Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PG989

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég utópisztikus elgondolás, de az tény, hogy régen volt búza a Duna-parton, még ha nem is mező formájában. Egykoron búzanagyhatalom voltunk, és Ferencváros volt a székesfőváros, sőt az egész ország éléstára. Ugyan az alábbi elképzelés az alkotó, Dévényi Márton szerint…..
A zsiliplopás kapcsán abszolút jogosan felmerült, hogy nem csak a fémtolvajokkal van a baj, hanem a lopott cuccot átvevő illegális telepekkel is. Kiskunfélegyházán kedden találtak egyet, írja a baon.hu: "– Április elsejétől csak az folytathat fémkereskedelmi…..
A rovatmagazin.hu, egy egy rovásírással foglalkozó honlap készített egy rövid interjút Dúró Dórával, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökével.  (Dóra tényleg jó csaj, bár árnyalja a képet, hogy hozzáment Novák Elődhöz.)   "Gribek Dániel: A…..
PG989 2010.02.04 02:09:45
Szeretném tudni, a blog szerkesztői milyen megoldást tudnak ajánlani?
Se mszp, se szdsz, se mdf, de fidesz - oké ezek leszerepeltek kisebb-nagyobb mértékben.
se Jobbik- Zeroék szerint le fognak szerepelni.
Rendben. Lehetünk pesszimisták,de azzal csak azt érjük el,hogy még többen mennek küldföldre és soha nem térnek haza...
Változás kell!! Egyedül szemléletbeli változást a Jobbik kínál az elmúlt 20 évhez képest.

Ez az állandó, fanyalgás, fikázás egy idő után kurva idegesítő, ha a kákán is a csomót keresitek. A "Nemzethalálhoz" hozzá akartok járulni? Menjen mindenki nyugatra? vagy mi?
Van egy sejtésem. Talán pártot akartok alapítani? Választáson szeretnétek indulni? Mint TomCat.....?? pff

Ha azt szeretnétek,hogy a Nemzet kimásszon a szarból, akkor időnként kiemelhetnétek a jó dolgokat, vagy tehetnétek javaslatokat, építő kritikákat! Tudom ez lesz a vádirat... blablabla

On: amerikai oktatáspolitikától el kell határolódni - különben ember-gépek leszünk kissé túlozva, termel-fogyaszt- többet termel, többet fogyaszt- este pedig Mónika-show, Győzike, üres fej, céltalanság
Mindenképp erősíteni kell a Nemzettudatot, mert összefogás az jelenleg NINCS, ennek eszköze lehet a kulturális-történelmi gyökerek hangsúlyozása.

Pár javaslat:
1. segélyt és a többi szociális juttatást a társadalom számára valamilyen szinten hasznos embereknek kellene juttatni, tehát büntetlen közelmúlt, pl kis értékű lopás esetén már meg lehetne vonni bizonyos időre, vagy örökre

2. börtönök: többet költünk jelenleg börtöntöltelékekre mint az egyetemistákra. Legyenek a börtönök közel önellátóak pénzügyileg. Mindenkinek járjon kenyér, víz, és télen fűtés. Ha többet akar akkor dolgozzon. Keresetéből adjanak minőségi ételt. A fizetése bizonyos részét pedig különítsék el megtakarításként( a múltkori posztban a frissen szabadultnak 5kmegtakarítása volt több év után, 25ks havi fizetés után összesen, a többit cigire és kávére költötte- ez mindent elárul)

3. segélyezetteket rá kellene szorítani, hogy kisvárosban, falun termelje meg alapvető élelmiszereit(krumpli,bab, zöldség stb), kertjében, vagy (ha nincs kertje) akkor valamilyen módon állam és/vagy önkorm. adjon bérletbe.( Vidéki kisvárosokban a ún szőlők, kertségek jó része eladhatatlan, műveletlen) Nem kell hozzá nagy szakértelen, megtanulható ezek termesztése.

4. munka börtöntöltelékeknek és tartósan munkanélkülieknek, segélyből élőknek: fel kell számolni a liberális (az állam rossz gazda) sztereotípiát : élőmunka-igényes ágazatokban állam, önkormányzat saját termelést folytathatna. pl zöldség-,gyümölcstermesztés ( tudom ezzel elnyomhatnánk adott termék termelőit, ill "gyáron belüli munkanélküliséghez" vezethet

5 mindenképp szükséges a multinacionális kereskedővállalatok negatív hatásait mérsékelni, hisz pl mg-i termékek esetén (megölik)kizsigerelik a termelőt és az előállítási költséghez képest pofátlanul magas árréssel dolgoznak (alma, dinnye), persze cserébe kapunk csilivlil reklámot, hogy vásárolhassunk.

6. rendőrők, (tűzoltók) nyugdíjazása: megterhelő pszichikailag biztos (bár nem az irodai munka), ezért ha nem bírják szereljék le és adjanak neki valami juttatást, de a jelenlegi töredékét és utána mehet dolgozni máshová.

Tudom nagyon populista és részben kivitelezhetetlen ötleteket írtam, de ötletelésre szükség volna.
Vastagbőr Élet az SZDSZ után 2010.01.21 13:01:00
Lehet rettegni, bőröndöt csomagolni.... Ha áprilisig minden így marad, meglesz a Fidesz kétharmada, derül ki a HVG részére készített januári Medián-kutatásból. + bónusz: "a bejutásért versenybe szálló kispártok közül még a legjobban álló MDF sem éri el az 5…..
Az "árpádsávos sapkában ment a kisfiú az iskolába" sztori a reggeli Mokkában. Az alapos műsorvezető kapásból NEM közli azt a  tényt, hogy az igazgató úr SZDSZ-es önkormányzati képviselő. Gondolom, ez cseppet sem tartozik a történethez, ugye TV2 ? No, de utána…..
Ilyen jót már rég nevettem, nemhiába legszebb öröm a káröröm... Eörsi Mátyás akkor írta be magát a tudatomba kitörölhetetlenül, mikor a dunaszerdahelyi magyarverés ügyében eleresztette azt a kedves kis nyilatkozatot, hogy "Rettenetes volt látni a rengeteg provokatív,…..
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..