Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsigaBige

25 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két bőrönddel és egy szótárral vágott neki Japánnak Maya, aki aztán gyorsan rájött, hogy utóbbinak nem sok hasznát veszi. Posztja tulajdonképpen pillanatfelvételek sorozata arról, milyennek is látja egy 1998-ban egy évre érkező, de azóta is ott élő európai ezt a számunkra…..
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
CsigaBige 2011.11.23 12:49:12
@csizo: Te pedig valószínűleg szuperintelligens...irigyellek.
CsigaBige 2011.11.23 14:56:24
@nemecsek ernő áruló: Azt hiszem rossz helyre címezted a kommentedet. Én se arról nem írtam egy szót sem, hogy a bírói ítélet helyes volt-e (amúgy biztos jogot végeztél, hogy ennyire tudod, hány évre kellett volna leültetni), sem pedig arról, hogy szeretni kell-e ezt a "szardarabot" vagy sem. Annyit írtam, hogy ha van rá igény (azt sem írtam, hogy én igényelném), és visszaveszi a csatornája, akkor miért utasítaná vissza... Nem értem az indulatodat, szerintem mindannyiuknak van nagyobb problémája annál, hogy Stohl András ügyén bosszankodjunk. Ha Téged ennyire bosszant, majd ne nézd a műsorát, és máris véded az egészséged. Szép napot!
CsigaBige 2011.11.23 14:59:37
@nemecsek ernő áruló: Ja, és az USA törvényeivel szerintem kár példálózni, náluk azért is börtön jár, ha a mikróra nem írják rá, hogy élő állatot/embert ne tegyél bele, mert kipurcantod...
hogyvolt X-faktor 2x09 - 1. döntő 2011.10.17 09:00:00
Jelentem, vettem az első komoly akadályt, és a teli tüdőből visító tinitömegen komoly erőfeszítések árán átküzdöttem magam (bár legközelebb a bozótvágó kést sem hagyom ki a túlélő felszerelésből), sőt a dobhártyám is megúszta 8 napon belül gyógyuló sérülésekkel…..
CsigaBige 2011.10.17 15:47:36
@lucc.gizi: végre valaki egyetért velem! El se hiszem, eddig mindenki engem ugatott le, hogy milyen szívtelen vagyok... :)
CsigaBige 2011.10.17 16:19:46
@kumm: Szuper! :) Akkor lassan megnyugszom az ízlésemet és a hallásomat tekintve :)
Egyébként nekem is Baricz a kedvencem. Hatalmas figura a srác, nagyon jó adottságokkal. A tinilányok pisilni fognak utána (meg a fiatalságukat sirató idősebb nők is :)).
CsigaBige 2011.10.19 15:40:00
@Ditti82: Dejódejó :)
Újabb epizódhoz érkeztünk a gigadrámai zenés reality válogatásos szakaszában, lássuk, sikerül-e űberelni a múlt hetit. A Négyek ezúttal 4 sötét száguldó Seattal érkeznek, hogy fantomkép formájában realizálódjanak a színpadon. Remélem, egyszer tényleg bedobnak majd…..
CsigaBige 2011.09.12 09:30:43
Ja, csak összehasonlításképpen: A 'Rolling in the deep' Adele és Katica előadásában, mindkettő élőben:
Adele:
www.youtube.com/watch?v=FiMK9e0h6YE
Katica:
www.youtube.com/watch?v=wBmlwTS30NU

Ha valaki a kettőt végighallgatva azt mondja, hogy Katica jó volt, annak semmi zenei hallása. Értem én, hogy szabadon értelmezi a dalt, meg nem másolja Adelet, de azért nem kell ilyen fülsértően hamisan énekelni...

Ja, és korbeli különbség sem sok van, Adele is 1988-ban született.
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
CsigaBige 2011.05.05 17:57:01
@bubo cupropenis:
Szerintem te nem tudod mit beszélsz...ZSKF ok, szűnjön meg. De BGF?! Tudod milyen intézmények tartoznak a BGF-hez? Hallottál már a PSZF-ről? A Corvinus után a legszínvonalasabb gazdasági iskola (ha nem jobb). Sokan, ha könyvelőt keresnek, kikötik, hogy a PSZF-ről érkezzen. Igaz, hogy a színvonal - ahogy az összes felsőoktatási egyetemen - csökken, ennek ellenére azt gondolom, hogy ettől az iskolától nem szabad megszabadulni.
E heti versenyzőnk igazán menő helyen található, az V. kerületi, felújított Egyetem téren, az Egyetemi templommal szemben, igazi kis európai hangulatsziget közepén. Külön érdekesség, hogy a Véndiák étterembe pont aznap tértem be tesztelni, amikor Csaba a Centrálban evett:…..
CsigaBige 2011.03.29 12:58:09
@kkiskati: Hogyne lenne: Borravalóval együtt egy ezresért ehetsz 3 (!) fogásos menüt a Liszt Ferenc téren (Fresco, Buena Vista). Gyönyörű, stílusos helyek, és asztalhoz kísérnek! Nem mellesleg nagyon finom az ebéd mindkét helyen, választani is lehet kétféle főételből (néha az előételből). A többi éttermeben is van menü, de általában a desszertért külön kell fizetni.
CsigaBige 2011.03.29 14:23:09
@kkiskati: Tudod, a Buena Vistában 860-ért van 3 fogásos menü...Remélem nem baj, hogy szinte minden nap nálunk eszünk a kolléganőimmel, és "csak" 140 Ft borravalót hagyunk. Eddig csak és kizárólag azt éreztem, hogy örömmel látnak minket. Ráadásul a víz - kevés kivételes alkalomtól eltekintve - alap náluk.
Egyszer menj el!
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetjük a nap képét: VV Anikó öltözködés közben nem figyelt oda az egyik mellbimbójára, ő viszont igen...
CsigaBige 2011.02.04 11:49:00
@saint555: ezek szerint em nézed...meglepődnél, mert ha nem is IQ-ban, de általános műveltségben Éva verné az átlag magyart. Volt néhány vetélkedő, amiből ez tlejsen egyértelműen lejött, pedig alapvetően Éva egy buta nőnek mutatja magát legtöbbször...
Körülbelül négy éve történt az ominózus eset, minek következtében könnyedén meg is halhattam volna. A következő volt a forgatókönyv:Nem éreztem magam valami jól, nehezen kaptam levegőt, így meglátogattam háziorvosomat, aki egyébiránt legjobb barátom édesapja, nagyon jó…..
CsigaBige 2010.04.18 17:31:22
@Tmagnólia23:
"Az ingyenes ellátás színvonala ne legyen más, mint a fizetősé..."
Csak tudnád, hogy 46 éves korodig már mennyit fizettél az adódból ezért az "ingyenes ellátásért" Szerintem megdöbbennél, ha összeszámolnád.
Egyébként nekem is volt perforált vakbélgyulladásom, ezért is olvastam végig a sztoridat. Nem kellemes dolog, pláne, hogy nálam abszolút az orvosok nézték be a tüneteimet (még a lakatos apukám is előbb rájött a diagnózisra, csak nem hittek neki az orvosok), és ezért perforálódott. De nem írom le itt a történetet, nekem egy egész posztom kerekedett belőle. Ha van kedved, olvasd el: szepvilag.blog.hu/2009/10/08/hajszalon_mulott_de_tuleltem
Kutyával az élet vidám, új barátságokkal, napi több óra friss levegővel, rengeteg játékkal telik. Amíg az ember nem lakik velük egy fedél alatt, fogalma sincs arról, hogy milyen egy ilyen állat szeretete, hűsége, és hogy milyen erős kapocs tud kialakulni köztük és az…..
Már több cikket is írtam álláskeresés témakörben, először a fejvadászokról tártam fel néhány tévhitet és azok cáfolatát, aztán pedig a munkáltatók/fejvadászok visszajelzési hajlandóságáról írtam néhány sort. Ami miatt azonban most billentyűzetet ragadtam az az, hogy…..
Praxis Pucsítson jobban 2010.03.29 09:21:00
Volt hasonlóban részem, akkor nem röhögtem, de utólag igen. Pont utazás előtt elkezdett elég komoly mennyiségű vér folyni belőlem és nem a megfelelő testnyílásból. Persze megijedtem, hogy mégis honnan jöhet (mármint belekből esetleg, mert az nagy gáz). Mindenhol "jöjjön…..
CsigaBige 2010.03.29 22:08:45
Az Alice Csodaországban után a Disney egy másik klasszikus próbál bemutatni egy teljesen más szemszögből. A stúdió a Csipkerózsikát szeretné újra elmesélni, ezúttal a gonosz boszorkány állna a történet középpontjában és az ő szemszögéből követhetnénk a történéseket,…..
CsigaBige 2010.03.24 14:52:21
Ma a metrón egy vak hölgyet láttam, mellette feküdt a vakvezető kutyája. Egy ideig néztem, aztán elhagyva a megállót, az utastájékoztató hang bemondta, hogy a Forgách utca következik. Abban a pillanatban a kutya egy pillanat alatt felállt, a gazdája megdicsérte, majd az ajtóhoz…..
CsigaBige 2010.03.24 09:25:55
@a wow rossz: Igen, mert minden nap hallani, hogy kutyák harapják át emberek torkát...én többet hallom, hogy emberek vágják át emberek torkát, és emberek kínoznak állatokat. Akkor én arra szavazok, hogy a kutyák ne tarthassanak embert a városban!!!
Nem, nem Bruce Willisről beszélek a Sakálból, hanem egy olyan csoportról, akiket annyi legenda, tévhit, és az álláskeresők meg nem értése leng körül. Miután én is egy ilyen cégnél dolgozom, úgy döntöttem véget vetek a tudatlanságnak, és eloszlatom a kételyeket a…..
CsigaBige 2009.10.20 09:17:10
@mldrv: te pedig túl keveset...
Amúgy persze lehet tévedni, de tévedni még az is tud jelölttel kapcsolatban, aki szakmailag ott van. (Például nem figyelt eléggé a testbeszédre,ami árulkodott volna arról, hogy hazudozik, vagy esetleg egy lusta disznó:)) Ettől függetlenül a megbízóink 90%-ban a mi jelöltjeinket veszik fel. Úgy érzem ez nem lehet véletlen...
CsigaBige 2010.03.15 01:32:53
@köleskutya: Kedves Köleskutya!
Sajnálatos módon igazat kell adjak abban, hogy a fejvadászok a diplomás, nyelvet beszélő emberekre koncentrálnak, ennek azonban nagyon egyszerű oka van: a fejvadászat, mint szolgáltatás a felső-, középvezetők, illetve specialisták keresésére van kiélezve, amely szintek betöltéséhez a munkáltatók a legtöbb esetben diplomát várnak el, a nyelvtudás pedig attól függően szükséges, hogy esetleg nemzetközi cégről van szó, ahol a munkatársakkal majd idegen nyelven kell kommunikálni, vagy esetleg a vevőkör lesz majd külföldi, amihez szintén elengedhetetlen. A kulcsszó az előző mondatban a munkáltató volt, azaz a mi megbízónk, aki megszabja, hogy milyen szaktudással, tapasztalattal kell rendelkezzen a leendő munkatársuk, a fejvadsz pedig ezeket a paramétereket követve szűri le a jelölteket. Ha a megbízó cég azt mondja, hogy nekik bizony tökéletes, ha nincs diploma, de van 10-20 éves vezetői tapasztalat, akkor e szerint keresünk. Ez így működik. Mi egy szolgáltatást nyújtunk a megbízó pénzéért cserébe, ezért pedig az ő elvárásainak kell megfelelnünk.
Sajnos az utolsó kérdésre én is nagyon nehezen tudnék válaszolni, valóban nehéz az Ön helyzete, amire megfelelő tanácsot nehéz adni a mai Magyarországon, ahol nemcsak Ön, hanem a fiatalok sem jutnak álláshoz, diplomákkal, nyelvtudással, tapasztalattal...amiről valljuk be, nem a fejvadsz tehet, szerintem nem lehet összemosni a két kérdést.
Szívből kívánok sok sikert az álláskereséshez!
CsigaBige 2010.03.17 10:26:48
@köleskutya: Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de ennél többet én sem tudok segíteni. Én sem valami karitatív alapítványnál dolgozom, akik a munkanélküliek megsegítésére teszik fel az életüket, hiszen a mai világban örülhetek, hogy van állásom (fiatalként számomra az jelenti a legnagyobb problémát, hogy a fizetésemből képtelenség félretenni a családalapításra...rajtam akkor Ön fog segíteni?). Azt javaslom, hogy a megfelelő fórumon tegye fel a kérdését, hiszen ahogy az előző hozzászólásomból ki kellett volna derüljön, a fejvadász cégek nem az Ön elhelyezésére specializálódnak. Ajánlani tudom a munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozókat (ha már mindenképp tanácsadó céghez fordulna), akik leginkább a diplomával nem rendelkező munkatársakat keresik a megbízójaiknak. Sok sikert kívánok!
Pompás, a Homár ollója hegyére illő sztori H. Éváé és G. Zoltáné, bár ők talán nem röhögnek rajta annyira szívből. Az Elmü olyan abszurd váddal illeti olvasóinkat, amilyet direkt se lehetne kitalálni. Éváék bejelentést tettek az ELMÜ-nél, hogy a villanyórájuk túl sokat…..
CsigaBige 2010.03.12 12:36:09
@Diódejó: Dió ez dejó volt! :D
Amint már egy előző cikkemből kiderült, egy fejvadász cégnél dolgozom. Már az említett írásból is kiderült, hogy véleményem szerint nagyon sok tévhit kering erről a szakmáról. Természetesen minden tévhitnek van alapja, de általánosítani nem szabad. Mint ahogy amikor…..
Rna a tudatos vásárlók új generációját képviseli: ugyan nem találta meg a blokkot, mégis addig erősködött és addig győzködte a Tally Weijl kelletlen eladóját, amíg visszakapta a szakadt ing árát. Fiatal kora ellenére határozottan, de udvariasan állt ki az igazáért, és mi…..
CsigaBige 2010.03.11 12:41:03
@horex: Hát, szerintem próbálj meg értőn olvasni:
"pénteken úgy gondoltam, megérdemlek valami friss szerzeményt, így be is toppantam harmadmagammal a WestEndbe...
Habár nem vagyok híve a mosatlanul felvett friss szerzeményeknek, most mégis ezt kaptam magamra kedden...Amikor hazaértem, megvizslattam közelebbről is a ruhadarabot..."

Tehát pénteken megvette, hazavitte, aztán kedden felvette, elment benne dolgozni, ahol észrevette, hogy lyukas az ing, de nem volt nála váltás, így nem tudta lecserélni. Az pedig, hogy nem reggeli-otthoni tükörbenézés után esett le neki a dolog, azért egyértelmű, mert nem emelte volna ki utána, hogy miután hazament, megvizsgálta a ruhát...Merthogy lehet nem gondolnád, de van olyan munkahely, ahol tükör is van.
Ennyi. Mielőtt alázol valakit, legalább figyelj oda rá...
Wayne küldte nekünk az alábbi vallomást ami a mai fiatalság szempontjából eléggé jelentős meg tény feltáró, mert mindenkinek van egy hasonló sztorija ami így praktikus hogy megismertetjük az internetezőkkel, meg az utókornak: C ya all 8))) Nah, hat sokat gyozkodtek a Sracok h irjak…..
 Megtörtént. Mélységesen megalázott bennünket a magyar országgyűlés. Parlamenti képviselőink – a szocialista párt vezetésével, a Fidesz asszisztálásával - tegnap sárba tiporták emberi méltóságunkat, megkérdőjelezték kulturális identitásunkat, megfosztottak…..
...vagy az altatástól! Mert Szegény kutyusokra ez vár most! Aki csak tudja, hirdesse! Én már megtaláltam a kis kedvencemet közöttük! :) 2009-12-10 Teltház van az Illatos úton!   Teltház van az Illatos úton! Volt már ilyen, de most hetek óta - az állatvédő…..
Unok a szaros mindennapjaimról írni. Kit érdekel? Úgy értem, hogy az a baj, hogy engem nem érdekel már. Sose fejtek meg vele semmit. Újraolvasni majd évek múlva fogom (lehet, hogy soha), és akkor is max a magam szórakoztatására (mert biztos jókat fogok mosolyogni egykori önmagamon).…..
Legjobb zenék Vad Fruttik - Rió 2009.10.26 13:49:00
A várpalotai srácok... Ritka, hogy egy zenekar profi is legyen és szórakoztató is egyszerre. Úgy tűnik, hogy ezt a nehéz kettősséget sikerrel ötvözte az 1995-ben alakult Vad Fruttik. Íme ékes példaként egyik kedvencem: Rió. ..
CsigaBige 2009.10.27 11:09:47
Mert mostanában ez a legújabb divat. Csak egy valamit nem értek... Ha ennyire rossz egy rendszer, akkor miért használják? Valami miatt mégiscsak fellépnek rá az emberek, mégiscsak eltöltik ott az x időt. A fejlesztők újabb hibát követtek el: fejlesztettek. eddig azért sírt a …..
A világ szép Ünnep és árulás 2009.10.23 18:48:00
Valami szörnyűség történik az országban. Sajnos az ünnep nem ünnep többé. Már az se számít, hogy mely pártot támogatjuk szimpátiánkkal, szavazatunkkal, hiszen nincs különbség közöttük: MINDEGYIK hazagyalázó, ünneprontó. Nem mentem el egyik rendezvényre sem, amit az…..