Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FieldingMellish

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X Faktor vasárnap esti műsorában ment le az a jelenet, amelyben egy saját bevallása szerint Amerikában már befutott és ismert, de Magyarországon még nem annyira ismert Miriam nevű énekesnő megdobta mikrofonnal a zsűrit, mert nem tetszett neki, hogy a zsűrinek nem tetszett a produkciója. Azóta a…..
Az Összezárva Friderikusszal című műsor stábja biztos kibírta röhögés nélkül a címszereplő felmondását, hiszen a műsort ilyen címmel alap, hogy nem lehet folytatni egy másik műsorvezetővel, bár ez utóbbi eshetőség sincs kizárva, tudtuk meg egy neve elhallgatását kérő stábtagtól. A díszletet…..
Bartók Rozi A koreai popkultúra rohamos terjedésének köszönhetően Dél-Korea egyre több embert foglalkoztat, azonban egy országot csak a termékein keresztül nem lehet teljesen megismerni. Ebben a cikkben olyan dolgokat gyűjtöttem össze, amiket az ember nem feltétlenül tanul meg a sorozatokból,…..
A Nagy Médiaháború hetedik napján az RTL Klub Híradója újabb frontot nyitott, és kicsit megpiszkálta Orbán Viktor lányának esküvőjét is, illetve az ott történt Sajnálatos Események utóéletét, egy olyan csodálatos riportban, hogy azóta is csettintgetünk. Van itt minden, de…..
Dömsödi Gábor, az egykori Névshowr társműsorvezetője botrányszagú könyvet írt Friderikusz és Hajdú serpája voltam címmel, amiből a hétfői Blikk szemezgetett. A 2001-ben, az MTV-n indult műsor kapcsán Dömsödi azt írja, Hajdú volt a szükséges rossz, az oldalkocsi, aki…..
FieldingMellish 2013.10.07 14:48:08
Sokan még a nevüket sem ismerik - nem sokáig marad ez így, azt hisszük -, mégis ők vannak perpillanat a toppon: Barcelonában a Huawei mutatta be a világ legizmosabb mobilcsaládját, tetején az 1,5 gigahertzes, négymagos processzorral (rajta pedig Android 4.0-val) hajtott Ascend D…..
FieldingMellish 2012.03.04 13:59:35
@facsig: Látom otthon vagy a témában.
www.telecomlead.com/inner-page-details.php?id=4929&block=Broadband
Röviden. LTE berendezés eladás részesedés: Ericsson 44%, ALU 30%, Huawei 8%
Mellesleg a Huawei cuccok sosem voltak élenjárók a méret és a fogyasztás csökkentésben.
FieldingMellish 2012.03.04 14:50:55
@Kompli:
Javítsatok ki, ha rosszul tudom, de a 4G=LTE (3G, 3,5G WCDMA)

Az,hogy miért építettek ki szervízközpontot itt vagy miért adták ingyen (vagy majdnem a cuccot pl. a Telenornak) az egy hosszabb történet. Hogy csak egy motívumot említsek, referenciát akartak az EU-ban.
FieldingMellish 2012.03.04 15:17:19
@munkanelkuli: Én is így gondoltam (Kompli is említette a ZTE-t).
Vasárnap hozta le a NOL, hogy a Fidesz tömegdemonstrációval bizonyítaná mindenkinek, hogy a kétharmad a kormány és a Fidesz mögött van, de Kósa szerint a tél nem kedvez az ilyen jellegű rendezvényeknek. Megjegyzem, nem az időjárással van a legfőbb probléma ...Az Index tegnap írt…..
Vastagbőr Suli kettes portás 2011.07.29 11:33:00
Az Amerikai Egyesült Államok, mint a demokratikus nyugati világ vezető hatalma időről időre megnézi, hol, merre hogyan állnak a demokráciával a nagyvilágban. Nos, az egyensúlyok és fékek 200 éve működő rendszerében valószínűleg egy kicsit furcsának találhatják a magyar…..
Irónika azt a kérdést feszegeti, hogy ha van egy áruszállítók számára kijelölt várakozóhely, azt ő miért is nem vehette igénybe szabályosan ilyen céllal. Ki és hogyan dönti el, hogy aki ott megáll, az árut szállít vagy nem? Történt velem egy érdekes eset, mely akár a blog…..
FieldingMellish 2011.07.15 08:08:51
@barbie83:
Egy kis segítség a megértéshez: SilentSound a kommentelő nickjére célzott és ph=f (lásd pl. latin).
Bár az is lehet, hogy ezzel sem sikerül közelebb jutnod a megoldáshoz.
Szöul, Dél-Korea A Tesco fel szerette volna egy picit lendíteni a házhoz szállítási üzletágát, így azt találták ki, hogy a polcok fotóit, rajtuk a termékekkel, kiragasztják a metróban. Minden terméket elláttak egy QR-kóddal, melyet az okostelefonok le tudnak olvasni. Az utasok a…..
Az iPhone 4 magában sem ronda éppen, de azért még lehet tovább pimpelni. Aki szeretné a műanyag toknál erősebben kényeztetni telefonját, valamint nem sajnál további 120 dollárt, annak remek választás lehet a Snow Peak Titanium iPhone 4 Case. A karcmentes titánból készült házat…..
FieldingMellish 2011.07.12 03:56:56