Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Drága Bunkócska

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szabolcs beküldése következik:Úgy érzem igen nagy fogás esett a hálómba. Német kollégák számára készítek elő nyári budapesti programokat. Elkezdtem gyűjteni idevágó linkeket, hogy ők bogarásszák ki, melyik programot / nevezetességet tegyék bele a kétnapos…..
Budai barátom (a továbbiakban: Bébé) mutatta nekem azt a furcsa kiadványt, amit az egyik reggel talált postaládájában. Bébé elmondása szerint arra lett figyelmes, hogy a láda kinyitása után a fél esőerdőnyi, duguláselhárítást reklámozó cetlik hullása közben Morvai Krisztina…..
Drága Bunkócska 2009.03.12 12:45:37
Legalábbis a The Amazing Race című, amerikai reality-vetélkedő szerint, aminek vasárnapi adásában bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit is gondolnak az erdélyiekről az amerikaiak. Maga a műsor, ha valaki nem ismerné, egy afféle Flúgos futam-80 nap alatt a Föld körül…..
Az enwc jogi tanácsadói cégtől kaptam egy közleményt, melyben néhány alapinformációval szolgálnak az online aukciós szájton vásárlók számára. Mit lehet tenni akkor, ha az eladó megtagadja a termék átadását például arra hivatkozva, hogy az elért ár véleménye szerint túl…..
Drága Bunkócska 2009.03.04 16:53:57
Csak jók a tapasztalataim. Eddig úgy 35 alkalommal vásároltam az ebay-en. Érték: 2 és 200 euró között egyenként.

Kisebb probléma két alkalommal volt.

Kínából (azon belül Hongkongból) rendeltem egyszer egy sztereó bluetooth headsetet. Nem jött meg 45 nap alatt sem. Írtam a kínainak, erre néhány órával később visszaküldte nemcsak a termék árát, de a kifizetett szállítási költséget is. Majd egy hét múlva kiderült: a posta volt a hibás, a termék megjött a címemre, de a posta nem értesített ki (pontosabban a nyilvántartás szerint ki lettem értesítve 2-szer is, s nem mentem érte, pedig a valóságban egy szál értesítés sem jött a postaládámba), s a posta visszaküldte Kínába a terméket "címzett nem kereste" szöveggel. Ennek ellenére az eladó azt mondta: nem baj, magára vállalja a postaköltséget, ne fizessem ki neki. Ezek után természetesen ismét tőle rendeltem meg ugyanazt. Másodszorra meg is jött.

Aztán egy amerikai nőtől rendeltem a feleségemnek csillogó ezüst stretch-nadrágot. Kérdésemre, hogy milyen méret, a válasz az volt, hogy M. Persze aztán érkezett egy M-jelzésű, de valójában XL-nek megfelelő valami, amit akár én is felvehetettem volna. Mondtam a nőnek, hogy ez valahogy nem kóser dolog, visszaküldtem neki. Erre küldött egy ugyanolyat S/M méretben és plussz ingyen egy övet hozzá bocsánatkérésként, hogy téves jelzésű terméket küldött.

Szóval engem ott még soha senki nem csapott be. Általában mindenki mindent betartott, sőt volt aki túlteljesített. Pl. egy másik kínai a tőle rendelt 16 GB-os memóriakártyát DHL-lel küldte el, pedig én csak sima légiposta-küldést fizettem neki.