Regisztráció Blogot indítok
Adatok
curby (törölt)

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid TOP 10 Gengszter filmek 2012.09.15 12:00:00
Régóta szerettem volna már megcsinálni ezt a 10-es listát, mivel ahogy sokaknak, úgy nekem is nagyon közel állnak a szívemhez a gengszter filmek. Most a Fékezhetetlen kapcsán, úgy gondoltam, eljött az ideje, hogy összeszedjem a 10 legjobb gengszterfilmet. Vajon Vito Corleone, Tommy…..
A Zombieland rendezője, Ruben Fleischer gengszterfilmet készített. A remek színészgárdával megtámogatott krimi-thriller a 40-es évek Los Angelesében játszódik, ahol Mickey Cohen tartja rettegésben az embereket és rengeteg fejfájást okoz a becsületes zsaruknak. Mit lehet ellene…..
curby (törölt) 2012.06.28 10:57:45
Szerettem volna azzal kezdeni, hogy Adam Sandlernek ehhez az ég világon semmi köze. A stáblistát átböngészve nem is találjuk sehol a nevét, ám többen a Sandler istállóból érkeztek. Frank Coraci, a Távkapcs és a Nászok ásza rendezője dirigálhatta a vígjátékot, a…..
curby (törölt) 2012.06.27 16:07:32
Filmdroid Mortal Kombat info 2012.06.18 21:40:00
Még a 90-es években Paul W. S. Anderson hozta el a gyöngyvászonra a Mortal Kombat mozifilmet, amely megélt egy gyengébb folytatást is. Jó ideig beszéltek a harmadik részről, majd egy rebootról kezdtek suttogni. Időközben Kevin Tancharoen előállt egy új ötlettel, egy komor és…..
A New York Times azt írja, hogy Hollywood elfelejtette miképp kell akciófilmeket készíteni. Az akciófilm hivatalosan is elhalálozott. Speciális effektekkel megspékelt pizsamába bújtatott színészek rohangálnak a vásznakon. Hol vannak az igazán kemény fickók, akik meg tudnák mutatni…..
 Észak-amerikai box officeNégy új szélesebb körű bemutató is volt, de egyik sem tudta megkaparintani az első helyet. Sőt, elég gyenge nyitányt produkáltak   Sajnos az Aardman produkciójára ezúttal is csak kevesen voltak kíváncsiak. A Kalózok! animációs filmet készítő…..
 A legtöbb pités színészről elmondható, hogy a harmadik rész után szépen el is tűnt a mozikból. Voltak próbálkozások, de csak páran mondhatják el magukról, hogy fel tudnak mutatni egy-két sikert.   Jason Biggs az első rész előtt a tévé képernyőjén próbálkozott,…..
Filmdroid Box Office: Védhetetlen 2012.02.20 16:33:00
 Észak-amerikai box office   A Marvel egyik képregényhőse visszatért, de nem úgy, ahogy azt a Sony várta volna. A stúdió állítólag azért vágott bele a folytatásba mert a jogok visszakerültek volna a képregénykiadó berkeibe. Öt évvel ezelőtt Mark Steven Johnson…..
Még mindig az Expendables 2 PG-13-as besorolása. Valószínűleg hallunk még néhány magyarázkodást a stábtól, majd a végén hozzáteszik, hogy még így is überelni fog mindent a folytatást. Ezúttal Terry Crews vette védelmébe a produkciót, szerinte Julia Roberts az öregfiúknak…..
Észak-Amerikai box officeA Paranormal Activity hatalmas sikere után úgy döntött, hogy létrehoz egy olyan részleget, ahol csak a mikroköltségvetésű, pár százezer, 1-2 millió dolláros horrorokat fognak gyártani illetve forgalmazni. Ennek első darabja Az ördög benned lakozik, amit…..
curby (törölt) 2012.01.09 15:15:40
@Dean6: egyetértek!
ennek a filmnek még a bemutatója is ócska volt.mikor megláttam a moziban csak nevetem rajta.furcsa ízlésük van annyi biztos.a sherlock holmes 2 nagyon jó volt!
Rooney Mara Hollywood egy feltörekvő színésznője, esélyes, hogy sztárrá váljon. A kritikusok körbedícsérték A tetovált lány jenki verzióját és természetesen Marának is kijutott a jóból. Ilyenkor előfordul, hogy egyesek kihasználják az alkalmat, hogy eddigi filmjeiket…..
Filmdroid Box Office 2011.12.25 22:26:00
 A múlt heti felállás annyiban változott az első három helyezett körül, hogy ezúttal a Mission Impossible: Fantom Protokoll ugrott az első helyre, mivel már nem pár száz helyen látható, hanem több, mint 3400 moziban vetítik. Az új premierek mindegyike csalódást keltő…..
Egy ideje próbálják összehozni a Szellemirtók harmadik részét, a Sony csak úgy hajlandó rábólintani a filmre, ha Bill Murray-t is sikerül meggyőzni. A színész azonban már a kezdetektől kezdve szkeptikus volt, nem igazán volt kedve leszerződni a produkcióra. A legutóbbi hírek…..
Az Expendables folytatásának első előzetese nem mutat semmit, gyakorlatilag egy névsorolvasásnak is betudható, de mégis iszonyat hangulatos, remek kedvcsináló. A nagy öregek megmutathatják hogyan kell akciózni, a Taylor Lautner-félék meg csak üljenek le elé és tanuljanak. A…..
curby (törölt) 2011.12.15 11:47:27
@bucbuc: menj én nézd meg az elhurcolvát vagy a wanted-ot vagy esetleg a bérgyilkosékat.talán az neked való!
ez a jövő év legvárosabb filmje nálam!
 Ha már Csizmás Kandúr nem lehet elmenni szó nélkül a Shrek mellett sem. Jó pár évvel ezelőtt a DreamWorks gondolt egyet és egy puhos, fingó-böfögő csúnyaság mellé bepakolt egy rakás ismert karaktert a klasszikus mesék világából, de e mellett a humorral sem spóroltak,…..
A jövő év egyik leglátványosabb produkciójának ígérkezik a Csatahajó (Battleship) sci-fi akciófilm. Ugyan elvileg a közkedvelt társasjáték alapján készült az alkotás, de valójában nem sok köze lesz hozzá. Néhány csatahajó békésen úszkál az óceánon, majd űrlényekbe…..
 Megtörtént eset alapján – teszik közzé a film elején, ha esetleg valaki még nem tudta volna, akkor most vésse az eszébe. De mivel a keményöklű Jason Statham a főszereplő, így csak abban lehetünk biztosak, hogy volt egy eset jó 30 évvel ezelőtt, amikor egy tökös…..
Axel Foley detroiti rendőr Kaliforniából látogatóba érkező gyermekkori barátját megölik, ő pedig nyomozni kezd a gyilkos után Beverly Hills-ben. A detroiti mocskos szájú, dörzsölt hekus sajátos módszereivel mindig a helyi kollégák előtt jár egy lépéssel, a végén pedig egy…..
Régen volt már, amikor Jim kipróbálta a pitével...khm, szóval nem most volt az első rész, de jövőre érkezik a negyedik mozifilm, amire újra összehozták a régi csapatot. A rendezői poszton Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg, a Kalandférgek első két felvonásának a direktorai…..
curby (törölt) 2011.10.13 10:09:07
A Halálos iramban ötödik felvonása a franchise legsikeresebb darabja lett, az Universal nem teketóriázott sokat, berendelte a folytatást, amelyet ismét Justin Lin fog dirigálni. Lin e miatt hagyta magára a Hegylakó remake-et és a Terminátor 5-öt, aki állítása szerint már…..
curby (törölt) 2011.10.04 12:02:21
Filmdroid A Tűzjáró (Firewalker) 2011.09.29 21:13:35
 Chuck Norris miután úgy kétszer eltűnt ütközetben és megakadályozott egy USA ellen irányuló (szedett-vedett) inváziót hagyta magát rábeszélni, hogy otthon hagyja szakállát, egy kis mosolyt erőltessen magára és megmutassa humoros oldalát. Mert neki ilyen is van. Yoram…..
Filmdroid Contraband előzetes 2011.09.29 21:28:41
2008-ban mutatták be a Reykjavik-Rotterdam izlandi thrillert, Hollywood nem volt rest, gyorsan kivetette hálóját a jogokra, majd Mark Wahlberget tették meg főszereplőnek. A rendezői feladatokat Baltasar Kormákurra bízták, aki az eredeti film főszereplője volt. Wahlberg karakterének…..
curby (törölt) 2011.09.30 10:11:48
Ehh, még egy remake, bizonyára tele van már mindenkinek a hócipője ezzel. Ezúttal a 13: Game of Death thai horror thrillert vették elő. Daniel Stramm, a The Last Exorcism ördögűzős film rendezőjét nyerték meg az angol nyelvű változathoz és David Birke ugrott neki a…..
 Mel Gibson a 70-es évek vége felé kezdte a szakmát, majd Ausztráliából Hollywoodba utazott, ahol hamarosan a csúcson találta magát és ott sikerült megvetnie a lábát. Sikerek jöttek és mentek, a bulvársajtó abszolút nem örült, hiszen róla nem igazán tudtak összeszedni…..
curby (törölt) 2011.09.11 10:10:15
A Shreknek vége, azaz mégsem. Csizmás kandúr külön spin-offban bizonyíthatja, hogy egymaga is képes elvinni a hátán egy animációs filmet és érdemes rá külön frahchise-t bízni. A borzalmas Shrek 4 után vajon bízzunk abban, hogy a DreamWorks összekapta magát? ..
curby (törölt) 2011.09.11 10:00:19