsit, pont az volt a lényeg, h telibetaláljam a Marat csatahajót!

Miért vetted meg a gyerekeidnek a GTA-t? Az is 18 év felettieknek van?
lenya1 2011.01.26 17:18:00
@OftF: Igen passzol.
Pilu A nigger gyarmat végnapjai 2009.10.28 18:39:00
 Ha egy multi le/kivonul, nem hagy maga után mást, csak éhes szájakat. Pedig mennyire vártuk őket, eljövetelüket imába foglaltuk. Reméltük, hogy hoznak knowhow-t, tőkét, tudást, technológiát. Adókedvezménnyel, ingyen telekkel, piaccal és olcsó munkaerővel kedveskedtünk…..
lenya1 2009.10.28 22:39:52
Én dolgoztam 3 évig egy multinál, nem volt rossz.
De...
Nem betanított munkás voltam, előrelépési lehetősége azoknak volt akik segget nyaltak. A munkának semmi köze nem volt hozzá. Ha jóba voltál a főnökkel és a holdudvarával akkor léphettél. Ha velük nem értettél egyet akkor egyszerűen és gusztustalanul kinyírtak... A külföldi igazgatók mindig hozták magukkal a haverjaikat, és azok meg a saját haverjaikat, szerelmeiket...stb a legjobb állásokra.A munkásoknak a lehető legkevesebbet fizették a legszarabb, legnehezebb munkákért. Kb mindent elvártak tőled, a bónuszt simán visszavonták mert ők úgy gondolták (a bevétel alapján volt a bónusz, de ezt le sem szarták) Idióta tréningekre küldtek mindenkit ahol a székek beállítását tanították perceken át!!! Az igazgató és a felső vezetés úgy lopott, hogy szerintem a VII. kerületi polgármester is hozzájuk járt továbbképzésre. Ellenben kicsinyesek és még köszönni sem tudnak, (tisztelet a kevés kivételnek lassan úgy gondolom hogy a köszönés valami "fejletlen Kelet Európai" szokás) arról meg nem is beszélek hogy mennyire lenézték a magyarokat. Jah és ezek mellet egy kanyi kibaszott fillér adót sem fizettek, a munkáltatói járulékok kivételével!

Lehet hogy nekem volt ilyen rossz a tapasztalatom, de szerintem egyik kutya másik eb.

A baj azzal van hogy túl sokat engednek meg nekik. Én pedig kisvállalkozóként a bevételemhez képest sokat fizetek a közösbe, viszont engem szarrá is ellenőriznek. A saját országomban a saját vállalkozásom semmiféle támogatást nem kap. Egyszerűen több adót kéne tőlük behajtani, tegyenek vissza valamit ide... Ennyi és akkor béke lesz.
 A Wermacht fiatal mesterlövészében, és a bujkáló zsidó lányban van egy közös. A szerelmük, a mozi. Nekem is. El lehet bújni benne. De most háború van, érzem, ez nem lesz elég alap a fiataloknak a romantikára. Sőt! Ebben a filmben, Becstelen brigantyk, a feszültség a Band…..
90 Nénó I. – Rendőrautók 2009.07.14 17:57:00
Következzen most valami, amitől blogunk férfi-törzsközönsége egészen biztosan elájul majd, és elfelejti nekünk az utóbbi pár, kissé feminin jellegű posztot. Nem a Pixy Baba meg a MyLittlePony, hanem minden fiúgyermek álma, a Kék Villogó, némi sziréna aláfestéssel!…..
Kedves régi barátunk és kommentelő harcostársunk Titus Pullo Urbino nagyon jó témát választott. Így március 15-e után pár nappal joggal elvárható, hogy a Szabadságharc eseményeit időrendben, földrajzilag, és tábornokok neve szerint ABC sorrendben is felidézze mindenki. D, mint…..
Most pénteken este lesz a Gladiátor névre hallgató történelmi csoda film, amit nincs olyan élö ember a földön aki még ne látott volna, legyen az akár szomáliai kalóz, vagy bébifókát bottal agyonverő eszkimó. De vajon észrevetted a filmes bakikat eddig? Vagy csak csorgattad a…..
A német szövetségi határőrség rendőrség terrorellenes kommandójának megalakításáról és az alaptudnivalókról szóló első rész után most – ahogy az agrármarketing profijai mondanák – kukkantsunk be egy kicsit a cég hátsó udvarába, ahol a majorság néha bizony a trágyadombon kapirgál. A GSG-9 túl…..
Az első rész után lássuk, hogyan folytatódik és fejeződik be Mária Terézia leghűségesebb huszárának története. Katonai pályájának csúcsát az 1774-ben elnyert tábornagyi rang, a marsallbot megszerzése és a bécsi haditanács elnökévé való kinevezése képezte.…..
lenya1 2009.03.04 18:25:01
Ezzel a kétrészesre tervezett poszttal Hoerbi kolléga lepett meg bennünket. Amint azt olvasóink látni fogják, a Lusitania témája olyannyira többfunkciós, hogy tán még a konteóblogba is beleférne, de tiboru - miként az igazán nagy formátumú férfiak - tényleg tud veszíteni... Kezdődjék tehát a finom…..