Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madhunter

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt hallod, hogy szent, akkor azt gondolod, hogy egy tökéletes keresztényről van szó. De az az igazság, hogy sokkal inkább egy tökéletlen, bűnös emberről, akit élete egy pontján Isten a szeretetével megragadott. Íme hét ember, akik elég mélyről indultak. Egyiptomi Szent…..
Madhunter 2019.03.20 18:55:10
Szent Ágostonnál szerényen elhallgatják a tényt, hogy ő bizony fiatal korában -mai értelemben legalábbis- biszexuális volt:

"Kicsapongó életet élt, olthatatlanul szomjazta a testi élvezeteket, később a Vallomásokban a következőket írta ezekről az évekről: „Mi volt legnagyobb élvezetem? Szerelmet adni, szerelmet kapni. De engem nem elégített ki a lélek vonzódása a lélekhez: a barátság ragyogó birodalma. Mámoros gőzök szálltak folyton testi vágyaim mocsarából és ifjú erőm forrásaiból, és úgy ködbe, homályba burkolták szívemet, hogy nem tudott különbséget tenni a szeretet csendes derűje és fajtalan kívánkozás sötétsége között.” Nem tévedés. Valahányszor Ágoston barátokról beszél, nem lányokra vagy asszonyokra, hanem férfiakra gondol." idézet helye: Giovanni Papini: Szent Ágoston (ford. dr. Révay József); Kairosz Kiadó, 30. oldal + wikipédia:
hu.wikipedia.org/wiki/Hipp%C3%B3i_Szent_%C3%81goston#cite_note-2.

A mi jó Szent Istvánunkról az hírlik, hogy a lovával/a nejével együtt élve temettette el Tonuzoba törzsfőt, aki az ősmagyar hitet választotta a szerető kereszténység ölelésével szemben. Mellesleg a "pogány" Koppány annyira volt pogány, hogy a bizánci (ortodox) keresztény volt, ezért a biztonság kedvéért István inkább felnégyeltette.

Boldog Gizelláról is azt rebesgetik hogy azért érte el csak a "boldog" fokozatot (bár hiányzó dokumentáció birtokában azt is csak félhivatalosan) az egyház által megállapított mennyei ranglétrán, mert túl sok "pogányt" (értsd: az ősmagyar hitet követőt) vettetett máglyára, így biztos ami biztos, szentté már nem avatták.

Aztán ott van áldott emlékű Marchiai Szent Jakab inkvizítor, akit Lépes György erdélyi püspök hívott be (az sem volt egy Márton Áron, 1437-ben gyakorlatilag az ő rendelete miatt robbant ki az erdélyi parasztfelkelés, más néven: Budai Nagy Antal-féle parasztfelkelés). A jó Lépes püspök megbízásából Jakab atya a sírjukból is kiásatta és megégettette azokat, akik Lépes rendelete ellen lázadva átsodródtak az eretnekekhez. Ugyanis történt, hogy ez a derék püspök arra kötelezte a jobbágyokat, hogy a tizedet új pénzen váltsák meg, csakhogy a régi pénz értéke egynegyede volt az újnak, emellett tizedfizetésre akarta kötelezni az ortodox vallású románokat is. Forrás: hu.wikipedia.org/wiki/L%C3%A9pes_Gy%C3%B6rgy_(p%C3%BCsp%C3%B6k).

Én mindezek felett azt a sajátos evolúciót sem értem, miként lett egy tömeggyilkosságra uszító sivatagi vihardémonból maga a tripolárisan sugárzó szeretet...

Persze mindezeknek akár az ellenkezője is igaz lehet, mert ki tudja, melyik forrást ki, mikor hamisította a saját szájaíze szerint.
Elásott kincsek a Margitszigeten? Lehetséges ez? Gondoltuk volna, hogy miközben a Margitsziget ösvényeit tapossuk, valahol a lábunk alatt értékes kincsek rejtőznek? Régi népmondák szerint egykor kincseket rejtettek el a Szigeten, s elődeink hittek is a mondáknak. Több híres írónk is beszámol rejtett…..
A Harmadik Birodalomban 1938-ban a legnagyobb ellenségnek kikiáltott zsidók mellett megkezdődött a cigányok összeírása és elkülönítése. 1940-től a megszállt lengyel területre szállították őket, és többségüket Buchenwaldban, Auschwitzban vagy Ravensbrückben meggyilkolták. Ez volt a roma holokauszt, a…..
Bear Gryllsnek van egy olyan műsora a Discoveryn, amiben celebeket visz el magával mérsékelten veszélyes túlélőtúrákra, és rajtuk keresztül mutatja be a szakma alapfogásait. Ez azért jó, mert a tévé előtt ülve az emberből önkéntelenül kiszakad, hogy ha Ben Stiller nem hal meg egy ilyenen, akkor ő…..
Az ország arany- és készpénztartalékát őrizték a budai várhegyben kialakított többszintes bunkerrendszerben, amely most eladó. Lefalazott átjáró az egykori Belügyminisztériumba (Fotó: Falanszter.blog.hu)..
Tegnap délután, jóval a ma hajnali eredményhirdetés előtt megjelent a Wikipedia The Voice-oldalán, hogy Király Viktornak kellett távoznia a műsorból (majd rá két órára ennek cáfolata). Mivel az oldalt tulajdonképpen bárki szerkesztheti, nem volt szabad felülni neki, amikor…..
Több „Molotov-koktélt” dobtak ma hajnalban egy romák lakta házra Hatvanban. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy van-e etnikai szál a történtekben. - írja a HEOL. Szerintem az is baj, hogyha egy embernek is eszébe juthat egy országban egy ilyen hír hallatán az, hogy ez…..
A ballib tábor egyet kipipálhat a követelései közül. Most, hogy már közel a hatalom, de pont az egykori segéderő miatt veszélyben a kétharmad, a FIDESZ vezetése (maga Orbán többször is) végre megtette azt, amit évek óta elsunnyogott az "egy a tábor, egy a zászló" elv…..
Néhány éve olvastam Malota Lászlótól "A gyalázatosak szentélye" című, önéletrajzi ihletésű könyvét, ami a kispapok és az egyházi méltóságok titkos életére és képmutató erkölcsösségére húzza rá a vizes lepedőt. Többen rögtön…..
Hatvanhat évnek kellett eltelnie, hogy a holokauszt áldozatainak leszármazottjai hangsúlyozottan egy elenyésző kisebbsége rádöbbenjen, hogy a MÁV bűnös módon segítette a náci német birodalmat a zsidók deportálásában. Ők most Chicagóban kitalálták, hogy 248 1771 milliárd…..
Madhunter 2010.02.11 22:56:20
”Akik nem tudnak magukról bőrt lehúzni, azok másokról próbálnak meg bőrt lehúzni.”

„Persze hogy haláltábornak hívják ezeket, hisz egyesek számára a munka egyet jelent a halállal.”

„Ha emancipálják a zsidót, ki fogja emancipálni a magyart?”

Mivel Szálasi védett gettót állított fel a zsidóknak (ld:
www.nol.hu/archivum/archiv-486138), a védelem, élelmezés, lakhatás, közüzem, stb. ki nem fizetett költségeiért és ezek kamataiért, valamint Kun Béla, Szamuely Tibor, a Lenin fiúk, a patkányköztársaság, Rákosi Mátyás, Péter Gábor, Farkas Mihály, Gerő Ernő, Apró Antal, a körmös Bauer és a többi zsidó terrorista által Magyarország ellen elkövetett terrorcselekményekért (gyilkosság, kínzás, emberrablás, lelki terror, gyűlöletszítás, lopás, sikkasztás, közvagyon eltüntetése, stb) követeljük Magyarország részére kárpótlás megítélését.
Milyenek is az „Új erő” külpolitikai elképzelései és törekvései? Egyáltalán: vannak-e ilyenek? A kérdésnek különös aktualitást ad, hogy október 24-én a Jobbik nemzetközi együttműködési megállapodást kötött négy nyugat-európai radikális és/vagy…..
Abetyárúristenit! Plakátnéző 2009.06.05 08:00:00
Azért jó egy-egy választás, mert akkor beindul a plakátháború. Így van ez most is, mindenki igyekszik a meggyőzés útján előrébb lépni. Mára már alaptétel lett a polidiliben, hogy mi itten kurva jó fejek vagyunk, amazok meg ottan szarszemétládák. Elmebeteg plakátokat szép…..